![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Bania
beküldve: 2007-05-22 19:29:02
(#47) Most vettem, meg, nagyon jooo, a rajzok meg a sztori is eddig
Viszont amikor megláttam a rajzokat, egyből Oh-Great jutott az eszembe. van neki valami köze ehhez? A szerző nevében is benne van az "OH"... Tesok, vagy ez ugyanaz a rajzolo más néven? Tudja vki?
![](/var/images/emotions/12.png)
Viszont amikor megláttam a rajzokat, egyből Oh-Great jutott az eszembe. van neki valami köze ehhez? A szerző nevében is benne van az "OH"... Tesok, vagy ez ugyanaz a rajzolo más néven? Tudja vki?
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-05-22 14:21:28
(#46) Most olvastam a sztorit a comicsinvesten és egyből a Kevin Costneres Postás c. agypusztítás ugrott be.
Annál csak jobb lehet! A borító mindenesetre ígéretes. Csekk csekk
![](/var/images/emotions/01.png)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-22 14:21:27
(#45) Nekem egyedül az nem tetszik a Fumax könyveibe, hogy egyszer átolvasom, s már saláta...
![](/var/images/emotions/21.png)
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-22 13:56:19
(#44) Épp ma láttam a Baniát az Alexandrába, de fogalamam sem volt mi az. A rjzok jónak tüntek kivitelre is igényes volt, gondoltam megnézem a fumax.hu-n, de ot meg nem volt semmi. Utánna jutott eszembe, hogy itt hátha van egy ilyen topik. És volt
még keresni sem kellett
![](/var/images/emotions/14.png)
Someday the Dream will End
Engem a borító nagyon megfogott, szupi-szupi!!!
![](/var/images/emotions/17.png)
Jaja
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-21 21:48:51
(#42) Én ma vettem meg a Baniát és nagyon bejött úgy mentem be, hogy vagy Tarot Café 2 vagy Bania... vajon melyik nyert?! ![](/var/images/emotions/12.png)
Nagyon tetszik és várom a folytatását!
De csak "Gyorsan, precízen, megbízhatóan!" ![](/var/images/emotions/12.png)
Nagyon tetszik és várom a folytatását!
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
beküldve: 2007-05-21 16:42:20
(#41) Na ma betértem az 576-ba és Naruto-t kerestem. A csóka azt mondta, hogy holnap hozzák. De mivel nem bírtam megállni, megvettem a Baniát (annál is inkább, mint a pult előtt pont rám mosolygott
). Azóta elolvastam és iszonyat jó!!! Csak engem is az zavar, hogy kb 30 oldallal rövidebb, mint az átlagos mangák.
Majd csütörtökön megveszem a Narutót is.
![](/var/images/emotions/21.png)
beküldve: 2007-05-20 11:36:28
(#40) Engem a borító nagyon megfogott, szupi-szupi!!!
![](/var/images/emotions/17.png)
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-19 00:47:21
(#39) A fickók, akik Baniát üldözik, elég arabosak lettek. Plusz ott van ugye a kellemesen belógatott "vajon hősünk ki lehetett és miért felejtette el előző életét?" panelt...
beküldve: 2007-05-17 19:36:00
(#38) Nah megvettem az első kötetet és szerintem elég jóra sikerült. A rajzolása pedig különösen tetszett.
Na, hát nekem tegnap hozták ki postán....
De nem sivatagi futárral ugye?
"Gyorsan, precízen, megbízhatóan!" Jelmondat megvolt?
Nekem nem mondta, csak annyit h: "itt írd alá"
![](/var/images/emotions/02.png)
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Na, hát nekem tegnap hozták ki postán....
De nem sivatagi futárral ugye?
"Gyorsan, precízen, megbízhatóan!" Jelmondat megvolt?
beküldve: 2007-05-17 06:44:29
(#34) Na, hát nekem tegnap hozták ki postán és 1 nap alatt elolvastam, sztem nagyon jó lett.
Már várom a 2. kötetet.
![](/var/images/emotions/02.png)
Tailor: Valahogy nekem is a Costner film jutott az eszembe, de ezek a mangában sokkal őrültebbek.
Jaja :bólogat: