Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-07-18 10:55:23
(#72) Nem kéne ennyire fennakadni ezen a TV műsoros dolgon... amúgy is ahogy olvastam nem éppen egy nagy TV csatorna műsora volt... Sőt inkább örülni kéne, hogy volt néhány "tudatlan" aki megnézte a műsort és talán eljutott az agyáig, hogy létezik japán képregény és az nem feltétlen gyermek olvasmány. Az hogy meg nem ismeri az elnevezéseket nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne elvégre én sem úgy születtem hogy mindent tudtam a mangákról...
Engem inkább az idegesített, amikor még könyvtárban vettem a mangákat ( talán az első 2-t ), akkor amint beléptem a boltba háát előbb nézték ki belőlem, hogy kirabolom a helységet, mint hogy 25 éves létemre a "gyerek osztályon" fél órát fogok letargiázni, melyiket is vegyem meg címszó alatt.... Szóval azóta inkább képregény szaküzletekben vásárlok ott talán ez egy megszokott vásárlási forma...
Bár hasonló lezajlott egy online DVD boltban is, amikor mentem átvenni a csomagot a leányzó hirtelen zavarba jött, hogy valószínűleg rossz csomagot vett elő ( Inuyasa DVD ) és nem találja az enyémet. Azóta ott legalább már megszoktak, bár szerintem azt hiszik, hogy zakkant vagyok, vagy hogy nem magamnak veszem a DVD-ket …
Engem inkább az idegesített, amikor még könyvtárban vettem a mangákat ( talán az első 2-t ), akkor amint beléptem a boltba háát előbb nézték ki belőlem, hogy kirabolom a helységet, mint hogy 25 éves létemre a "gyerek osztályon" fél órát fogok letargiázni, melyiket is vegyem meg címszó alatt.... Szóval azóta inkább képregény szaküzletekben vásárlok ott talán ez egy megszokott vásárlási forma...
Bár hasonló lezajlott egy online DVD boltban is, amikor mentem átvenni a csomagot a leányzó hirtelen zavarba jött, hogy valószínűleg rossz csomagot vett elő ( Inuyasa DVD ) és nem találja az enyémet. Azóta ott legalább már megszoktak, bár szerintem azt hiszik, hogy zakkant vagyok, vagy hogy nem magamnak veszem a DVD-ket …
Ezer meg ezer mangának, szinte a legtöbbnek, semmi köze sincs a Hentai műfajhoz. Akkor hogy lehet, hogy még az a csaj sem szólt semmit. De mindegy, nem érdekelnek az ilyen agyatlan emberek
Hmmm... hogy is mondjam. Jobban átgondolva, ha ott lettem volna, akkor lehet, hogy én se szóltam volna semmit. Egyrészt azért, mert köpni-nyelni nem tudtam volna erre, (most is vagy két percig fogtam a fejem...) másrészt azért, mert tuti elkezdett volna velem vitatkozni a műsorvezető, hogy nincs igazam stb. Meg ezzel leégettem volna az egész műsort (bár megérdemli ). Amúgy biztos a csaj is gondolta magában, hogy mekkora idióták... De sms-t beírtam volna tuti a következő műsorba, hogy elcseszték, bármi is lett volna a téma
Arról a lebeszélésről: ide vezet a tudatlanság. Nem hiszem, hogy olvasta volna... és így véleményt alkotni butaság.
Az egész magyar képregénypiac miattuk ilyen, és nekik köszönhetjük, hogy itt tartunk. Bár a kínálat egyre nő, (nem csak a mangákra értem) még mindig hosszú időnek kell eltelnie, hogy végre ne ez a képregény-dedós "mese"-dedós (vagy éppen manga-erőszakos, manga-erotikus) legyen az általános felfogás.
beküldve: 2007-07-17 14:13:31
(#70) Ha már az ilyen történeteknél tartunk. Nos, én sajnos olyan helyen élek, ahol Az emberek, hogy is mondjam.... Nagyon le vannak maradva. És természetesen kikkel van a legnagyobb gondom. Hát a barátnőimmel. Ha bármikor az ismerőseimmel netezek, és valami animés/mangás honlapot nézek, akkor ők természetesen elkezdenek röhögni, és dumálják nekem, hogy Martina megint meséket nézeg. És kábé még félóráig ezen vihognak. Mások meg csodálkoznak, ha nem akarok kimenni a barátaimmal, hanem inkább otthon netezek. DE itt legalább mindenki anime mániás. Hát, ezért szeretem az animaecont, mert ott mindenki ismeri a mangákat/animéket, és tudják hogy nem mesék.
na mesélek 1 történetet...
haveromnak meséltem a Mondo-ról.
