Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
Szerk: ∂z 2010-01-22 22:35:04
A bible black-ből elég volt egy intrót látni... brr... Viszont ha már hentai, egy ínyenc falat: Tényleg semmi durva, inkáb echi mint hentai:Aki Sora [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-22 22:21:43
Az akuma na eros, közterületeken való ajállgatását én inkább hanyagolnám...
mért? én anno egy egész bajai koleszt így tettem animéssé
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 21:58:53
beküldve: 2010-01-22 21:49:47
(#234) Az akuma na eros, közterületeken való ajállgatását én inkább hanyagolnám...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-22 21:16:47
(#232) Hát köszi a tanácsot!
Azon már én is gondolkodtam, hogy a rajfilm szót nem nagyon kéne emlegetni...mert már néztek hülyének miatta!...
Azon már én is gondolkodtam, hogy a rajfilm szót nem nagyon kéne emlegetni...mert már néztek hülyének miatta!...
Rika
beküldve: 2010-01-22 20:58:25
(#231) japán képregény illetve animációs film (meg ne említsd h rajzfilm) ami a gyerektémáktól kezdve az orvosokon át a horrorig mindent feldolgoz
fiúnak: tessék, Hellsing Ultimate, Bleach, végső esetben naruto
lánynak: igen, Love*Com, Kuroshitsuji, Nana, DN
unisex: Akuma no Eros - Virgin Crisis ; One Piece <- abszolút nyerők
fiúnak: tessék, Hellsing Ultimate, Bleach, végső esetben naruto
lánynak: igen, Love*Com, Kuroshitsuji, Nana, DN
unisex: Akuma no Eros - Virgin Crisis ; One Piece <- abszolút nyerők
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 21:00:25
beküldve: 2010-01-22 20:50:24
(#230) Hát, ha végre sikerül mwegtanulnom egy idegen nyelven is... majd letesztelem az elved.... de hiába a kéttannyelvü iskola sík hülye vagyok a nyelvhez.
Tőletek kérdezték már :
-mi az a manga vagy anime?
erre mit lehet válszolni?
Tőletek kérdezték már :
-mi az a manga vagy anime?
erre mit lehet válszolni?
Rika
beküldve: 2010-01-22 20:29:25
(#229) Ezért kell élni a meglepetés erejével és néha manga illusztrációs regényeket olvasni Bár akkor a következőt kérdezik:
"Te ilyen jól tusz németül/angolul? És érted is? Miről szól?"
"Te ilyen jól tusz németül/angolul? És érted is? Miről szól?"
Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2010-01-22 20:30:31
beküldve: 2010-01-22 20:16:25
(#228) Énnekem az megy az agyamra amikor azt kérdezik egy japán olvasatú manára miután kinyitják fejjel lefelé, hogy:
-Ezt viszafelé kell olvasni?
Tudom ezt az olvasás szabályt nem sokan ismerik, de mire elmagyarázom neki, hogy mi is a szitu, addigra elveszítem azt a maradék türelmemet is amit azzal nyerek, hogy:
-...ő valószínüleg még nem látott, hallott a japán olvasásiirányról.
A másik amin nagyon ki tudok akadni amikor azt kérdezik egy pl. narutós képre amikor a szályában van egy kés (vagy mi az amivel hadakoznak):
- Hogy az miért van a szájába?
Na az ilyenektől vagyok sokszor a plafonon....
-Ezt viszafelé kell olvasni?
Tudom ezt az olvasás szabályt nem sokan ismerik, de mire elmagyarázom neki, hogy mi is a szitu, addigra elveszítem azt a maradék türelmemet is amit azzal nyerek, hogy:
-...ő valószínüleg még nem látott, hallott a japán olvasásiirányról.
A másik amin nagyon ki tudok akadni amikor azt kérdezik egy pl. narutós képre amikor a szályában van egy kés (vagy mi az amivel hadakoznak):
- Hogy az miért van a szájába?
Na az ilyenektől vagyok sokszor a plafonon....
