Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"		

Szerk: ∂z       2010-01-22 22:35:04

A bible black-ből elég volt egy intrót látni... brr...  Viszont ha már hentai, egy ínyenc falat: Tényleg semmi durva, inkáb echi mint hentai:Aki Sora   [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"

Szerk: The Exiled 2010-01-22 22:21:43

Az akuma na eros, közterületeken való ajállgatását én inkább hanyagolnám...
mért? én anno egy egész bajai koleszt így tettem animéssé

Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\

Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 21:58:53

beküldve: 2010-01-22 21:49:47
		(#234) 	Az akuma na eros, közterületeken való ajállgatását én inkább hanyagolnám...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-22 21:16:47
		(#232) 	Hát köszi a tanácsot!
Azon már én is gondolkodtam, hogy a rajfilm szót nem nagyon kéne emlegetni...mert már néztek hülyének miatta!... 

Azon már én is gondolkodtam, hogy a rajfilm szót nem nagyon kéne emlegetni...mert már néztek hülyének miatta!...

Rika
beküldve: 2010-01-22 20:58:25
		(#231) 	japán képregény illetve animációs film (meg ne említsd h rajzfilm) ami a gyerektémáktól kezdve az orvosokon át a horrorig mindent feldolgoz
fiúnak: tessék, Hellsing Ultimate, Bleach, végső esetben naruto
lánynak: igen, Love*Com, Kuroshitsuji, Nana, DN
unisex: Akuma no Eros - Virgin Crisis ; One Piece <- abszolút nyerők
fiúnak: tessék, Hellsing Ultimate, Bleach, végső esetben naruto
lánynak: igen, Love*Com, Kuroshitsuji, Nana, DN
unisex: Akuma no Eros - Virgin Crisis ; One Piece <- abszolút nyerők
Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\

Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 21:00:25

beküldve: 2010-01-22 20:50:24
		(#230) 	Hát, ha végre sikerül mwegtanulnom egy idegen nyelven is... majd letesztelem az elved.... de hiába a kéttannyelvü iskola sík hülye vagyok a nyelvhez.
Tőletek kérdezték már :
-mi az a manga vagy anime?
erre mit lehet válszolni? 

Tőletek kérdezték már :
-mi az a manga vagy anime?
erre mit lehet válszolni?

Rika
beküldve: 2010-01-22 20:29:25
		(#229) 	Ezért kell élni a meglepetés erejével és néha manga illusztrációs regényeket olvasni  Bár akkor a következőt kérdezik:
 Bár akkor a következőt kérdezik:
"Te ilyen jól tusz németül/angolul? És érted is? Miről szól?"
 Bár akkor a következőt kérdezik:
 Bár akkor a következőt kérdezik:"Te ilyen jól tusz németül/angolul? És érted is? Miről szól?"
Ike Ike Don Don!

Szerk: Rumoris 2010-01-22 20:30:31

beküldve: 2010-01-22 20:16:25
		(#228) 	Énnekem az megy az agyamra amikor azt kérdezik egy japán olvasatú manára miután kinyitják fejjel lefelé, hogy: 
-Ezt viszafelé kell olvasni? 

Tudom ezt az olvasás szabályt nem sokan ismerik, de mire elmagyarázom neki, hogy mi is a szitu, addigra elveszítem azt a maradék türelmemet is amit azzal nyerek, hogy:
-...ő valószínüleg még nem látott, hallott a japán olvasásiirányról. 

A másik amin nagyon ki tudok akadni amikor azt kérdezik egy pl. narutós képre amikor a szályában van egy kés (vagy mi az amivel hadakoznak):
- Hogy az miért van a szájába? 

Na az ilyenektől vagyok sokszor a plafonon.... 

-Ezt viszafelé kell olvasni?

Tudom ezt az olvasás szabályt nem sokan ismerik, de mire elmagyarázom neki, hogy mi is a szitu, addigra elveszítem azt a maradék türelmemet is amit azzal nyerek, hogy:
-...ő valószínüleg még nem látott, hallott a japán olvasásiirányról.

A másik amin nagyon ki tudok akadni amikor azt kérdezik egy pl. narutós képre amikor a szályában van egy kés (vagy mi az amivel hadakoznak):
- Hogy az miért van a szájába?

Na az ilyenektől vagyok sokszor a plafonon....

