Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2013-04-14 14:59:24
(#312) Múlt évben 2an voltunk az osztályban akik szerettek mangát olvsani + 3. Aki még elolvasgatott velünk, és egymás mellett ültünk mind3an.
Régebben írtam is egy kis storyt ezzel kapcsolatban, társalgó topicba.
Végül lett egy becenevünk: Yu-gi-ohsok
Utána mindig azzal szivattuk őket h vittünk be újságot, mangát, én meg egy pakli yu-gi-oh kártyát! xD
Régebben írtam is egy kis storyt ezzel kapcsolatban, társalgó topicba.
Végül lett egy becenevünk: Yu-gi-ohsok
Utána mindig azzal szivattuk őket h vittünk be újságot, mangát, én meg egy pakli yu-gi-oh kártyát! xD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
[Link]
Ilyen arcot vágtam a hozzászólásához.
Ilyen arcot vágtam a hozzászólásához.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hát gondolom az anyját nem is érdekelte mi az. Vagy csak nem akart rá pénzt költeni. De ez akkor is durva...túl idős hozzá egy gyerek, aki még tíz sincs?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
A bátyámnak tavaly vagy tavaly elött, mindkét esetben elmúlt már 20, adtam ajándékba azt a Batman mangát és ő is nagy élvezettel olvasta. Úgyhogy erről ennyit.
-
xDDD Most elképzeltem ahogy a képébe ordítod!
Végül mondtál neki valamit, vagy csak ennyivel letudtad: ?
Végül mondtál neki valamit, vagy csak ennyivel letudtad: ?
Engem ex csajom kért meg régebben arra, hogy szedjem le neki valahonnan a pokémon sorozatot, mondom, "oké, meglesz".
Aztán ez után valamivel, filmnézős alkalom, gondoltam beajánlom neki a Ghost in the shell-t (egyik személyes örök kedvenc), hogy megnézhetnénk, mire ő ilyet szól: "nem szeretem az ilyen japán marhaságokat!". Majdnem a képébe ordítottam, hogy "A pokémon is egy ilyen japán marhaság, és szerintem AZ egy k_rvanagy marhaság! (és tényleg így gondolom. Én mindig utáltam azt a sorozatot XD)". Nem az idegesített fel, hogy hogyan vélekedik az animekról/mangákról, mert ugye kinek a pap, kinek a paplan, hanem hogy egy ekkora ellentmondásos hülyeséget mondott!
Aztán ez után valamivel, filmnézős alkalom, gondoltam beajánlom neki a Ghost in the shell-t (egyik személyes örök kedvenc), hogy megnézhetnénk, mire ő ilyet szól: "nem szeretem az ilyen japán marhaságokat!". Majdnem a képébe ordítottam, hogy "A pokémon is egy ilyen japán marhaság, és szerintem AZ egy k_rvanagy marhaság! (és tényleg így gondolom. Én mindig utáltam azt a sorozatot XD)". Nem az idegesített fel, hogy hogyan vélekedik az animekról/mangákról, mert ugye kinek a pap, kinek a paplan, hanem hogy egy ekkora ellentmondásos hülyeséget mondott!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-12 23:08:40
(#306) Velem egyszer olyan történt hogy *Alexandrában mangás polcnál állok, nézdgetek. Hirtelen odaszalad egy kis srác olyan 7 éves lehetett, és elkezdi olvasgatni a Batman manga kiadását. Magamban gondolkodok hogy lehet kicsit erős ez még neki, de mindegy. Ekkor odajön az anyja, én még mindig olvasgatok tőlük fél méterre... Erre ilyet szól az anyja "Gyere kisfiam ez nem neked való.. Ehhez te már túl idős vagy!
Hát majd lefejeltem a polcokat, csak néztem...
Én ott állok tizen x éves fejjel, hát kicsit sem gyanús..
Tíz centire meg ott egy adag yaoi manga, majdnem a fejéhez vágtam eggyet hogy ehhez mit szól?!
De mire bármit szólhattam volna leléptek.
*Figyelem a következő szöveg termék mejelenítést tartalmaz! xD
Hát majd lefejeltem a polcokat, csak néztem...
Én ott állok tizen x éves fejjel, hát kicsit sem gyanús..
Tíz centire meg ott egy adag yaoi manga, majdnem a fejéhez vágtam eggyet hogy ehhez mit szól?!
De mire bármit szólhattam volna leléptek.
*Figyelem a következő szöveg termék mejelenítést tartalmaz! xD
beküldve: 2012-08-24 13:43:52
(#305) Nekem még régen az anyukám mutatta meg a mangákat egy könyves boltban szóval ő már jártas volt a témában XD Az animéket ezerrel néztem de ő adta a kezembe az első mangámat. Mit is mondjak egyből el kezdtem ott olvasni és addig nem is akartam le menni amíg ki nem olvasom. A családban már mindenki megszokta a mangákat meg az animéket már karácsonyra is kérek tőlük. A suliba is vittem a Démonnapló köteteit hogy ott olvassam de az osztálytársaim nem kezdték el hogy mi ez a sz***ág me gminek olvasod hanem ők is velem együtt olvasták meg a voltak páran akik a Bleach-et nézték meg a Conan a detektívet. De egyszer amikor mentem lefele az ebédlőbe ott láttam hogy az egyik ismerősöm kaja közben a Naruto-t tartotta a kezében , na akkor kezdtem érezni hogy nem vagyok egyedül XD
beküldve: 2012-08-23 17:09:54
(#304) Engem eddig csak a bátyám szívat mindig ilyesmivel xD (a család többi tagja és a nem animés barátaim "hozzám" szoktak és elfogadják. ). Ha meglátja, hogy animét nézek, mangát olvasok, mangát vettem, vagy bőszen lapozom a mondót, háromfélét szokott a fejemhez vágni (vigyorogva):
- "Már megint a gonosz japánokat lesed?", "Te MANGAlica", "Mi van Animalac?" BAAAKA
- "Már megint a gonosz japánokat lesed?", "Te MANGAlica", "Mi van Animalac?" BAAAKA
beküldve: 2012-08-07 21:08:14
(#303) Érdekes, nekem anyámék soha egy rossz szót nem szóltak arra, hogy animézek, mangázok, osztálytársaim se nagyon szólongattak miatta, sőt, volt akit rábírtam Bleach-re, Yu Yu Hakusho-ra és Dragon Ball-ra.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a könyvesboltok eladóinak (legalább) 50%-a nem tudja, mi az a manga.
