Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
melyik kiadó adja ki bután megfogalmazott kérdés a Baniat?nagyon kiváncsi vagyok mert sehol nem találtam
FumaxIf only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
melyik kiadó adja ki bután megfogalmazott kérdés a Baniat?nagyon kiváncsi vagyok mert sehol nem találtam
Olvatam minden részt.Kirájak a rajzok, nagyon jó!Várom az 5. kötetet ,nem bírom soká!!!De azt tudom(remélem)hogy 100%-os hogy összejon Bania és Jiahh!
Tuti nem mert Jiahn budhista szerzetes XD
Egyébként attól félek hogy az 5.dik kötet naon agyon lesz csapva...
Bármi kiderülhet!
Ja biztos hogy össze lesz csapva,egy kötettel befejezni!? Még szinte most kezdődött el a sztori...
Szerk: naruto-kun 2008-02-02 17:59:39
Olvatam minden részt.Kirájak a rajzok, nagyon jó!Várom az 5. kötetet ,nem bírom soká!!!De azt tudom(remélem)hogy 100%-os hogy összejon Bania és Jiahh!
Tuti nem mert Jiahn budhista szerzetes XD
Egyébként attól félek hogy az 5.dik kötet naon agyon lesz csapva...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-01 22:21:45
beküldve: 2008-02-01 21:37:47
(#133) Olvatam minden részt.Kirájak a rajzok, nagyon jó!Várom az 5. kötetet ,nem bírom soká!!!De azt tudom(remélem)hogy 100%-os hogy összejon Bania és Jiahh!
Érdekel?
Á, nekem is van Annyira meg nem vagyok fanatikus, hogy legyen egy olvasásra, egy meg a gyűjteménybe
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Van egy eladó Bania 1-esem. 1250Ft. Ha érdekel, szóljon valaki.
Kifogástalan állapot, klassz tartalom, mi kell még?
Nem tetszett vagy kaptál egy bónusz példányt?
Van minden belőle... De nem is bónusz, hanem a másé.
Gyakorlatilag új, semmi gond nincsen vele. Érdekel?
Van egy eladó Bania 1-esem. 1250Ft. Ha érdekel, szóljon valaki.
Nem tetszett vagy kaptál egy bónusz példányt?
beküldve: 2008-01-18 13:37:18
(#129) Van egy eladó Bania 1-esem. 1250Ft. Ha érdekel, szóljon valaki.
Csak én vettem észre h a brutálabb részeknél (pl amikor Shibarut meg a többieket levágja bania, akk ki van fehérítve a vér és a belsőségek?
Mindegyikben így van, inkább raktak volna rá valami korhatárt.
Barátom bátyja kölcsönadta a Bania 1-et. Nem lett egy rossz manhwa. Nekem tetszett. Megvan benne a kellő kaland, akció és humor. Az első fejezet lett a legjobb szerintem, de jónak is kell lennie, ha a szerző azt akarja, hogy ne 30 oldal után hagyjuk abba az olvasást. A többi fejezet rendesen beindította a történetet. Összesen 5 kötetes lesz, nem?
De. Szerintem az 1-es is nagyon jó, de a 3-4 edik ahol már az igazzi eksön van
Csak én vettem észre h a brutálabb részeknél (pl amikor Shibarut meg a többieket levágja bania, akk ki van fehérítve a vér és a belsőségek?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 21:06:01
(#125) Barátom bátyja kölcsönadta a Bania 1-et. Nem lett egy rossz manhwa. Nekem tetszett. Megvan benne a kellő kaland, akció és humor. Az első fejezet lett a legjobb szerintem, de jónak is kell lennie, ha a szerző azt akarja, hogy ne 30 oldal után hagyjuk abba az olvasást. A többi fejezet rendesen beindította a történetet. Összesen 5 kötetes lesz, nem?
Yay! Bania végre egyre agresszívabb.
Ó igen
beküldve: 2007-12-29 16:11:33
(#123) Yay! Bania végre egyre agresszívabb.
Beszélő kard LOL.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-12-29 16:11:55