Rika
beküldve: 2009-12-30 10:57:07
(#227) A sikítozó kiscsajokkal még annyira nincsen baj,amíg mértékkel fangörlködnek,de amikor ez átmegy divatmajomkodásba,meg fanbicseskedésbe azt rühellem
Júúj,Szaszuke,Allen,Edvárd. ..de várjunk csak! Tudják ezek egyáltalán,hogy a D Gray Man-t eszik-e vagy isszák? Az FMA mi fán terem? Hogy Konoha valójában mi is lenne? Sztem nem nagyon...Idén tavasszal alig volt pár D Gray Man fan,eltelt fél év,erre mit ad Isten? Minden csaj szájjából ennyit hallani: Allen,Lavíííí,Kandaaaa Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!
Ez már nem is igazi rajongás.
De ez csak az én véleményem,bár a valóságtól annyira nem áll messze.
Júúj,Szaszuke,Allen,Edvárd. ..de várjunk csak! Tudják ezek egyáltalán,hogy a D Gray Man-t eszik-e vagy isszák? Az FMA mi fán terem? Hogy Konoha valójában mi is lenne? Sztem nem nagyon...Idén tavasszal alig volt pár D Gray Man fan,eltelt fél év,erre mit ad Isten? Minden csaj szájjából ennyit hallani: Allen,Lavíííí,Kandaaaa Most ők az animét nézik,vagy csak a benne felvonultatott pasifelhozatalt?!
Ez már nem is igazi rajongás.
De ez csak az én véleményem,bár a valóságtól annyira nem áll messze.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2009-12-30 10:59:03
A sikítozós kiscsajok alatt én azokat az egyedeket értem, akik kiskorúságuk ellenére olyanokat kiabálnak be, hogy még én is elpirulok, ráadásul nem foglalkoznak azzal, hogy "talán" más fülét sértheti a sikításuk.
A fangirlködés, nyálcsorgatás, vicces bekiáltások teljesen rendben vannak (én is megteszem őket^^), de az a kategória, amiről beszéltem szimplán idegesítő. NyaCon-on ismertem meg a fajtájukat; jellemzőjük, hogy nagy csoportokban nyomulnak és a Naruto-Bleach-Death Note triumvirátuson kívül nem ismernek más animét. Gátlástalanok és ha az ember szépen szól nekik, akkor még hangosabbá válnak.
5 ilyen ült mögöttem a nyári csoportos performanszok alatt... ...aki volt, tudja, hogy mit jelent ez, ráadásul még csak menekülésre sem volt lehetőségem.
Azóta utálom őket. Pedig am. türelmes embernek gondolom magam, akit nehéz kihozni a sodrából.
A fangirlködés, nyálcsorgatás, vicces bekiáltások teljesen rendben vannak (én is megteszem őket^^), de az a kategória, amiről beszéltem szimplán idegesítő. NyaCon-on ismertem meg a fajtájukat; jellemzőjük, hogy nagy csoportokban nyomulnak és a Naruto-Bleach-Death Note triumvirátuson kívül nem ismernek más animét. Gátlástalanok és ha az ember szépen szól nekik, akkor még hangosabbá válnak.
5 ilyen ült mögöttem a nyári csoportos performanszok alatt... ...aki volt, tudja, hogy mit jelent ez, ráadásul még csak menekülésre sem volt lehetőségem.
Azóta utálom őket. Pedig am. türelmes embernek gondolom magam, akit nehéz kihozni a sodrából.
Háté: dehogyis, csak tudod nem mindegy, hogy mit akarnak az emberre sózni.^^"
Szerk: Yaven 2009-11-27 00:27:53
Yaven: Ennyire leírtam volna magam azzal, hogy ajándékot vittem neked...?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
vannak, akik nem bírják elviselni a sikítozós kiscsajokat (van egyáltalán olyan, aki igen? )
Igen. A sikítozós kiscsajok.
Manapság egyre könnyebb általánosítani, elvégre nem mondhatjuk, hogy nem szaporodtak el a nagycsöcsös nagyszemű kislányos no-plot-at-all animék. De ebbe most nem akarok belemenni mert megint oldalakat fogok nyervogni a témáról.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-26 16:41:49
(#223) Hát ez nagy volt Yaven! !!! Én kb. naponta elmondom anyámnak hogy mi az a manga , de ő még mindig nem tudja! ! de mind1 is már feledtam ! XD