Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2008-01-21 22:38:03
(#147) Jaj most látom ezt a topikot nekem isn van
Van egy nagyon kedves ujságosnéni, ha valami ujságot akarok mindig nála veszek. Zsóka néni (imád minenkit: és az unokája...--szóval értitek milyen)
Egyik nap odamentem hozzá:
-Zsóka néni, a Mondo-t tetszik árulni?
-Mit lelkem?
-Mondot. Ilyen animés ujság...
-Anime?
-Rajzfilm.
-Jaaa a WITCH
feladtam.
Másnap megyek haza
de látom fut felém
-Jaj aranyom rájöttem, te a Cosmopolitan különszámára gondolsz!!
...
majdnem
...
Van egy nagyon kedves ujságosnéni, ha valami ujságot akarok mindig nála veszek. Zsóka néni (imád minenkit: és az unokája...--szóval értitek milyen)
Egyik nap odamentem hozzá:
-Zsóka néni, a Mondo-t tetszik árulni?
-Mit lelkem?
-Mondot. Ilyen animés ujság...
-Anime?
-Rajzfilm.
-Jaaa a WITCH
feladtam.
Másnap megyek haza
de látom fut felém
-Jaj aranyom rájöttem, te a Cosmopolitan különszámára gondolsz!!
...
majdnem
...
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-01-21 22:41:00
Csak megtaláltam ezt a topikot is : D A minap történt az velem hogy a Tűzharcost hajkurásztam. Határ út -> Libri. Keresgéltem nem találtam így kérdeztem a pultnál. Elösször furcsán néztek majd csak találtunk az egyik eldugott sarokban. Irány a kassza. Itt nevettem egy jót xD
Pultnál egy olyan 26-27 év körüli nő álldogál a kasszánál. Én természetesen pultra vágom a kötetet hagy fizessek már és induljak utamra. Elkezdi lapozgatni majd megszólal:
-Manapság mindent így visszafele kell lapozni? Mire jó ez?
-Keleti szabvány. Így legalább nem tudják meg mi a könyv vége mikor kinyitják.
Mögöttem a nő csak mosolyog az eladó meg puffog hogy ez akkor miért is van így xD Mindegy nem foglalkozok vele. Én is voltam eladó és én sem tudtam miről szól annó egy-egy ujság. Bár némelyikről a mai napig nem kívánom tudni hogy miről is szól... XD
Pultnál egy olyan 26-27 év körüli nő álldogál a kasszánál. Én természetesen pultra vágom a kötetet hagy fizessek már és induljak utamra. Elkezdi lapozgatni majd megszólal:
Mögöttem a nő csak mosolyog az eladó meg puffog hogy ez akkor miért is van így xD Mindegy nem foglalkozok vele. Én is voltam eladó és én sem tudtam miről szól annó egy-egy ujság. Bár némelyikről a mai napig nem kívánom tudni hogy miről is szól... XD
Elen példa az 576-ban vásároltam meg még anno a Naruto 1. kötetet és az eladó azt mondta hogy ez egy nagyon jó kis Manga. Persze ö már egy fiatalabb korosztály volt de jó érzés tudni hogy más is kedveli a Mangákat és nem tartja cikinek.Visszont a Mondoval most megint ugy jártam hogy elmentem a megszokot újságosomhoz és meglepödve látom hogy egy másik eladó van a bodegába, na mindegy mondom magamba ugyis van nekik mert ide mindig érkezik.
Jónapot egy Mondo magazint kérek-mondom én
Néz rám a nö értelmesen, na jó akor segítek neki egy kicsit megismétlem a kérést a válasz csak annyi-
Az meg mi?
Most én nézek ,nem kell tudni hogy mi az csak azt kell tudni hogy van vagy nics ,na még türelmes vagyok és probálom kezelni a dolgot.
-Tecccik tudni az a újság ami tele van színes rajzokkal és képregényekkel foglalkozik meg rajzfilmekkel. Szakszavakat direkt nem használok mert látom a nö igy is bajban van,és az értelem még mindig sugárzik az arcáról.
-Ez az a újság amibe ilyen fegyverek vannak?
-Tessék hagyni csokolom majd megnézem máshol.
Na szóval ami dühitő hogy ahelyet hogy utána nézet volna inkább kérdezösködik olyan dolgokat amit ö soha nem fog megérteni mert nem nyitott más dolgokra amiket nem szókot meg és amig a másik újságos rögtön tudta hogy melyik lapot keresem adig neki fogalma sem volt aról hogy mi van árúkészleten.Igy hát körbe utaztam a kerületet hogy találjak valahol Mondot.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-11-15 07:21:39
beküldve: 2007-11-14 22:21:31
(#145) Csak megtaláltam ezt a topikot is : D A minap történt az velem hogy a Tűzharcost hajkurásztam. Határ út -> Libri. Keresgéltem nem találtam így kérdeztem a pultnál. Elösször furcsán néztek majd csak találtunk az egyik eldugott sarokban. Irány a kassza. Itt nevettem egy jót xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-11-07 14:47:38
(#144) Nah, ezt nem is tudtam! Akkor ezek szerint fejlődőképes a magyar média! Pedig még azt hittem, anime/manga témákban kivándorlok...Mondjuk...Japánb a
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
De hátha fejlödnek a tv csatornák is, ugyanis az m2-ön vetitenek majd Akirát 16-os karikával november végefelé(nem tom pontosan mikor). Ha jól emlékszem a magyartv vetített ano Ghost is the Shell-t is hátha megtarják ezt a jó szokásukat ^^.
