Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
Amúgy sztem sokan örülnének az animének..már alig várom a 3.kötetet (még nem vettem meg)
Ne várd annyira, mert nagyon idegesítően szakad félbe!!!
beküldve: 2007-10-11 14:09:52
(#106) Amúgy sztem sokan örülnének az animének..már alig várom a 3.kötetet (még nem vettem meg)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 18:37:40
(#105) Még pár kötetet simán elviselne a sztori sztem is. Sőt, nem is tudom hogy fogják majd ilyen hamar lezárni a sztorit..
De nem is tudom.. anime? Hm.. én annyira nem lelkesednék érte szerintem. Ez mangának jó, és kész
De nem is tudom.. anime? Hm.. én annyira nem lelkesednék érte szerintem. Ez mangának jó, és kész
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-10 18:31:13
(#104) Igaz..legalább nem lehet annyira belebonyolódni a sztoriba mint pl.: Anno a One Piecbe..
Óóó, egy Anime széria milyen jó is lenne...Bár koreai szal nemsok esély van rá..
Óóó, egy Anime széria milyen jó is lenne...Bár koreai szal nemsok esély van rá..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 16:41:03
(#103) Én se szeretném, ha a végtelenségig húzva lenne. Viszont kicsit szomorú, hogy most kezd a 3. kötetnél beindulni a dolog, ami kemény két kötetig fog tartani. Egyszóval, lehetett volna 10 kötetesre csinálni. Az még nem nevezhető hosszúnak.
Anime akkor is lehet belőle, ha csak 5 kötet és egyébként nincs probléma a hosszával, kinek hiányzik még 40 kötet? XD
beküldve: 2007-10-10 13:32:03
(#101) naon kira a banya! Alig várom hogy a kezeim közé kaparintsam a 3.-at! Miért kell ilyen rövidnek lennie..pedig naon király "shounen szerűség" ha az író tovább folytatja lehetett volna belőle 1 dragonball szerű kult!!! (vagy esetleg 1 anime!!!)
beküldve: 2007-10-10 13:18:50
(#100) Kaparom a falat attól, hogy megint olyan helyen hagyták abba, ahol pont kezdett izgi lenni a sztori..
Egész jó lesz végül a történet! Eddig azt hittem csak úgy nyomon követjük majd a kalandokat, semmi extra sztori. De ez igy mégjobb!
A rajzok meg ha lehet mégszebbek! Imádom az eslő szines képet. Egyszerűen gyönyörű!
Szerencsére most nem kell olyan sokat várnunk arra hogy kicsit többet tudhassunk meg Bania múltjáról!
De mindjárt vége ám! Már csak 2 kötet van hátra!
Egész jó lesz végül a történet! Eddig azt hittem csak úgy nyomon követjük majd a kalandokat, semmi extra sztori. De ez igy mégjobb!
A rajzok meg ha lehet mégszebbek! Imádom az eslő szines képet. Egyszerűen gyönyörű!
Amúgy arra gondoltam, hogy ez kicsit több mint véletlen, hogy 2 megidézett is van egy köteten belül.. valahogy majd bizti kapcsolatba lehet majd hozni velük Baniát.. mondjuk ővé lesz a szél démona, vagy lehet hogy ő maga az
Szerencsére most nem kell olyan sokat várnunk arra hogy kicsit többet tudhassunk meg Bania múltjáról!
De mindjárt vége ám! Már csak 2 kötet van hátra!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-07 20:02:45
(#99) Én is megvettem a 3-ast tegnap. Szerintem is nagyon jó. De a vége idegesítően félbeszakadt. Szerencsére idén még egy kötet meg fog jelenni...
beküldve: 2007-10-07 19:41:25
(#98) Conon megvettem az új Baniát is és szokás szerint a legjobb résznél maradt abba. Remélem a következő kötetben kiderül, hogy Bania miféle szerzet. Ez a kötet is volt olyan jó, mint az előzőek és valószínű, hogy a következő még jobb lesz.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-07 19:44:26
beküldve: 2007-09-25 18:50:34
(#97) Megnéztem a másik 3 rész borítóját és minden újabb jobb, mint az előző, vagy mindegyik egyfromán jó...mindegy, a lényeg, hogy nagyon jók.
bocsi az offolásért, de muszáj (pontos ly-vel!!!! nem elipszilonossal!!!) megjegyeznem, hogy tök jó a képed.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-09-06 08:25:39
(#94) Megnéztem a másik 3 rész borítóját és minden újabb jobb, mint az előző, vagy mindegyik egyfromán jó...mindegy, a lényeg, hogy nagyon jók.
Nekem nem volt bajom vele, hogy nincs főtörténet. Van sok poén meg kidolgozott képi világ.
Nekem sem baj, csak nem tudom, számítsak-e rá?
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)