Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Mangás/animés haverommal beszéljük, h tegnap a naruto mangába
-Takarodj már, Samehada! Ez ien japán szar?!
Mondjuk neki
- igen ez japán, de nem ez nem szar.
erre ő:
-ja bocs, mindennap olyan neveket hallok h Samehada(röhög tovább)
-mondom ez japán!!
aztán a legjobb(omg már így is hosszú lett a sztori)
azt mondja:
-egszer láttam vmi aminét (jó kijavítom h anime) , vmi Full MEtal Panic volt a neve és ien robotokkal harcoltak, nagyon szánalmas volt.
erre mi:
-figy, semmi bajom azzal, h nem nézel animét, de azért ne 1perc FMP után jelentsd már ki ha az animék szarok. Én se fikázom a South Parkot(ő azt nézi)
-jó, de a south park igényesebb, nem islehetne fikázni (mangás haverommal szakadunk azon, h a south park igényesebb,mint az animék, miko egy south park figurát 30sec alatt paintel kb összedobok)
És elkezdte mondani h a south park igazából nem azért 18as mert káromkodnak benne, hanem azért mert felnőtteknek szóló üzenet van minden résznek.
Haverommal inkább arrébb mentünk. otthagytuk magába szegény gyereket és megjegyeztük: A SOUTH PARK IGÉNYESEBB EGY ANIMÉNÉL!!!
Én spec itt vásárhelyen rendeltem már 2-szer mangát ugyanattól az eladócsajtól és nem nézett hülyének^^
Aztán ráeszmélt, hogy létezik a képregény kifejezés is.
-Jó napot, van manga?
-Mi?
-Manga.
-Az mi?
-Mindegy. És képregények?
-Az van.-odavezet. És lássatok csodát, mit mutat nekem? Usagi Yojimbo.
- Elnézést-az Usagira mutatva-, ez manga.
-Nem, ez japán képregény-feleli a nő.
-De az a manga.
-A mi?
Nah, é nitt adtam fel. xD
Én a billentyűzeteket fogyasztom XD
*Hiányzó OFF pótolva. És a továbbiakat már ne itt vitassátok meg. A moderátor*
mivel nekem laptopom volt...
kihúzta a 3 évet erre ráestem...
monitor, klavi...RECCS
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Jah a legtöbb ember a klaviatúrát ütögeti...köztük testvérem is.xD Egyszer tökre megijedtem akkorát csapott rá.xD Most vettem neki születésnapjára egy újat azt már nem bántja...
Egy terhes macskával lesöpörném lendületből a monitort, azt ott nevessen a szekrény lába alatt! K*RVAAAAAAAAAA GÉÉÉÉÉP!
Amúgy szívás, mert mindig szegény monitor kap
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Isten áldja az embert, aki feltalálta az internetes rendelést
agymenés: milyen lenne már, ha a gép is visszapofázna, rendelek vmi animét, erre megszólal, h mi van meséket nézel? höhöhö. nyomorék. höhöhö