Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2010-01-26 18:23:26
(#252) Nem tudom, nekem régen sem tetszett annyira.
Amik még jó amcsi rajzfilmek sztem:
Simpson család
Family Guy
South Park (bár az nem amcsi, hanem kanadai)
Happy Tree Friends
Chowder
Nyomi szerencsétlen utazásai
Amik még jó amcsi rajzfilmek sztem:
Simpson család
Family Guy
South Park (bár az nem amcsi, hanem kanadai)
Happy Tree Friends
Chowder
Nyomi szerencsétlen utazásai
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-26 18:18:13
(#251) és mekkora jó~
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-26 18:17:19
(#250) Jézusom...o_O Én még erre emlékszek..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-26 17:54:43
(#249) De, ez: [Link]
Gyermekkori kedvencem, és a mai napi az egyetlen amcsi rajzfilm, ami ki van írva DVD-n.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 17:56:53
beküldve: 2010-01-26 17:51:22
(#248) De ugye a Nyomit akkorsem űbereli semmi amcsi rajzfilm!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-24 19:06:49
(#247) Én viszont a Johny Testet rühellem
A Chovderben vannak jó poénok sztem.
A Chovderben vannak jó poénok sztem.
azt pl nagyon utáljam!!!!! de a jhony test az zsír!! nagyon komoly poénok vannak bene : ...hupsz erre nem számítottam XD. de akkor sem súrolja az anime alsó határát se
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:53:50
beküldve: 2010-01-23 16:14:42
(#245) Azért amcsi rajzfilmekből is vannak királyosak (pölö: Nyomi szerencsétlen utazásai)
Vannak felnőtteknek szóló animék amik egyelőre inkább japánban dominálnak és vannak tiniknek szóló animék amik egyre jobban terjednek. És te ezeket nézed. Nem pedig az olyan amerikai dedó rajzfilmeket amiket az 1-3 éves korig néznek a gyerekek.
Szerintem ez az igazság és ezt nyugodtan megmondhatod neki.
Én is valami hasonlót mondtam az ofőmnek...
Szerintem ez az igazság és ezt nyugodtan megmondhatod neki.
Én is valami hasonlót mondtam az ofőmnek...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Rika
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:53:35
beküldve: 2010-01-23 13:43:36
(#243) múltkor énekóra után adtam oda kölcsönbe az egyik osztálytársamnak a dn 2. diszdobozt, és ezt látta a tanárnő, kérdezti is mi ez. én meg mondom hogy anime, japán rajzfilm. és olyan furi fajeket vágott
beküldve: 2010-01-23 13:27:44
(#242) Engem is annyira tud idegesíteni, hogy azt hiszik az Anime mese vagy rajzfilm amit cumis gyerekek néznek... az ilyen embereknek nyugodtan nőhetne bőr a fogukra xD
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
a kell egy sotás hentai, csak vegyél fel msn-re ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-22 23:18:19
(#239) eeeeelme...hol van az már...
nemtom már maga a sztori is ellenem való. Eddig gyakran játszottam el a gondolattal, hogy más embereket irányíthatok. Most,hogy van egy anime, ami összegyűjti a legperverzebb gondolataimat, elveszik az elmém varázsa
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"