Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
Nekem nem volt bajom vele, hogy nincs főtörténet. Van sok poén meg kidolgozott képi világ.
beküldve: 2007-08-09 00:32:41
(#91) Nekem bejött.
Viccesnek vicces nagyon, Főleg, ha Bania és Mei együtt vannak. No meg a képek is nagyon jók :))
Nem tudom, van benne egyébként az összes köteten végigfutó "főtörténet"? MErt eddig nem sikrült ijet felfedeznem.
Viccesnek vicces nagyon, Főleg, ha Bania és Mei együtt vannak. No meg a képek is nagyon jók :))
Nem tudom, van benne egyébként az összes köteten végigfutó "főtörténet"? MErt eddig nem sikrült ijet felfedeznem.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Nekem a 2. rész is nagyon tetszik! Pörgős, néha poénos, és nagyon szépek még mindig a rajzok.
Az anyai kérés sztori kicsit durva véget ért.. kicsit kiakadtam..
Az pedig kicsit felhúzott, hogy pont a legizgibb résznél hagyták abba!
Végülis csak szeptemberig kell várnunk a 3. kötetre...
Ó, és most látom, kijavították a besorolást az oldalán, már nem manga, hanem manhwa
Ó, és most látom, kijavították a besorolást az oldalán, már nem manga, hanem manhwa
A Tarot Café-n is kijavították azt. Teljesen egyetértek a 2. kötet elemzéseddel.
A beszélő szerencsesüti...
Nem kell aggódni. Idén 4-ig ki lesz adva (a kiadó addig tervezte legalábbis...). Meg aztán a 4. nem azonnal lesz kiadva, hanem bő két hónapra rá (ha sejtésem beigazolódik). Az utolsó meg szerintem a tavaszi con-ra jön ki március körül. De majd meglátjuk.
Amúgy még a 2. és a 4. is hasonlít, hajszínileg.
Amúgy még a 2. és a 4. is hasonlít, hajszínileg.
Tényleg mindkettő szürkés. Tök jól néz ki vértel meg kardokkal felszerelkezve!
Abban egyetértek hogy az őszi conra jön ki a 3., de hogy azután azonnal kiadják a kövit az sztem kicsit necces...
Abban egyetértek hogy az őszi conra jön ki a 3., de hogy azután azonnal kiadják a kövit az sztem kicsit necces...
lumana.wordpress.com
Hm de jól néznek ki!
Mindegyik borítón más színű a haja
Igen, de a 3-ason és az 5-ösön majdnem egyforma. Amúgy a megjelenésre visszatérve: októberben lesz con, ha minden igaz, és nem hiszem, hogy az előtt kijönnek vele. A 4. meg szerintem a 3. Hungarocomix-ra jön ki (november).
Hm de jól néznek ki!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-26 18:32:18
(#85) A borítók (az összes):
1. kötet
2. kötet
3. kötet
4. kötet
5. kötet
És mivel "csak" 5 kötetes, ezért nincs több
1. kötet
2. kötet
3. kötet
4. kötet
5. kötet
És mivel "csak" 5 kötetes, ezért nincs több
Reménykedek benne, hogy az ősz inkább szeptembert jelent mint mondjuk novembert..
De igazad van, nem túl valószínű hogy hamar meglesz
De igazad van, nem túl valószínű hogy hamar meglesz
lumana.wordpress.com
Vélhetőleg októberig...
beküldve: 2007-07-25 19:45:16
(#82) Nekem a 2. rész is nagyon tetszik! Pörgős, néha poénos, és nagyon szépek még mindig a rajzok.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-07-25 19:46:43
beküldve: 2007-07-25 18:17:58
(#81) Nekem nincs semmi gondom a 2. kötet borítójával. Ránéztem és valahogy Saya ugrott be a Blood - The Last Vampire-ból.
A történet megint pörgős, poénos. Egy bajom van: sokat kell várni a kövbetkező kötetre.
A történet megint pörgős, poénos. Egy bajom van: sokat kell várni a kövbetkező kötetre.
Nem is a rajz minőségével van problémám, az kifogásolhatatlan ugyebár.
beküldve: 2007-07-21 22:53:41
(#79) Teljesen korrekt a 2. kötet boritója. Lehet hogy puffadt az arcberendezése de amennyi verést kap a kötetben... nem csodálom xD
Amúgy a magyar kiadásban a boritón annyi változtatás történt hogy a Bania felirat kékkel lett írva míg az ENG változaton végig pirossal mutatkozik! Ha meg jól emlékszek a 3. szám narancssárga lesz
Amúgy a magyar kiadásban a boritón annyi változtatás történt hogy a Bania felirat kékkel lett írva míg az ENG változaton végig pirossal mutatkozik! Ha meg jól emlékszek a 3. szám narancssárga lesz
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-21 22:37:22
(#78) Nekem a 2. kötet borítója nem tetszik. Baniának olyan felpuffadt feje van rajta.