Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
AztaXD Ez jóXD
Velem ilyen extrém eset nem történt...XD Csak pár kisebb tudatlanság, de általában elintéztem annyival a kérdést, hogy a manga az japán képregény..... aztán gondoljon mindenki amit akar....
Unokaöcsém mondjuk pár napja beviharzott hozzám és levette az egyik manga kötetem a polcról és ilyet szól, hogy te olyan vagy mint egy ovis XD. Én meg közöltem vele, hogy hát nem éppen... meg hogy az manga... Erre ö: tényleg? Te is mangát olvasol mint a mit tom én kik (elfelejtettem a nevet) a Barátok közt-ben? Aztán elkezdte lapozgatni a könyvet XD. Kb 5 másodperc alatt teljesen megváltozott a véleménye XD De legalább kb-re be tudja határolni mi az a manga (hála a barik köztnekXD) és nem néz teljesen lököttnek...XD
Velem ilyen extrém eset nem történt...XD Csak pár kisebb tudatlanság, de általában elintéztem annyival a kérdést, hogy a manga az japán képregény..... aztán gondoljon mindenki amit akar....
Unokaöcsém mondjuk pár napja beviharzott hozzám és levette az egyik manga kötetem a polcról és ilyet szól, hogy te olyan vagy mint egy ovis XD. Én meg közöltem vele, hogy hát nem éppen... meg hogy az manga... Erre ö: tényleg? Te is mangát olvasol mint a mit tom én kik (elfelejtettem a nevet) a Barátok közt-ben? Aztán elkezdte lapozgatni a könyvet XD. Kb 5 másodperc alatt teljesen megváltozott a véleménye XD De legalább kb-re be tudja határolni mi az a manga (hála a barik köztnekXD) és nem néz teljesen lököttnek...XD
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-23 21:05:53
(#281) Na szal...
Bátyám barátnőjének az öccse szerint én Mangán(ércet) olvasok xDD
Na ez kiverte nálam a biztosítékot.... Pedig az említett ,,ember" 13 éves
Bátyám barátnőjének az öccse szerint én Mangán(ércet) olvasok xDD
Na ez kiverte nálam a biztosítékot.... Pedig az említett ,,ember" 13 éves
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-08 16:30:06
(#280) Sztem minden anime ill. mangafant ezzel fárasztanak a nem manga kedvelő ismerőseik.
off: Nagybőgő: az aláírásoddal sajnos tapasztalatból kell egyetértenem , de meg ne kérdezzétek ez h jött ide mert én se tudom...
-
Szerk: C-san 2011-05-08 16:32:19
beküldve: 2011-05-08 13:44:16
(#279) igen,ez a kérdés tényleg az agyamra megy...
azt "imádom",mikor a suliban veszek elő egy mangát,osztálytársak meg odajönnek,hogy "ezt miért olvasod visszafelé?" vagy hogy "ez nyomdahibás?" és mikor mondom,hogy ez manga,vagyis japán képregény.és hogy ez direkt ilyen,akkor hülyének néznek...
azt "imádom",mikor a suliban veszek elő egy mangát,osztálytársak meg odajönnek,hogy "ezt miért olvasod visszafelé?" vagy hogy "ez nyomdahibás?" és mikor mondom,hogy ez manga,vagyis japán képregény.és hogy ez direkt ilyen,akkor hülyének néznek...
beküldve: 2011-04-04 23:19:00
(#278) Én is tudatlan voltam manga-anime téren majd a barátnőim hatására kezembe vettem a Nanát és nem tudtam letenni... Aztán jött a Vk meg a Love*Com :)
A suliban sokszor beszélgetünk animékről meg mangákról és "imádom" amikor megkérdezik az osztálytársaink, hogy miért nézünk még mindig "rajzfilmeket"... -.-
A suliban sokszor beszélgetünk animékről meg mangákról és "imádom" amikor megkérdezik az osztálytársaink, hogy miért nézünk még mindig "rajzfilmeket"... -.-
Akarom ezeket a gyengéd kezeket és ezt a mosolyt, bár nekem nem kellene akarnom ilyen dolgokat...
beküldve: 2011-01-15 12:20:18
(#277) Hát én olyan 1 évvel ezelőtt jöttem rá, hogy a legtöbb anime a mangából ered, néha még a manga jobb is az animénél - vagy fordítva. Ha valaki meg kérdi mi a manga(ami eddig nem fordult elő túl sokszor), akkor csak annyit mondok, hogy japán képregény, oszt cső.