A héten történt ugyanis, hogy betévedtem egy közeli könyvesboltba. Az alábbi beszélgetés alakult ki az eladónő és köztem:
- Jónapot! Hol találom a mangákat?
Kínos csend. Úgy nézett rám, mint egy ufóra , majd Megszólalt:
- Elnézést, ez egy könyvesbolt! Tangát a szomszéd üzletben talál.
( a leesett állak a gépház alatt megtalálhatóak)
Nekifutottam mégegyszer. Elmagyaráztam neki felületesen, hogy mi az a manga. Mire ő:
-Már mondtam, hogy itt nincsen Tanga!
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg... Nah, nembaj, megvettem egy Normális helyen, ahol tudták is, hogy mi a manga! Tapasztalat? Akadt! : Tehát: abban a boltban nem vásárolok semmit, mert előbb-utóbb idegroncs leszek.
Ajánlat az eladóknak: Ha azt akarják, hogy sok legyen a vevő, nem árt megismegkedni a "manga" fogalmával...
Ha nektek is efféle gondotok akadt, írjatok!
Nah, pusszancs: Osaku Draculia
A héten történt ugyanis, hogy betévedtem egy közeli könyvesboltba. Az alábbi beszélgetés alakult ki az eladónő és köztem:
- Jónapot! Hol találom a mangákat?
Kínos csend. Úgy nézett rám, mint egy ufóra , majd Megszólalt:
- Elnézést, ez egy könyvesbolt! Tangát a szomszéd üzletben talál.
( a leesett állak a gépház alatt megtalálhatóak)
Nekifutottam mégegyszer. Elmagyaráztam neki felületesen, hogy mi az a manga. Mire ő:
-Már mondtam, hogy itt nincsen Tanga!
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg... Nah, nembaj, megvettem egy Normális helyen, ahol tudták is, hogy mi a manga! Tapasztalat? Akadt! : Tehát: abban a boltban nem vásárolok semmit, mert előbb-utóbb idegroncs leszek.
Ajánlat az eladóknak: Ha azt akarják, hogy sok legyen a vevő, nem árt megismegkedni a "manga" fogalmával...
Ha nektek is efféle gondotok akadt, írjatok!
Nah, pusszancs: Osaku Draculia
Nem semmi
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-08-07 12:04:03
(#301) Egyszer énis bevittem a suliba az egyik Hellsing kötete, elkezdtem angol óra elött olvasni, erre odajön az egyik csoportársam, és megszólal hogy mien szarokat olvasol te? Én meg oda se néztem aztán látta, hogy nemérdekel el is ment. Meg egyszer bementem egy bolta megvenni a Mondo magazint , erre a pultos nő megszólal, hogy ,,mit esznek ezen a fiatalok? Már te vagy a 4.ik ember aki megvette ezt, Nem is értem mi ez a nagy mánia, tök hülyeség az egész" Na ott megmondtam neki hohy többé ide nem jövök , viszlát. Azzal ki is mentem és azóta nem is voltam bent ^^
beküldve: 2012-08-06 15:01:31
(#300) Szerencsésnek mondhatom magam, mert engem nem piszkálnak az osztálytársaim... igaz még egy mangát sem vittem el a suliba és nem is olvasgattam az orruk előtt, ( majd szeptemberben kipróbálom ezt is ) de a Vampire Knight-os rajzaimat már látták, és tetszettek is nekik. Persze volt néhány zseni, aki mondogatta a véleményét, hogy jó lett jó lett... de miért rajzolok ilyen " mesefigurákat " meg minden, de őket elég jól leoltottam és azóta is csak a hátam mögött kritizálják a VK-t. Amikor a fiúk közül az egyik szőkeség is odajött röhögve, hogy " Te ilyeneket nézel? " ... Nos hát... elég annyi, hogy úgy menekült ki a teremből DE!!! Már haladok! 2 osztálytársamat is VK fannát tettem És akkor jöhet majd a többi manga és anime is...
Én az ilyen eseteket úgy oldom meg hoogy fanná teszem őket ^^
az én megoldásom is ez szokott lenni :P
"Jelenleg nem vagyok több, mint egy, a sakktábláról leütött bábu."
beküldve: 2012-08-03 18:42:55
(#298) Még con utáni nap anyu átment a szomszédhoz és kérdezi tőle a szomszédnő, hogy hová mentünk, mert látott beöltözve(Chojinak).Erre anyám:
- Ó csak valami mangára mentünk a Hungexpoba.
Mikor hazajött és mesélte a reakcióm így ˇÓ Istenem, miért?"
- Ó csak valami mangára mentünk a Hungexpoba.
Mikor hazajött és mesélte a reakcióm így ˇÓ Istenem, miért?"
Szerk: Pandaa 2012-08-03 18:43:33