• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>
beküldve: 2007-08-20 17:49:19
(#132)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Őszinte legyek 12 éves koromban még énsem tudtam konkrétan h. amit nézek az speciel anime, csak annyit hogy "japán rajz" . Visszagondolva kb5 éves voltam mikor elöször láttam animét (ohh drága Ezüstnyíl )

Egy "átlag kisgyerek" (ha különösebben nem érdekli) nem tud különbséget tenni anime és egy mese között (sőt jobban belegondolva sok felnőt sem ) innen van a rengeteg félreértés meg előítélet

új | válasz erre | moderátor
Szerk: miyu 2007-08-20 17:51:39
beküldve: 2007-08-20 15:32:29
(#131) Válasz Zsolti (#130) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.

Ez tényleg így van.

beküldve: 2007-08-20 15:30:10
(#130) Válasz bence (#129) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Szerintem a yugi célkorosztálya pont 12 év körül van, meg feljebb. Amit én dedósnak tartok (saját besorolásom alapján 14 év alatti anime), az a sámánkirály meg a pokémon. A yugi egy fokkal komolyabb, sőt vannak felnőtt rajongói - mondjuk leginkább a tcg miatt.
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.

beküldve: 2007-08-20 13:44:59
(#129)
bence
bence
[ Új arc ]
Az osztály társaim leggtöbb azt se tudja mi az a mang csak azt tudják rá válaszolni hogy jappán rajjz csak 1 Animét néznek aminek az a neve Yu-gi-oh és ez már 1 kicsit dedos mese 1 12 éves gyerekeknek.Szerintetek

beküldve: 2007-08-20 12:57:25
(#128) Válasz Moonie (#127) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
én sosem szoktam másolni pölö, azt nem is naon tudom, meg nem is szeretemXD leginkább saját karaktereket rajzolni

Én szoktam másolni, de nagyítom, saját karaktereket is rajzolok, meg ha Youko-chan ír nekem kisebb jellemzést 1 karakterhez, és megkér, h rajzoljam le, nem mondok neki nemet. De az olyan fanart-szerű dolgokat is szeretem rajzolni. Lucy volt az egyik kedvencem, aztán jött Yusuke, meg Sora, de van olyan is, h több rajzot összekutyulok. Általában mindig vmi jó dolog sül ki belőle.

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-08-19 21:28:36
(#127)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
én sosem szoktam másolni pölö, azt nem is naon tudom, meg nem is szeretemXD leginkább saját karaktereket rajzolni

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-19 21:15:16
(#126) Válasz Yakaii (#124) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Megsúgom, a bácsika nem a Mondo miatt mosolygott...

beküldve: 2007-08-19 20:49:24
(#125) Válasz Kagouna (#123) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Én is rengeteget rajzolok.Főleg nyáron.Mert álltalában akkor érek rá.Nagyon rossz lehet rajz óra nélkül.Ti mit szoktatok rajzolni?Ugy értem hogy pl:az árnybíróból másolgattok vagy magatoktól rajzoltok?? Én mindenhogy szoktam.Nagyon jó hogy van ez az oldal.Ti voltatok con-on?

Én is vegyesen rajzolgatok mikor mihez van kedvem (vagy jön az ihlet vagy nem ) Legutobb Árnybíró parodiát csináltam, de még nincs teljesen kész. Igaz már lassan egy éve firkálom a saját kis mangámat de mostanában megakadtam a sztorival és ez kissé idegesít

beküldve: 2007-08-19 14:45:12
(#124)
Yakaii
Yakaii
[ Gyalog ]
Én most mentem új osztályba és tök jó, van egy csomó animés Na jó csak kettő, de tiszta vicc volt, gólyatáborban körbejártuk egyik csajjal a szobákat és mit látok? DN Angel manga hármas kötet... fél óra múlva cuccoltam át hozzájuk az egyik csaj meg yaoi DVD-vel tért haza XD
Mondovásárlásnál is csak jó tapasztalataim vannak... A hármas számot például Balatonbogláron szereztem be.
-Van Mondo magazin?
Az öreg bácsika rámmosolyog és azt mondja:
-Persze!
Kábé ugyanez volt Szegeden is a pályaudvaron csak ott nem mosolyogtak

Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-08-19 13:26:15
(#123)
Kagouna
Kagouna
[ Új arc ]
Én is rengeteget rajzolok.Főleg nyáron.Mert álltalában akkor érek rá.Nagyon rossz lehet rajz óra nélkül.Ti mit szoktatok rajzolni?Ugy értem hogy pl:az árnybíróból másolgattok vagy magatoktól rajzoltok?? Én mindenhogy szoktam.Nagyon jó hogy van ez az oldal.Ti voltatok con-on?

Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-08-19 10:43:43
(#122) Válasz miyu (#121) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Az unalamsabb órákon én is mindig rajzoltam. A történelem meg a biológia füzetemben több a rajz mint a vázlat.

beküldve: 2007-08-19 01:07:10
(#121)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Köszi, ez jól eset
csak az a cink hogy egészségügyi suliba járok és tavaly harmadikban jöttem rá hogy nem kérek a fertözéskből, mikrobákból meg egyebekből és rajz óráim meg nem voltak
így maradt az órán való manga rajzolgatás

beküldve: 2007-08-19 00:50:25
(#120)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Tutira menni fog a rajz érettségi. Én ugyan nem abból érettségiztem, mert nekem nem kellett a rajz , de elég könnyen lehet belőle ötöst szerezni. Csak a művészettörténetet kell bevágni, meg pár előre elkészített rajzodat kell bevinni.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-19 00:53:21
beküldve: 2007-08-19 00:48:35
(#119)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Az lenne még csak a hawai
Akkor huzunk bele, Hajrá

beküldve: 2007-08-19 00:46:21
(#118)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Hmm... nekem is kéne rajzból érettségiznem, ha grafikus szeretnék lenni (mint teXD) Csak az a gáz, ha kiderül, h nem vagyok elég jó, akkor más fősulikban nem sokat érek vele^^" Áh, művész leszek, ha beledöglök isXD

Ki tudja, talán amikor már felnőttek leszünk, magyar rajzolású mangák is lesznek a polcokon, és a magyar tehetségeknek is lesz lehetőségük megmutatni, mit tudnak

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>