Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
SZtem ez nagyon jó lenne, de akkor a végét tteljesen ki kellene fejteni.. és nem úgy h lecsapjuk a végét. Pl sztem az anmimében lehetne szó Bania múltjáról (ki volt, mit csinált...) Muahról természetesen, És amit említettetek h Bania + Csonti?? király lenne ha nézhetnénk a civakodásaikat!!!!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:43:38
beküldve: 2008-04-23 20:51:35
(#196) Jajj tényleg ott volt a hátán Igen..bár szerintem csontinak nem tetszene bania..és igen, érdemes lenne folytatni, most hogy már egy megidéző is velük van...
Vagy egy anime (anihwe?) is készülhetne belőle..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Bania-hoz került. Ez is jó ok amiért folytatni kéne.
Bania és Csonti vajon mi sülne ki belőle?
Bania és Csonti vajon mi sülne ki belőle?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:43:04
beküldve: 2008-04-23 20:34:43
(#194) Én azért reménykedtem benne, hogy végül is megtudjuk csonti igazi nevét...dehááát sajnos nem..tényleg és vele mi történt?
Ott maradt Muahban ? XD de morbrid
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-23 20:26:00
(#193) Nekem a kedvenc szereplőm CSonti volt(kard)!! DE amúgy Muah és Bania a kedvenc szereplőm mert olyan titikzatosak voltak!! Főleg Muah mint kiderült!! XD Nem gondoltam volna!!
beküldve: 2008-04-23 19:11:17
(#192) Na igen, a kard beszólásai nekem is nagyon tetszettek
beküldve: 2008-04-23 19:07:02
(#191) na most már el is olvastam. tetszik ahogy Mei bánik Bania-val. XD meg amikor Bania felébred és ott van az a lány mellette és... (a többi spoiler lenne) XD
viszont a vége nem tetszik. nekem túl happy end.
meg annak a kardnak a beszólásai is milyenek voltak már XD
viszont a vége nem tetszik. nekem túl happy end.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-04-23 19:08:03
beküldve: 2008-04-23 19:01:01
(#190) Szóval...
Én ezen napokig rágódtam... Amikor először véigolvastam csak elstem ki a fejemből..nekem már a 4.-ben is ő volt a kedvenc szereplőm...
Muah volt a sárkány....végig Muah volt a sárkány...tehát Muah volt a sárkány
Én ezen napokig rágódtam... Amikor először véigolvastam csak elstem ki a fejemből..nekem már a 4.-ben is ő volt a kedvenc szereplőm...
beküldve: 2008-04-23 18:55:36
(#189) Na végeztem vele.
Nem volt rossz sőt, tetszet.
Rajz, történet szerint is tetszetős és jól néznek ki benne a szörnyek.
Azzal volt bajom csak, hogy
Nem volt rossz sőt, tetszet.
Rajz, történet szerint is tetszetős és jól néznek ki benne a szörnyek.
Azzal volt bajom csak, hogy
le van zárva de ez a lezárás részemről folytatásért
kiált.
kiált.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-04-20 17:49:08
(#188) tegnap én is megvettem conon. pedig nem terveztem... még nem olvastam el, de majd ma v holnap. mindenesetre így másnap sem bántam meg h megvettem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Hát nagyon megéri!! Először én is félve álltam hozzá!! de megérte!!
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:44:24
beküldve: 2008-04-17 21:36:42
(#186) Legelső mangám volt amit egy újságárusnál vettem meg, sajnos csak 3kötet van meg, de a Conon beszerzem a maradék 2t =)
MIANEVED?!
Jah és nagyon aranyos volt mikor átváltozott!!
Én már az elején megkedveltem mert olyan titokzatos volt és az már nálam jó pont!!
Én már az elején megkedveltem mert olyan titokzatos volt és az már nálam jó pont!!
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:43:22
Háát jah! SZtem amúgy se rossz pasi Muah, de így h "veszélyes"... én amúgy is birom az ilyen pasikat
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:44:09
beküldve: 2008-04-15 21:23:55
(#183) én soha nem gondoltam volna hogy ő lesz a sárkány! volt egy két gyanús jel hogy valami fura figura de hogy sárkány lenne!