• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Bania
Oldalak: ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... <<>>
beküldve: 2007-10-11 15:26:34
(#107) Válasz idk pls delete (#106) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Amúgy sztem sokan örülnének az animének..már alig várom a 3.kötetet (még nem vettem meg)

Ne várd annyira, mert nagyon idegesítően szakad félbe!!!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-10-11 14:09:52
(#106)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Amúgy sztem sokan örülnének az animének..már alig várom a 3.kötetet (még nem vettem meg)

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 18:37:40
(#105)
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Még pár kötetet simán elviselne a sztori sztem is. Sőt, nem is tudom hogy fogják majd ilyen hamar lezárni a sztorit..
De nem is tudom.. anime? Hm.. én annyira nem lelkesednék érte szerintem. Ez mangának jó, és kész

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-10 18:31:13
(#104)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Igaz..legalább nem lehet annyira belebonyolódni a sztoriba mint pl.: Anno a One Piecbe..
Óóó, egy Anime széria milyen jó is lenne...Bár koreai szal nemsok esély van rá..

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 16:41:03
(#103)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Én se szeretném, ha a végtelenségig húzva lenne. Viszont kicsit szomorú, hogy most kezd a 3. kötetnél beindulni a dolog, ami kemény két kötetig fog tartani. Egyszóval, lehetett volna 10 kötetesre csinálni. Az még nem nevezhető hosszúnak.

beküldve: 2007-10-10 16:32:27
(#102) Válasz idk pls delete (#101) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Anime akkor is lehet belőle, ha csak 5 kötet és egyébként nincs probléma a hosszával, kinek hiányzik még 40 kötet? XD

beküldve: 2007-10-10 13:32:03
(#101)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
naon kira a banya! Alig várom hogy a kezeim közé kaparintsam a 3.-at! Miért kell ilyen rövidnek lennie..pedig naon király "shounen szerűség" ha az író tovább folytatja lehetett volna belőle 1 dragonball szerű kult!!! (vagy esetleg 1 anime!!!)

beküldve: 2007-10-10 13:18:50
(#100)
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Kaparom a falat attól, hogy megint olyan helyen hagyták abba, ahol pont kezdett izgi lenni a sztori..
Egész jó lesz végül a történet! Eddig azt hittem csak úgy nyomon követjük majd a kalandokat, semmi extra sztori. De ez igy mégjobb!
A rajzok meg ha lehet mégszebbek! Imádom az eslő szines képet. Egyszerűen gyönyörű!
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Amúgy arra gondoltam, hogy ez kicsit több mint véletlen, hogy 2 megidézett is van egy köteten belül.. valahogy majd bizti kapcsolatba lehet majd hozni velük Baniát.. mondjuk ővé lesz a szél démona, vagy lehet hogy ő maga az

Szerencsére most nem kell olyan sokat várnunk arra hogy kicsit többet tudhassunk meg Bania múltjáról!
De mindjárt vége ám! Már csak 2 kötet van hátra!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-07 20:02:45
(#99)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Én is megvettem a 3-ast tegnap. Szerintem is nagyon jó. De a vége idegesítően félbeszakadt. Szerencsére idén még egy kötet meg fog jelenni...

beküldve: 2007-10-07 19:41:25
(#98)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Conon megvettem az új Baniát is és szokás szerint a legjobb résznél maradt abba. Remélem a következő kötetben kiderül, hogy Bania miféle szerzet. Ez a kötet is volt olyan jó, mint az előzőek és valószínű, hogy a következő még jobb lesz.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-07 19:44:26
beküldve: 2007-09-25 18:50:34
(#97)
bence
bence
[ Új arc ]
Tök kiri az 1-sö kötet

beküldve: 2007-09-25 18:46:39
(#96) Válasz Kira (#95) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Köcce. Az ilyesmire van amúgy az avatáros topic.

beküldve: 2007-09-24 21:26:53
(#95) Válasz Nemes1s_2.0 (#94) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Megnéztem a másik 3 rész borítóját és minden újabb jobb, mint az előző, vagy mindegyik egyfromán jó...mindegy, a lényeg, hogy nagyon jók.

bocsi az offolásért, de muszáj (pontos ly-vel!!!! nem elipszilonossal!!!) megjegyeznem, hogy tök jó a képed.

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-09-06 08:25:39
(#94)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Megnéztem a másik 3 rész borítóját és minden újabb jobb, mint az előző, vagy mindegyik egyfromán jó...mindegy, a lényeg, hogy nagyon jók.

beküldve: 2007-08-09 22:29:58
(#93) Válasz Nemes1s_2.0 (#92) üzenetére
hirzarlat
hirzarlat
[ Gyalog ]
Nekem nem volt bajom vele, hogy nincs főtörténet. Van sok poén meg kidolgozott képi világ.

Nekem sem baj, csak nem tudom, számítsak-e rá?

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Oldalak: ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... <<>>