Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
beküldve: 2008-04-14 09:10:50
(#182) Már +van nekem is!!!
tegnap vettem meg! Hááát nekem igencsak kikerekedett a szemem amikor megláttam hogy KI a sárkány!
nah erre télleg nem számítottam...
de NAGYON KIRÁLY LETT A VÉGE!!!!!!!
De azé megért volna még egy ráadás kötetet!
tegnap vettem meg! Hááát nekem igencsak kikerekedett a szemem amikor megláttam hogy KI a sárkány!
nah erre télleg nem számítottam...
de NAGYON KIRÁLY LETT A VÉGE!!!!!!!
De azé megért volna még egy ráadás kötetet!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-11 00:44:48
(#181) Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Bizony legalább még egy kötet kellett volna. Mert nem kívánom én hogy mindent rágjanak a számba, de ez így nem kerek. Még néhány részletet kidolgozhatott volna a szerző. Pl.: Bania múltja; és annak a sárkánynak is több időt szenteltem volna
Mindezek ellenére tetszett. Örültem a szerencsének.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-10 18:45:40
(#180) Áhhh végre megvan!! Eszméletlen volt a befejezés!!
Cak az volt benne a baj hogy hamar befejezték! még 1 vagy 2-ben jobban ki lehetett volna fejteni és akkor csúcsszuper lett volna!! de azért így sem piskóta! imádom nagyon jó lett!
Cak az volt benne a baj hogy hamar befejezték! még 1 vagy 2-ben jobban ki lehetett volna fejteni és akkor csúcsszuper lett volna!! de azért így sem piskóta! imádom nagyon jó lett!
beküldve: 2008-04-10 11:50:37
(#179) A szokásos könyvesboltokban már kapható. Én kb 1 hete vettem meg egy vidéki Alexandrában. Érdkes lett a befejezés, majd beszélek róla, ha már több embernek is megvan.
Volt valaki a Hungarocomixon??? És láta valaki??? CSak mert én nem voltam és az már megnyugtatna ha tudnám hogy valaki már a kezébe foghatta!! és remélhetőleg én is hamarosan!!
én se jütottam el, de sztem conon lehet majd kapni, bár nem akarok hülyeségeket beszélni...
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-09 20:09:11
(#177) Remélem én is minél előbb megkapom!! így a spoilerek egyre jobban felcsigázzák az érdeklődésemet!! habár már nem tom hová mert méár így is annyira várom!!
beküldve: 2008-04-08 15:34:26
(#176) Na tegnap meglett a Bania a p....5.kötete!
De elégé össze lett csapva a vége!
És kár hogy nem smacizott Bania Jiah szerzetessel jó bőrű csajjal.
De jól jöt ki a végén az a fordulat a sárkánnyal!
És kár hogy nem smacizott Bania Jiah szerzetessel jó bőrű csajjal.
De jól jöt ki a végén az a fordulat a sárkánnyal!Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-07 13:57:32
(#175) Tényleg jobb hogy nincs spoiler mert akkor nem lenne olyan izgalmas a vége!! igaz nekem vannak tippeim!! De szeitnem amit én "kiagyaltam" nem férne bele 200 oldalba!! de majd meglátjuk már nagyon várom!!
Köszi
Csak még sehol sem lehet kapni
Csak még sehol sem lehet kapni
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Gaara21
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:44:48
beküldve: 2008-04-05 18:41:36
(#173) Nem spoilerezek, mert azzal hazavágnám az egész sztori mondanivalóját.
Olvasd el, nem volt rossz a vége.
Olvasd el, nem volt rossz a vége.
happy end
[Nem kell elolvasnod, ha nem akarod
Gaara21
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:45:32
beküldve: 2008-04-05 10:34:53
(#171) beküldve: 2008-04-05 09:38:11
(#170) beküldve: 2008-04-04 21:40:00
(#169) Nekem megvan és már el is olvastam
A vége sztem nagyon izgalmas és mozgalmasra sikeredett, bár sztem (a 200 oldal ellenére) picit rövidre sikerült, és még elolvasgattam volna pár további köteten keresztül :)
A vége sztem nagyon izgalmas és mozgalmasra sikeredett, bár sztem (a 200 oldal ellenére) picit rövidre sikerült, és még elolvasgattam volna pár további köteten keresztül :)
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:45:14