Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
Biztató. Bár az eddigi részek is azok voltak
Igazam is lett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-30 00:54:15
(#121) Nekem már megvan bibibi! (úgy sejtem ezért nekem megint kijár egy kövezés )
Nagyon de nagyon jó! Egyszerűen zseniális!!!
Csak azt nem értem hogy miért kellett eddig húzni az eksönt? Miért nem lehetett csak az első kötetben úgy tinglitanglizni, nem kb úgy 2 és fél köteten keresztül... Persze azok is tetszenek, de ahhoz képest hogy most milyen a sztori.. hát nem túl nagy szám.
Mert már csak egy kötet van hátra *szip szip* És ezalatt még rengeteg dolgot kell elmondani.
Bár én abban is benne lennék, hogy még írjanak hozzá pár kötetet sztem jó ötlet, főleg ha így felpörög a sztori!
Nagyon de nagyon jó! Egyszerűen zseniális!!!
Csak azt nem értem hogy miért kellett eddig húzni az eksönt? Miért nem lehetett csak az első kötetben úgy tinglitanglizni, nem kb úgy 2 és fél köteten keresztül... Persze azok is tetszenek, de ahhoz képest hogy most milyen a sztori.. hát nem túl nagy szám.
Azon is úgy ki vok akadva, hogy az új szereplőről szinte semmit se fogunk megtudni, pedig nagy arcnak tűnik a srác
Mert már csak egy kötet van hátra *szip szip* És ezalatt még rengeteg dolgot kell elmondani.
Bár én abban is benne lennék, hogy még írjanak hozzá pár kötetet sztem jó ötlet, főleg ha így felpörög a sztori!
lumana.wordpress.com
Biztató. Bár az eddigi részek is azok voltak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-16 09:35:24
(#119) Nem sokáig, mindjárt itt a Hungarocomix és a Bania 4! Meg persze sok más finomság
"Sok finomság", Sounds like good!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem sokáig, mindjárt itt a Hungarocomix és a Bania 4! Meg persze sok más finomság
lumana.wordpress.com
Énis beszereztem a 3.-at. Most következik a történet legjobb része, úgy vélem. Ennek tetszik a grafikája nagyon, a Bizenghasté, A TC-é, a Makracosé, meg a Grimm meséké. Ez csak annyit jelent, h ezekből rajzolgatok.
Na meddig kell még várni a 4.iiiiiiiig?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-23 16:17:25
(#115) Énis beszereztem a 3.-at. Most következik a történet legjobb része, úgy vélem. Ennek tetszik a grafikája nagyon, a Bizenghasté, A TC-é, a Makracosé, meg a Grimm meséké. Ez csak annyit jelent, h ezekből rajzolgatok.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-10-21 21:24:40
(#114) nah ma beszereztem a 3.kötetet..iszonyúúúú király nagyon jóó..és zaftos :P
beküldve: 2007-10-15 15:32:59
(#113) Én tegnap tudtam csak megszerezni de már annyira vártam!! és nem csalódtam benne mert nagyon jó!! igaz a vége olyan kár hogy abbamaradt dehát azért csinálják hogy megvegyük a többit!! hajráhát akkor vegyük! de így nagyobb az izgalom hogy vajon mi lesz a követetkezö kötetben!
én mindenesetre bizti megveszem!!
én mindenesetre bizti megveszem!!
A 3asnak tényleg idiótán lett vége...
Már alig várom, hogy a kezemben tartsam a 4eset, meg az 5öset
Már alig várom, hogy a kezemben tartsam a 4eset, meg az 5öset
Szerk: Kozue-chan 2007-10-15 10:36:36
beküldve: 2007-10-13 14:37:04
(#111) Én amilyen pancser tudok lenni még nem tudtam megszerezni a 3. kötetet de az első kettő meg van és nekem nagyon tetszik!!!Föleg hogy olyan humoros az egész
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-10-13 12:48:56
(#110) Nos... Olvastam eddig a három kötetet és mindegyiknek elég idiótán volt eddig vége ...
Szerintem azért csinálják, hogy megvedd a következőt... nekem jó, mert hugom veszi magának és el tudom olvasni XD
Bár én meg az Árnybírót veszem, nem tudom ki járt jobban
Amúgy szeretem a szereplőket... nagyon aranyosak és a rajzolás is tetszik
Szerintem azért csinálják, hogy megvedd a következőt... nekem jó, mert hugom veszi magának és el tudom olvasni XD
Bár én meg az Árnybírót veszem, nem tudom ki járt jobban
Amúgy szeretem a szereplőket... nagyon aranyosak és a rajzolás is tetszik
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-13 12:21:45
(#109) Leállt az élet....Emberek írjatok
Amúgy sztem sokan örülnének az animének..már alig várom a 3.kötetet (még nem vettem meg)
Ne várd annyira, mert nagyon idegesítően szakad félbe!!!
na azért csak várom
legalább nem uncsizok XD