Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-08-20 17:49:19
(#132) Őszinte legyek 12 éves koromban még énsem tudtam konkrétan h. amit nézek az speciel anime, csak annyit hogy "japán rajz" . Visszagondolva kb5 éves voltam mikor elöször láttam animét (ohh drága Ezüstnyíl )
Egy "átlag kisgyerek" (ha különösebben nem érdekli) nem tud különbséget tenni anime és egy mese között (sőt jobban belegondolva sok felnőt sem ) innen van a rengeteg félreértés meg előítélet
Egy "átlag kisgyerek" (ha különösebben nem érdekli) nem tud különbséget tenni anime és egy mese között (sőt jobban belegondolva sok felnőt sem ) innen van a rengeteg félreértés meg előítélet
Szerk: miyu 2007-08-20 17:51:39
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.
Ez tényleg így van.
Szerintem a yugi célkorosztálya pont 12 év körül van, meg feljebb. Amit én dedósnak tartok (saját besorolásom alapján 14 év alatti anime), az a sámánkirály meg a pokémon. A yugi egy fokkal komolyabb, sőt vannak felnőtt rajongói - mondjuk leginkább a tcg miatt.
12 évesen amúgy ne tarts dedósnak semmit, mert te is az vagy egy mondjuk 18 éves szemében.
beküldve: 2007-08-20 13:44:59
(#129) Az osztály társaim leggtöbb azt se tudja mi az a mang csak azt tudják rá válaszolni hogy jappán rajjz csak 1 Animét néznek aminek az a neve Yu-gi-oh és ez már 1 kicsit dedos mese 1 12 éves gyerekeknek.Szerintetek
én sosem szoktam másolni pölö, azt nem is naon tudom, meg nem is szeretemXD leginkább saját karaktereket rajzolni
Én szoktam másolni, de nagyítom, saját karaktereket is rajzolok, meg ha Youko-chan ír nekem kisebb jellemzést 1 karakterhez, és megkér, h rajzoljam le, nem mondok neki nemet. De az olyan fanart-szerű dolgokat is szeretem rajzolni. Lucy volt az egyik kedvencem, aztán jött Yusuke, meg Sora, de van olyan is, h több rajzot összekutyulok. Általában mindig vmi jó dolog sül ki belőle.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-08-19 21:28:36
(#127) én sosem szoktam másolni pölö, azt nem is naon tudom, meg nem is szeretemXD leginkább saját karaktereket rajzolni
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Én is rengeteget rajzolok.Főleg nyáron.Mert álltalában akkor érek rá.Nagyon rossz lehet rajz óra nélkül.Ti mit szoktatok rajzolni?Ugy értem hogy pl:az árnybíróból másolgattok vagy magatoktól rajzoltok?? Én mindenhogy szoktam.Nagyon jó hogy van ez az oldal.Ti voltatok con-on?
Én is vegyesen rajzolgatok mikor mihez van kedvem (vagy jön az ihlet vagy nem ) Legutobb Árnybíró parodiát csináltam, de még nincs teljesen kész. Igaz már lassan egy éve firkálom a saját kis mangámat de mostanában megakadtam a sztorival és ez kissé idegesít
beküldve: 2007-08-19 14:45:12
(#124) Én most mentem új osztályba és tök jó, van egy csomó animés Na jó csak kettő, de tiszta vicc volt, gólyatáborban körbejártuk egyik csajjal a szobákat és mit látok? DN Angel manga hármas kötet... fél óra múlva cuccoltam át hozzájuk az egyik csaj meg yaoi DVD-vel tért haza XD
Mondovásárlásnál is csak jó tapasztalataim vannak... A hármas számot például Balatonbogláron szereztem be.
-Van Mondo magazin?
Az öreg bácsika rámmosolyog és azt mondja:
-Persze!
Kábé ugyanez volt Szegeden is a pályaudvaron csak ott nem mosolyogtak
Mondovásárlásnál is csak jó tapasztalataim vannak... A hármas számot például Balatonbogláron szereztem be.
-Van Mondo magazin?
Az öreg bácsika rámmosolyog és azt mondja:
-Persze!
Kábé ugyanez volt Szegeden is a pályaudvaron csak ott nem mosolyogtak
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-08-19 13:26:15
(#123) Én is rengeteget rajzolok.Főleg nyáron.Mert álltalában akkor érek rá.Nagyon rossz lehet rajz óra nélkül.Ti mit szoktatok rajzolni?Ugy értem hogy pl:az árnybíróból másolgattok vagy magatoktól rajzoltok?? Én mindenhogy szoktam.Nagyon jó hogy van ez az oldal.Ti voltatok con-on?
Rock 4 Ever!!!!
Az unalamsabb órákon én is mindig rajzoltam. A történelem meg a biológia füzetemben több a rajz mint a vázlat.
beküldve: 2007-08-19 01:07:10
(#121) Köszi, ez jól eset
csak az a cink hogy egészségügyi suliba járok és tavaly harmadikban jöttem rá hogy nem kérek a fertözéskből, mikrobákból meg egyebekből és rajz óráim meg nem voltak
így maradt az órán való manga rajzolgatás
csak az a cink hogy egészségügyi suliba járok és tavaly harmadikban jöttem rá hogy nem kérek a fertözéskből, mikrobákból meg egyebekből és rajz óráim meg nem voltak
így maradt az órán való manga rajzolgatás
beküldve: 2007-08-19 00:50:25
(#120) Tutira menni fog a rajz érettségi. Én ugyan nem abból érettségiztem, mert nekem nem kellett a rajz , de elég könnyen lehet belőle ötöst szerezni. Csak a művészettörténetet kell bevágni, meg pár előre elkészített rajzodat kell bevinni.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-19 00:53:21
beküldve: 2007-08-19 00:48:35
(#119) beküldve: 2007-08-19 00:46:21
(#118) Hmm... nekem is kéne rajzból érettségiznem, ha grafikus szeretnék lenni (mint teXD) Csak az a gáz, ha kiderül, h nem vagyok elég jó, akkor más fősulikban nem sokat érek vele^^" Áh, művész leszek, ha beledöglök isXD
Ki tudja, talán amikor már felnőttek leszünk, magyar rajzolású mangák is lesznek a polcokon, és a magyar tehetségeknek is lesz lehetőségük megmutatni, mit tudnak
Ki tudja, talán amikor már felnőttek leszünk, magyar rajzolású mangák is lesznek a polcokon, és a magyar tehetségeknek is lesz lehetőségük megmutatni, mit tudnak
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD