Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
WOW!!! Ez a Bania nagyon helyes (L)
A borítóképen jó keleti hagyomány szerint kissé bizonytalan a nemi identitása, de amúgy igen
Már foglalt....
Mármint az identitása?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A borítóképen jó keleti hagyomány szerint kissé bizonytalan a nemi identitása, de amúgy igen
Már foglalt....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-04 12:38:26
(#59) WOW!!! Ez a Bania nagyon helyes (L)
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Itt van róla egy kritika:
[Link]
[Link]
Tényleg, a Gorigon is nagyon bejött...
Nem, nem sárkány fanatikus... csak egy kicsit...
beküldve: 2007-06-02 20:46:19
(#57) beküldve: 2007-05-30 17:26:01
(#56) Egyszercsak meglátam a boltban és megvettem.
Ennek is tetszik a töténete és a rajzolása is, egyik pilanatban komoly másikban meg vicces. Ezen a téen kicsit Árnybíros ""szerintem"" ;.
A legjobban a műben szereplő állatok/fenevadak tetszetek.
Ennek is tetszik a töténete és a rajzolása is, egyik pilanatban komoly másikban meg vicces. Ezen a téen kicsit Árnybíros ""szerintem"" ;.
A legjobban a műben szereplő állatok/fenevadak tetszetek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Most vettem, meg, nagyon jooo, a rajzok meg a sztori is eddig
Viszont amikor megláttam a rajzokat, egyből Oh-Great jutott az eszembe. van neki valami köze ehhez? A szerző nevében is benne van az "OH"... Tesok, vagy ez ugyanaz a rajzolo más néven? Tudja vki?
Viszont amikor megláttam a rajzokat, egyből Oh-Great jutott az eszembe. van neki valami köze ehhez? A szerző nevében is benne van az "OH"... Tesok, vagy ez ugyanaz a rajzolo más néven? Tudja vki?
Oh Great női karakterei mind nagy kablekkel rendelkeznek! :) (köszönhető hentai múltjának)
Én si gondoltam rá, de a Banai koreai, úgyhogy egyből kizártam a lehetőségét is.
Oh Great neve egy szójáték, ugyanis, úgy hívják őt, hogy Ogure Ito, ami ugyanaz mint az Oh Great katakanával átírva . Egyébként ő japán, ez az illető meg koreai.
Ahhha, éétem. Szal semmi közük egymáshoz
Pedig a hasonloság megdöbbentő
Someday the Dream will End
Oh Great neve egy szójáték, ugyanis, úgy hívják őt, hogy Ogure Ito, ami ugyanaz mint az Oh Great katakanával átírva . Egyébként ő japán, ez az illető meg koreai.
Én nem tudom, de az Oh-Great rajzolta a Tenjho Tenge-t is, ugye? Bocsi az offért...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-23 17:37:59
(#50) Nekem is tetszett!! A rajzok is jók. Bár, tényleg nem volt benne sok szöveg
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Most olvastam a sztorit a comicsinvesten és egyből a Kevin Costneres Postás c. agypusztítás ugrott be. Annál csak jobb lehet! A borító mindenesetre ígéretes. Csekk csekk
A 'The Postman' magyarul A jövő hírnöke címen futott
Nah ja, hát kb. ennyire ragadt meg a mű bennem.
A névmemóriámnál már csak az arcmemóriám rosszabb, szóval jól elboldogulok az életben! LoL
Remélem a Sárkánytűz kedvenc boltocskám is jobban belehúz a manga értékesítésbe és lesz ott is.
Köfi a korr-t!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-05-23 11:32:13
Most olvastam a sztorit a comicsinvesten és egyből a Kevin Costneres Postás c. agypusztítás ugrott be. Annál csak jobb lehet! A borító mindenesetre ígéretes. Csekk csekk
A 'The Postman' magyarul A jövő hírnöke címen futott