Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
Én is megakarnám venni de ahol én lakom még az árnybiro sem jelent meg .... szal asszem csütörtökön elmegyek györbe lesz 20 percem gyors beugrom h valahol ott megjelentek e aztán be shoppingolok XD ..csak azt nem tom hol vannak ilyen boltok ... szivacs :S
A Fumax kiadványokat lehet kapni az 576 üzletekben, ott próbálkozz.
Tailor: Valahogy nekem is a Costner film jutott az eszembe, de ezek a mangában sokkal őrültebbek.
Én már elolvastam és mondhatom igen csak jóra sikeredett művecske, várom a folytatást.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-15 17:37:54
(#30) Én már elolvastam és mondhatom igen csak jóra sikeredett művecske, várom a folytatást.
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-05-15 17:34:53
(#29) Na ma megvettem az első kötetet. Ugyan még nem olvastam el teljesen de nekem bejön!
Viszont engem keginkább a "The Postman" (magyarul "A jövő hirnöke) c. filmre emlékeztet Mindent összevéve én vevő vagyok erre a sorozatra Bania karaktere pedig ritka cool
Viszont engem keginkább a "The Postman" (magyarul "A jövő hirnöke) c. filmre emlékeztet Mindent összevéve én vevő vagyok erre a sorozatra Bania karaktere pedig ritka cool
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-15 17:09:29
(#28) Én is megakarnám venni de ahol én lakom még az árnybiro sem jelent meg .... szal asszem csütörtökön elmegyek györbe lesz 20 percem gyors beugrom h valahol ott megjelentek e aztán be shoppingolok XD ..csak azt nem tom hol vannak ilyen boltok ... szivacs :S
lizaa
beküldve: 2007-05-15 16:52:29
(#27) Én még nem vettem meg, mert nem voltam benne biztos, hogy jó Gondoltam megvárom amíg lesznek róla commentek. De mivel úgylátom mindenkinek tetszik én is hamarosan beszerzem
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-05-15 16:52:58
Koreában balról jobbra olvasnak, és az Árnybíró csak azért van jobbról, mert nem koreai kiadás.
Ugyanezt mondta Vlad a Fumax standján vasárnap a con-on. Bennem is felmerült a kérdés, ezért megkérdeztem.
Tehát nem tükrözött!!!! Ez van.
Szerk: Ashihei 2007-05-15 13:10:21
Nekem úgy rémlik, hogy a manhwát balról-jobbra(nyugati) kell olvasni. Az Árnybírót pedig előbb adták ki Japánban, mint Koreánban, gondolom ezért "japános" az olvasási irány.
Koreában balról jobbra olvasnak, és az Árnybíró csak azért van jobbról, mert nem koreai kiadás.
Nekem tetszett, csak olyan kis rövid...
Sajnos tényleg alapból vékonyabb (kb 170 oldal), mint egy átlagos manga és a szöveg sem valami sok. Nekem sikerült kiolvasni, mire hazaértem a conról. (kb 25-30 perc).
beküldve: 2007-05-14 21:41:58
(#23) Nekem tetszett, csak olyan kis rövid...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Manhwa tudtommal. Talán koreában balról-jobbra olvasnak és azért van úgy ahogy. De lehet hogy oltári hülyeséget írtam és más az indok.
Én nem hiszem. Lásd Árnybíró... (bár azt japán piacra szánták, és lehet hogy azért van jobbról balra? ) Bár szerintem csak simán letükrözték. --> mármint a Baniát ^^'
ma került a kezembe a Tarrot café és az is nyugati olvasatú. Szerintem magyarországon senki nem fog tükrözni, eddig mindenki azt mondta hogy eredetiben adják ki a kiadványokat. Az Árnybíró japán piacra készült ahogy te is mondtad. Gondolom a japcsik ragaszkodnak a lapozási módhoz, mert így könnyebb antológiába rakni őket.
Nekem ez nem mond sokat, mivel németül van, bár az oldalt lévő lap számozása elégggé erre mutat(gondolom arra gondoltál).
Péntekem megyek, és igyekszem beszerezni a Baniát, no meg az animemagazinokat(ezt is megéltem: többes szám ).
Remélem tetszeni fog ez a manhwa is.
Szerk: Miyazaki 2007-05-14 18:10:50
Nekem úgy rémlik, hogy a manhwát balról-jobbra(nyugati) kell olvasni. Az Árnybírót pedig előbb adták ki Japánban, mint Koreánban, gondolom ezért "japános" az olvasási irány.
Szerk: weingartia 2007-05-14 16:07:50