Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
beküldve: 2008-03-12 19:37:58
(#152) ÁÁÁH már ideje volt kiadni az utolsót, talán végre összeszedődik az egész történet.
beküldve: 2008-03-01 07:54:49
(#150) Ez a borító néz ki a legjobban, csak kár, hogy szétszabdalták a betűket. Ez nem tetszik nekem benne.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-01 07:55:03
beküldve: 2008-02-28 10:49:51
(#149) Ha képregénybörzénél tartunk tuidjátok h hol lesz?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-28 08:52:20
(#148) Egy kis infó a legújabb, szám szerint az 5. kötetről. Megjelenése a 15. képregénybörzére tehető. Ez március 30-án lesz megtartva. Szóval kitartás, már nincs messze. Aki esetleg még nem tudná: ez lesz a legutolsó kötet.
Íme az 5. kötet angol nyelvű borítója ízelítőnek:
Íme az 5. kötet angol nyelvű borítója ízelítőnek:
Szerk: Horsee 2008-02-28 08:53:59
beküldve: 2008-02-21 10:56:54
(#147) Sztem a Bania egy király manhwa. mindazon álltal hogy télleg későn kezdik a fő cselekményeket. Viszont nagyon kiváncsi vagyok rá hogy mi lesz a végén Baniával és h mennyire változik meg, meg hogy teljesen visszatérnek e az emlékei:)
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Már a 3.ban elkezdték a fő cselekményszálat...A "MIdo a kölyök" című fejezettól van a fő cselekmény..
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:46:50
beküldve: 2008-02-14 20:17:12
(#145) Egy 5 kötetes manhwasorozatban a 4. kötetben elekzdeni a fő cselekményszálat? Elég furcsa dolog. Mindazonáltal szívesen olvasgatnám tovább Bania és társai történetét.
A Bania 3-at is alaposan iolvastam/kinézegettem. Több harc, több humor van benne mint az előzőkben. Ezért jobban is tetszett. Kíváncsi leszek a következő kötetekre. Az egész Bania történetben az nem tetszik, hogy nincs fő cselekményszál.
DeDe....nem nagy spoiler: Lesz fő cselekményszál!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerintem az a Muah egyébként gyilkos vagy nem biztos, de tuti hogy rossz arc...
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:48:10
Tuti nem jönnek össze, mert Jiahn budhista szerzetes XD
Egyébként attól félek hogy az 5.dik kötet naon agyon lesz
csapva
Én azért bízom benne, hogy nem lesz összecsapva... Jiahnnal meg nem is illenek össze.
A beszélő szerencsesüti...
én már olvastam a 4-et már lehet kapni tavaly óta! az ötöt várom már nagyon! ekem mind a 4 kötet tetszett eddig
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:47:36
beküldve: 2008-02-08 18:50:18
(#140) A Bania 3-at is alaposan iolvastam/kinézegettem. Több harc, több humor van benne mint az előzőkben. Ezért jobban is tetszett. Kíváncsi leszek a következő kötetekre. Az egész Bania történetben az nem tetszik, hogy nincs fő cselekményszál.
beküldve: 2008-02-07 22:02:44
(#139) Kiolvastam a Bania 2-t. Nagyszerű lett. A legjobb rész az szerintem, amikor
Bania a szikláról leugorva kinyírja a bandavezért.
Mondjuk Bania-ból kinéztem volna, hogy az öregaszzonytól is pénzt kér. De legalább a hullát elvitte a nőnek.
Most kezdem a 3-at. Arról is írok majd.melyik kiadó adja ki bután megfogalmazott kérdés a Baniat?nagyon kiváncsi vagyok mert sehol nem találtam
Barátunk a Google [Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."