Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
beküldve: 2008-04-14 09:10:50
(#182) Már +van nekem is!!! tegnap vettem meg! Hááát nekem igencsak kikerekedett a szemem amikor megláttam hogy KI a sárkány! nah erre télleg nem számítottam... de NAGYON KIRÁLY LETT A VÉGE!!!!!!! De azé megért volna még egy ráadás kötetet!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-11 00:44:48
(#181) Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Bizony legalább még egy kötet kellett volna. Mert nem kívánom én hogy mindent rágjanak a számba, de ez így nem kerek. Még néhány részletet kidolgozhatott volna a szerző. Pl.: Bania múltja; és annak a sárkánynak is több időt szenteltem volna
Mindezek ellenére tetszett. Örültem a szerencsének. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-10 18:45:40
(#180) Áhhh végre megvan!! Eszméletlen volt a befejezés!!
Cak az volt benne a baj hogy hamar befejezték! még 1 vagy 2-ben jobban ki lehetett volna fejteni és akkor csúcsszuper lett volna!! de azért így sem piskóta! imádom nagyon jó lett!
Cak az volt benne a baj hogy hamar befejezték! még 1 vagy 2-ben jobban ki lehetett volna fejteni és akkor csúcsszuper lett volna!! de azért így sem piskóta! imádom nagyon jó lett!
beküldve: 2008-04-10 11:50:37
(#179) A szokásos könyvesboltokban már kapható. Én kb 1 hete vettem meg egy vidéki Alexandrában. Érdkes lett a befejezés, majd beszélek róla, ha már több embernek is megvan.
Volt valaki a Hungarocomixon??? És láta valaki??? CSak mert én nem voltam és az már megnyugtatna ha tudnám hogy valaki már a kezébe foghatta!! és remélhetőleg én is hamarosan!!
én se jütottam el, de sztem conon lehet majd kapni, bár nem akarok hülyeségeket beszélni...
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-09 20:09:11
(#177) Remélem én is minél előbb megkapom!! így a spoilerek egyre jobban felcsigázzák az érdeklődésemet!! habár már nem tom hová mert méár így is annyira várom!!
beküldve: 2008-04-08 15:34:26
(#176) Na tegnap meglett a Bania a p....5.kötete!
De elégé össze lett csapva a vége! És kár hogy nem smacizott Bania Jiah szerzetessel jó bőrű csajjal. De jól jöt ki a végén az a fordulat a sárkánnyal!
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-07 13:57:32
(#175) Tényleg jobb hogy nincs spoiler mert akkor nem lenne olyan izgalmas a vége!! igaz nekem vannak tippeim!! De szeitnem amit én "kiagyaltam" nem férne bele 200 oldalba!! de majd meglátjuk már nagyon várom!!
Köszi Csak még sehol sem lehet kapni
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Gaara21
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:44:48
beküldve: 2008-04-05 18:41:36
(#173) Nem spoilerezek, mert azzal hazavágnám az egész sztori mondanivalóját.
Olvasd el, nem volt rossz a vége.
Olvasd el, nem volt rossz a vége.
happy end
[Nem kell elolvasnod, ha nem akarod
Gaara21
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:45:32
beküldve: 2008-04-05 10:34:53
(#171) beküldve: 2008-04-05 09:38:11
(#170) beküldve: 2008-04-04 21:40:00
(#169) Nekem megvan és már el is olvastam
A vége sztem nagyon izgalmas és mozgalmasra sikeredett, bár sztem (a 200 oldal ellenére) picit rövidre sikerült, és még elolvasgattam volna pár további köteten keresztül :)
A vége sztem nagyon izgalmas és mozgalmasra sikeredett, bár sztem (a 200 oldal ellenére) picit rövidre sikerült, és még elolvasgattam volna pár további köteten keresztül :)
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:45:14