Előfordult már az is, hogy pár ismerősöm animéket néz amióta megérkeztek MO.-ra, de azt se tudják, hogy egyáltalán japánból jön. Szóval ők összetévesztik a Micimackót a Nana-val
Előfordult már az is, hogy pár ismerősöm animéket néz amióta megérkeztek MO.-ra, de azt se tudják, hogy egyáltalán japánból jön. Szóval ők összetévesztik a Micimackót a Nana-val
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
beküldve: 2011-01-15 11:28:20
(#276) Öcsém (20) a mai napig azzal szereti húzni az agyamat, hogy mangát nézek és mangát hallgatok. (mikor azt csak olvasni és rajzolni szoktam)
Amúgy az én ismerettségi körömben már elég sokan ismerik, kinek negatív, kinek pozitív véleménye van róla. Aki nem ismeri, annak a "japán populáris kultúra, rajzfilmekben és képregényekben" kifejezést használnom.
Amúgy az én ismerettségi körömben már elég sokan ismerik, kinek negatív, kinek pozitív véleménye van róla. Aki nem ismeri, annak a "japán populáris kultúra, rajzfilmekben és képregényekben" kifejezést használnom.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-01-15 09:05:39
(#275) Én is így vagyok Már nagyon unom hogy minden második embernek el kell magyaráznom-.- inkább hagyom a fenébe és csk mosolygok rá
Tegnap olvastam a suliban egy mangát és kérdezni egyik osztály társam, hogy mennyibe kerül ez a szemét képregény?
Mondom mivan? ez manga b....g.
És az meg mi?
Mondom jól van...és elmentem onnan
Tegnap olvastam a suliban egy mangát és kérdezni egyik osztály társam, hogy mennyibe kerül ez a szemét képregény?
Mondom mivan? ez manga b....g.
És az meg mi?
Mondom jól van...és elmentem onnan
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-15 00:33:20
(#274) Én már senkinek nem magyarázom h mi is az a Manga/Anime.
Kb 1000x elismételtem,de a sok nyominger nem képes felfogni,és értékelni ezt a csodás műfajt.
Kb 1000x elismételtem,de a sok nyominger nem képes felfogni,és értékelni ezt a csodás műfajt.
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
beküldve: 2010-08-14 21:04:13
(#273) Nekem nem nagyon kell senkinek sem elmagyaráznom, mert az én környezetemben már szinte mindenki tudja h mi
De ha valki mégsem tudná akkor türelmesen elmagyarázom neki
De ha valki mégsem tudná akkor türelmesen elmagyarázom neki
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-08-02 11:34:42
(#272) én Nanát adtam kölcsön egy oszt.társamnak és nagyon tetszett neki! folyton rágta a fülem hogy mikor adom már oda a következő részt
Wera
nekem a chrno crusade-ra sikerült
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:51:47
nálam is pont ez volt, sikerült rászoktatnom oszt.társamat mangákra :P pontosabban naruto-ra
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:51:33
beküldve: 2010-07-22 09:55:27
(#269) Nekem az egyik haverom utálja az animéket de amikor volt nállam manga és meglátta megkérdezte hogy mi az=/ amikor lemondtam neki elkérte és elolvasta és azt mondta hogy ez nagyon jó
beküldve: 2010-07-22 00:00:55
(#268) én azon hasadok ki hogy: Te nézel mangákat az animaxON? mondom persze mozgóképformában mert biztos pörgetik a lapokat a tv-n mi? anyááád
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)