Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
beküldve: 2013-03-22 15:40:31
(#279) Régen ezen függtem, és annyira kísértettek az emlékek, hogy tavaly megnéztem az egészet, és az idő nem szépített rajta... ugyanolyan király, mint évekkel ezelőtt is volt!
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-02-09 20:21:36
(#278) Én nemrég néztem meg az 1.részt. Azt kell mondjam, egészen jó.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Hy!itt van egy pár rész ami le lett fordítva,de sajnos nem az összes><
http://www.hotdog.hu/magazin/m agazin_article.hot?m_id=29963&am p;a_id=587253&h_id=106683
http://www.hotdog.hu/magazin/m agazin_article.hot?m_id=29963&am p;a_id=587253&h_id=106683
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Azokat az embereket akiknek szárnyuk van,nem angyaloknak,hanem barátoknak nevezzük"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:23:56
beküldve: 2011-01-06 18:02:28
(#276) csak angolul lehet olvasbi a sámán királyt? akor jól látam ja és valaki nem tudja mikor lesz végre a többi részis szinkronizálva
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
A Shaman King animének azért lett ilyen suta a vége, mert mire befejezték a sorozatot, a mangaka abbahagyta a manga rajzolását, így nem volt lezárva a sztori, nyitott maradt a történet.
Viszont ami jó hír, hogy a manga folytatódik! Sőt... szerintem hamarosan már le is zárul, ami azt illeti. XD
Itt több mindent is megtudhatsz a fent említett manga-sorozatról, sőt el is olvashatod a már megjelent vagy épp megjelenő fejezeteket.
Viszont ami jó hír, hogy a manga folytatódik! Sőt... szerintem hamarosan már le is zárul, ami azt illeti. XD
Itt több mindent is megtudhatsz a fent említett manga-sorozatról, sőt el is olvashatod a már megjelent vagy épp megjelenő fejezeteket.
beküldve: 2010-03-29 18:16:01
(#274) Ja és hogy azt nem sikerült kiderítenem hogy a Shaman King az egy évados vagy nem mert úgy lett vége még régen a Jetix-en hogy zik-et megveri Joh de utána csörög az orákulom szóval akkor annak ott vége vagy van folytatás ja ás hogy Animax nem szinkronizálta le a Shaman Kinget.
Csak mert régen nagyon szerettem és meg szeretném nézni még egyszer.
Csak mert régen nagyon szerettem és meg szeretném nézni még egyszer.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-29 18:20:22
animeland.hu vagy animebolt.hu
viszont egyenlőre csak angolul kapható a Shaman King.
viszont egyenlőre csak angolul kapható a Shaman King.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-15 18:28:46
(#272) HÁT VAN BELÖLE MANGA DE CSAK JAPÁNUL MEG ANGOLUL,DE HA BESZÉLED AZ EGYIKET TUTSZ VENNI ANIMECONON
beküldve: 2010-02-15 16:45:24
(#271) Én a Shaman King.et még a Jetixen néztem jó régen de most nem tudja valaki hogy van-e belőle manga vagy anime és hogy hol lehet beszerezni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Annát bírtam még,az a csaj elől deszka,hátul léc.
De a stílusa nekem bejön.
Az anime annyira nem tetszik,viszont tele van idióta szituációkkal,amin nem lehet nem röhögni
De a stílusa nekem bejön.
Az anime annyira nem tetszik,viszont tele van idióta szituációkkal,amin nem lehet nem röhögni
Szerk: Souichiro 2010-02-12 19:19:24
Így van, Horo Horo, a húga Pirika, és a szelleme egy "minike", Kororo.
Belőlük lett aztán az amcsi változatban Trey Racer és Corey. *rrr, rázza a hideg és hajattép* Gyalázat!
Nekem Tao Ren volt a kedvencem. És az is még mindig.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-12 17:36:55
Ki volt az a srác,aki mindig snowboardos-jeges támadásokkal játszotta a nagymenőt a Shaman Kingben? Horohoro?
Na nekem ő volt a kedvencem,meg a psichopata barátnője/húga xD Pirika?
És milyen állatkája volt? Minimanó? Miniatűr? Liliput? Koropukkuru?
Kicsit régen láttam,így alig emlékszem már vmire belőle
Na nekem ő volt a kedvencem,meg a psichopata barátnője/húga xD Pirika?
És milyen állatkája volt? Minimanó? Miniatűr? Liliput? Koropukkuru?
Kicsit régen láttam,így alig emlékszem már vmire belőle
Szerk: Souichiro 2010-02-12 15:23:26
A Shaman Kingért rajong még vki egyáltalán??? OMG...
Én az első 20-30 részt nagyon imádtam,utánam átváltott az egész tipikus tucatsónenbe.Azóta is kerülöm nagy ívben...
Ha tehetitek nézzetek inkább Bleachet vagy Narutot.
Én az első 20-30 részt nagyon imádtam,utánam átváltott az egész tipikus tucatsónenbe.Azóta is kerülöm nagy ívben...
Hm, a két jelenlegi kedvenc shounenjeim^^ Nem is tudnék választani köztük...
beküldve: 2010-02-12 14:39:03
(#266) Legjobb barátnőm kedvenc animéje a Bleach mellett. Igazi Zick rajongó, akkorát nyávogott mikor hoztam neki egy posztert róla Conról, majd megsiketültem. imádom a csajtXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-12 14:33:33
(#265) A Shaman Kingért rajong még vki egyáltalán??? OMG...