Rika
beküldve: 2009-12-30 10:57:07
		(#227) 	A sikítozó kiscsajokkal még annyira nincsen baj,amíg mértékkel fangörlködnek,de amikor ez átmegy divatmajomkodásba,meg fanbicseskedésbe azt rühellem   

Júúj,Szaszuke,Allen,Edvárd. ..de várjunk csak! Tudják ezek egyáltalán,hogy a D Gray Man-t eszik-e vagy isszák? Az FMA mi fán terem? Hogy Konoha valójában mi is lenne? Sztem nem nagyon...Idén tavasszal alig volt pár D Gray Man fan,eltelt fél év,erre mit ad Isten? Minden csaj szájjából ennyit hallani: Allen,Lavíííí,Kandaaaa Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!
 Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!
Ez már nem is igazi rajongás.
De ez csak az én véleményem,bár a valóságtól annyira nem áll messze.

Júúj,Szaszuke,Allen,Edvárd. ..de várjunk csak! Tudják ezek egyáltalán,hogy a D Gray Man-t eszik-e vagy isszák? Az FMA mi fán terem? Hogy Konoha valójában mi is lenne? Sztem nem nagyon...Idén tavasszal alig volt pár D Gray Man fan,eltelt fél év,erre mit ad Isten? Minden csaj szájjából ennyit hallani: Allen,Lavíííí,Kandaaaa
 Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!
 Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!Ez már nem is igazi rajongás.
De ez csak az én véleményem,bár a valóságtól annyira nem áll messze.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!

Szerk: Souichiro        2009-12-30 10:59:03

A sikítozós kiscsajok alatt én azokat az egyedeket értem, akik kiskorúságuk ellenére olyanokat kiabálnak be, hogy még én is elpirulok, ráadásul nem foglalkoznak azzal, hogy "talán" más fülét sértheti a sikításuk.
A fangirlködés, nyálcsorgatás, vicces bekiáltások teljesen rendben vannak (én is megteszem őket^^), de az a kategória, amiről beszéltem szimplán idegesítő. NyaCon-on ismertem meg a fajtájukat; jellemzőjük, hogy nagy csoportokban nyomulnak és a Naruto-Bleach-Death Note triumvirátuson kívül nem ismernek más animét. Gátlástalanok és ha az ember szépen szól nekik, akkor még hangosabbá válnak.
5 ilyen ült mögöttem a nyári csoportos performanszok alatt... ...aki volt, tudja, hogy mit jelent ez, ráadásul még csak menekülésre sem volt lehetőségem.
  ...aki volt, tudja, hogy mit jelent ez, ráadásul még csak menekülésre sem volt lehetőségem.  

Azóta utálom őket. Pedig am. türelmes embernek gondolom magam, akit nehéz kihozni a sodrából. 

A fangirlködés, nyálcsorgatás, vicces bekiáltások teljesen rendben vannak (én is megteszem őket^^), de az a kategória, amiről beszéltem szimplán idegesítő. NyaCon-on ismertem meg a fajtájukat; jellemzőjük, hogy nagy csoportokban nyomulnak és a Naruto-Bleach-Death Note triumvirátuson kívül nem ismernek más animét. Gátlástalanok és ha az ember szépen szól nekik, akkor még hangosabbá válnak.
5 ilyen ült mögöttem a nyári csoportos performanszok alatt...
 ...aki volt, tudja, hogy mit jelent ez, ráadásul még csak menekülésre sem volt lehetőségem.
 Azóta utálom őket. Pedig am. türelmes embernek gondolom magam, akit nehéz kihozni a sodrából.

Háté: dehogyis, csak tudod nem mindegy, hogy mit akarnak az emberre sózni.^^"

Szerk: Yaven 2009-11-27 00:27:53

Yaven: Ennyire leírtam volna magam azzal, hogy ajándékot vittem neked...?   

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
vannak, akik nem bírják elviselni a sikítozós kiscsajokat (van egyáltalán olyan, aki igen?  )
 )
 )
 )Igen. A sikítozós kiscsajok.
Manapság egyre könnyebb általánosítani, elvégre nem mondhatjuk, hogy nem szaporodtak el a nagycsöcsös nagyszemű kislányos no-plot-at-all animék. De ebbe most nem akarok belemenni mert megint oldalakat fogok nyervogni a témáról.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-26 16:41:49
		(#223) 	Hát ez nagy volt Yaven!  !!! Én kb. naponta elmondom anyámnak hogy mi az a manga , de ő még mindig nem tudja!
 !!! Én kb. naponta elmondom anyámnak hogy mi az a manga , de ő még mindig nem tudja!  
   ! de mind1 is már feledtam
   ! XD
  ! XD
 !!! Én kb. naponta elmondom anyámnak hogy mi az a manga , de ő még mindig nem tudja!
   ! XD
  ! XD