Ő nagy anime és mangafan lévén meg akarta vetetni annyával még a nyaralásuk előtt...
szépen be is ment az Intersparba, azon belül is 1 ujságoshoz...
kérte a mondo magazint...
aztán az eladó csak ugy mellékesen megkérdezte haverom annyát h hány éves a fia
ő, meg monta h 18.
És erre az eladó lebeszélte az annyát az ujságról mer hogy az gyerekeknek van...
na ez nem kérdés de az agyamra megy
Ő nagy anime és mangafan lévén meg akarta vetetni annyával még a nyaralásuk előtt...
ő, meg monta h 18.
És erre az eladó lebeszélte az annyát az ujságról mer hogy az gyerekeknek van...
A MONDO az nem is gyerekeknek való!!! űEz apszukút hülyeség hogy gyerekeknek való.A Mondo inkább már a felnőttek felé megy mint hogy le a gyerekekhez.
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
Nyááá, néha úgy idegesítenek a hülye emberek
Már csak a bevétel miatt is tarthatta volna a pofáját..bááh
Az ilyen friss szakmakezdő Nem hibáztatom.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nyááá, néha úgy idegesítenek a hülye emberek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-16 22:33:07
(#65) na mesélek 1 történetet...
ő, meg monta h 18.
ő, meg monta h 18.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-16 19:18:25
(#64) Ezer meg ezer mangának, szinte a legtöbbnek, semmi köze sincs a Hentai műfajhoz. Akkor hogy lehet, hogy még az a csaj sem szólt semmit. De mindegy, nem érdekelnek az ilyen agyatlan emberek
beküldve: 2007-07-14 20:55:50
(#63) Eszméletlen jó a manga !! 12 leszek de már rajongó vok!
Láttam hogy megjelent a Naruto 1 magyarra fordított mangája,rohantam a lekközelebbi könyvesboltba és azt mondták , hogy még nem érkezett meg és valószínű jövőhét szerdán jönmeg!
Hát nem szemétség? Nem tom mióta járok a hoz a könyvesbolthoz és nem tudnak megszerezni egy nyamvatt mangát?????
Láttam hogy megjelent a Naruto 1 magyarra fordított mangája,rohantam a lekközelebbi könyvesboltba és azt mondták , hogy még nem érkezett meg és valószínű jövőhét szerdán jönmeg!
Hát nem szemétség? Nem tom mióta járok a hoz a könyvesbolthoz és nem tudnak megszerezni egy nyamvatt mangát?????
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
beküldve: 2007-07-14 18:26:29
(#62) Hy.
Majka meg a többi fehér répa...
az rtl klubbal kéne valami értelems megoldást kiagyalni, na persze ebből semmi sem sülhet ki...
Ez van.
Majka meg a többi fehér répa...
az rtl klubbal kéne valami értelems megoldást kiagyalni, na persze ebből semmi sem sülhet ki...
Ez van.
beküldve: 2007-07-13 22:20:26
(#61) kérem szépen emberek...
amíg az ijen bizonyos csatornákon győzikék meg majkák tengetik a mindennapjaikat nem kevés pénzért ne szójjunk semmit...
a magyar emberek sz**nak mindenre csak a majka kell nekik...
ne értse félre senki megrögzött magyar vagyok de ez van...
(most is megy a Kárpátia )
amíg az ijen bizonyos csatornákon győzikék meg majkák tengetik a mindennapjaikat nem kevés pénzért ne szójjunk semmit...
a magyar emberek sz**nak mindenre csak a majka kell nekik...
ne értse félre senki megrögzött magyar vagyok de ez van...
(most is megy a Kárpátia )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-07-13 22:22:25
Uh, bocsánat, félrenyomtam
Szerk: Hanon 2007-07-13 21:11:24
Ez nem égetés, csak meghökkentés a tudatlan nép számára...és te is tudod, hogy sok ember szerint inkább magukat égetik le
Szerk: Hanon 2007-07-13 21:11:04
beküldve: 2007-07-13 18:05:07
(#58) Jaj. Ezen nem röhögni kéne. De hát olyan vicces. De amúgy ez már tényleg felháborító. Így, és ilyen egyszerűen égetik le a mangákat, és ezért értelmezik őket sokan félre.
Szerk: Saphira 2007-07-13 18:06:05