Szerk: miyu 2007-11-04 22:50:37
Az animék között is van amit a fiatalabb korosztálynak szántak az alkotok. Az már más tészta hogy a tv-csatornák általában egy kalap alá vesznek mindent....Ezen kár össze veszni ez így van Szerintem a müfaj sokszínüsége megengedi hogy mindenkinek a saját ízlése döntse el mit tart gagyinak s mit nem...
Abból is látszik hogy midnent 1 pakkba dobnak hogy ugyan oda bedobálják műsoridő szerint aztán a 3/4 ét kivágják mert olyan dolog van ami hátráltatja a gyermek fejlődését (hozzáteszem ez a világ ugy ahogy van hátráltat mindenkit mindenben )
Magasfokú Naruto imádatban szenvedek... az orvosok szerint gyógyíthatatlan. De én nem bánom!!!
Szerk: Angelir 2007-11-04 22:28:11
Az animék között is van amit a fiatalabb korosztálynak szántak az alkotok. Az már más tészta hogy a tv-csatornák általában egy kalap alá vesznek mindent....Ezen kár össze veszni ez így van Szerintem a müfaj sokszínüsége megengedi hogy mindenkinek a saját ízlése döntse el mit tart gagyinak s mit nem...
beküldve: 2007-08-27 14:48:52
(#140) Trisa, télleg igazad van, a jetiksz teljesen ugy állíttya be mintha vmi hupikék törpikék lenne , láccik h nemsok animéhez volt közük...pont az ijenek miatt van az h a legtöbb animét mesének tartják...
legalábbis itt pápán ez a hejzet...
legalábbis itt pápán ez a hejzet...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerintem a yugi célkorosztálya pont 12 év körül van, meg feljebb. Amit én dedósnak tartok (saját besorolásom alapján 14 év alatti anime), az a sámánkirály meg a pokémon. A yugi egy fokkal komolyabb, sőt vannak felnőtt rajongói - mondjuk leginkább a tcg miatt.
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.
Nem tudom mit akarsz! a Sámán királycsak a magyar verzsönben van olyan korosztálynak...az eredeti szerintem lazán nézhető a nagyobbaknak is...a pokemonnal nincs kifogás...én azt 3 éves koromban néztemsokat,...meg a sailoor moont...(XD juj mindig olyat játszottunk)és annyi erővel már a Narutot is le lehet fokozni..a magyar verziót mindenféleképpen...
.(láttamám...suliban...XP két kicsi elsősrohant el mellettem és kiáltozták "szászuke!!! én vagyok szászuke!!" XDDDD)
szóóval...ez szubjektív...nem úgy mint a matek......de tény,hogy azért az első két említett anime nem vmi komoyl..nade....azért...mégis. ..a SK ésa pokemon nem egy kategóriaés nem tudom a yu gi oh miért jobb de mint mondtam már szubjektíív és a narutot ne tessék félreérteni...az azért...egy külön dolog..csak a magyar az...ömm...nah mind1...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-08-27 14:29:29
beküldve: 2007-08-27 11:43:52
(#138) az meglehet nálam általánosban senki sem szerette az animéket/mangákat, elmentem középsuliba, és hopp, máris lett az osztályomban 4 (najó, 1iküket én tettem azzá, hehe )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-08-27 11:44:14
beküldve: 2007-08-27 11:35:06
(#137) Az első animék amiket néztem a Dragon Ball és a Sailor Moon voltak. Kb. olyan három éves lehettem mert már nem emlékszek rájuk , csak arra h a SM opja nagyon tetszett . A suliban legtovább a Pokemonért voltunk oda, aztán jött a Digimon, Beyblade, Yu-Gi-Oh stb. és most azért cikiznek engem az osztály előtt mert még mindig nézek "meséket". Hála Istennek a barátaim nem foglalkoznak vele és a szüleim se ugyhogy megvagyok magamnak az osztályban anime és mangarajongónak. Remélem a középsuli más lesz.
You try to expel one kid, and the entire world turns against you.
Szerk: Rider 2007-08-27 11:35:47
beküldve: 2007-08-21 01:10:06
(#136) azért el kell ismerni h nagyon nagy volt amikor a következő részben bemutatták h a gonosz grizzlik visszatérnek...
nem is tom hányszor láttam...nem is tudnám megszámolni...
(nem vok jó matekos )
nem is tom hányszor láttam...nem is tudnám megszámolni...
(nem vok jó matekos )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ohhh egy újabb fantestvér Én is a vicco-ból hoztam őket, olyan kicsi voltam hogy még a nevem sem tudtam leírni mindig a tks néni írta alá
Szerk: miyu 2007-08-21 00:03:21
beküldve: 2007-08-20 23:07:35
(#134) héééj Miyu én is Ezüstnyíllal keztem
emlékszem mindig azon gondolkodtam h az első v a 3. részt vetessem ki ősökkel a tk-ból...
amúgy a YYH-vel kapcsolatos megállapítás jogos...
én pl még mindig szeretem
emlékszem mindig azon gondolkodtam h az első v a 3. részt vetessem ki ősökkel a tk-ból...
amúgy a YYH-vel kapcsolatos megállapítás jogos...
én pl még mindig szeretem
beküldve: 2007-08-20 21:57:53
(#133) Csatlakozom, akkor én egyáltalán nem néztem animétXD Régen volt ugye a Sailor Moon, Dragon Ball, Candy Candy, de hát azok ugye akkor még csak mesék voltak 2, 2 és fél éve vagyok animerajongó, valahol mindenkinek el kell(ett) kezdenie
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD