Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bania
Manhwa tudtommal. Talán koreában balról-jobbra olvasnak és azért van úgy ahogy. De lehet hogy oltári hülyeséget írtam és más az indok.
Én nem hiszem. Lásd Árnybíró... (bár azt japán piacra szánták, és lehet hogy azért van jobbról balra? ) Bár szerintem csak simán letükrözték. --> mármint a Baniát ^^'
Szerk: Miyazaki 2007-05-14 15:52:40
Manhwa tudtommal. Talán koreában balról-jobbra olvasnak és azért van úgy ahogy. De lehet hogy oltári hülyeséget írtam és más az indok.
Kösz, hihetően hangzik.
Szerk: drwest 2007-05-14 14:44:26
Én a börzén vettem meg, és nekem is tetszik , nem sok manwhát (manhwát, mahnwát , mahnwhát ?) ismerek, na jó összesen kettőt (Vajon melyik a másik... ), de nekem kezd tetszeni a stílus!
Technikai kérdés, ez most tükrözött, vagy sem? Mert balról kell olvasni, a szereplők mégis jobbkezesnek tűnnek...
Technikai kérdés, ez most tükrözött, vagy sem? Mert balról kell olvasni, a szereplők mégis jobbkezesnek tűnnek...
beküldve: 2007-05-14 14:08:47
(#14) Én a börzén vettem meg, és nekem is tetszik , nem sok manwhát (manhwát, mahnwát , mahnwhát ?) ismerek, na jó összesen kettőt (Vajon melyik a másik... ), de nekem kezd tetszeni a stílus!
Szerk: drwest 2007-05-14 14:10:03
Amúgy érdeklődtem utána és megtudtam, hogy idén az első 4 fog kijönni és az ötödik jövőre. Szóval elég gyors lesz... nem kell fél éveket várni.
Dejó! Még jó, hogy meggondoltam magamat a con végére és inkább megvettem, nem csalódtam. Nagyon szép rajzok, jó történet, humor... Előtte ami elmaradhatatlan volt: TC2, (és természetesen) Árnybíró 6. Bnőim mondták, hogy nekik 3 rendelésnyit kellett várni, mert mindig elkapkodták az orruk elől
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-05-08 18:52:21
Én 1900-ért vettem és nagyon jól tettem. Nagyon szépek a rajzok, tényleg nagy, szépen kivitelezett harcoknak lehetünk tanúi. A karakterkidolgozás nagyon részletes és egy szavunk sem lehet a kötet minőségére. A morbid viccek ütnek (nem egyszer nevettem fel), a történet meg érdekesnek hangzik, de sajnos még csak az elején járunk az egésznek.
Valami hasonlót akartam írni, de megtetted helyettem. Nem ismételgetek... a lényeg: nekem nagyon bejön.
A beszélő szerencsesüti...
Amúgy érdeklődtem utána és megtudtam, hogy idén az első 4 fog kijönni és az ötödik jövőre. Szóval elég gyors lesz... nem kell fél éveket várni.
Hm, ez érdekesen hangzik... és nézegettem is a conon, de addigra sajnos elfogyott a keretem. De ha minden jól megy, akkor majd a börzén a Naruto-val együtt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-08 07:46:07
(#10) Amúgy érdeklődtem utána és megtudtam, hogy idén az első 4 fog kijönni és az ötödik jövőre. Szóval elég gyors lesz... nem kell fél éveket várni.
Ja és Ashihei: kösz
Ja és Ashihei: kösz
Szerk: Horsee 2007-05-08 08:19:07
beküldve: 2007-05-08 01:32:57
(#9) Én 1900-ért vettem és nagyon jól tettem. Nagyon szépek a rajzok, tényleg nagy, szépen kivitelezett harcoknak lehetünk tanúi. A karakterkidolgozás nagyon részletes és egy szavunk sem lehet a kötet minőségére. A morbid viccek ütnek (nem egyszer nevettem fel), a történet meg érdekesnek hangzik, de sajnos még csak az elején járunk az egésznek.
A conon nem csak 1700 Ft-ba került?
Én 1990-et fizettem.
Vladi azt írta a con-ra kevés lett kész, így ott nem ad rá akkora kedvezényt. Mikor már nagyobb mennyiség kijött a nyomdából, börzén, meg gondolom online 1700 lesz.
Kapható volt a conon? Amúgy gondoltam is, mert már kint van a Fumax oldalán. Még sajna nem olvastam, de tervezem a megvételét. Mennyibe kerül?
1990 forint ellenében már el lehetett vinni a Fumax standjáról.
A conon nem csak 1700 Ft-ba került?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nagyvolnalakban és lehetőleg minimális spoilerrel leírnád, hogy miről szól, ha megkérhetlek?
A Gaya Sivatagi Postahivatal futárairól szól a történet. Leginkább a borítón látható srácról.
Az alapszitu az, hogy ez a futárszolgálat teljesen független szervezet, és ha megkapják fizetségüket bármit bárhova eljuttatnak, akár tűzön vízen át, a pokol fenekére is.
Kicsit fantasy, kicsit történelmi (középkori Korea) beütésű történet. Az első kötetben még csak a főbb szereplők bemutatása történt meg. Valamint elkezdődött egy eléggé problémás kézbesítés története...
Szerk: Ashihei 2007-05-07 14:09:45
beküldve: 2007-05-07 13:48:54
(#4) Nagyvolnalakban és lehetőleg minimális spoilerrel leírnád, hogy miről szól, ha megkérhetlek?
Kapható volt a conon? Amúgy gondoltam is, mert már kint van a Fumax oldalán. Még sajna nem olvastam, de tervezem a megvételét. Mennyibe kerül?
1990 forint ellenében már el lehetett vinni a Fumax standjáról.