Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-06-17 16:10:45
(#12) Akkor ezek szerint én tiszta mázlista vagyok. Amikor bemegyek a könyvesboltba akkor az eladő mindig mutat a mangás polcra hogy van új, nekem nem is kell szólni. ^^ Mondjuk a másik könyvesboltba meg teljesen hülyének néztek hogy mit mangázok össze vissza. (Akkor aztán megkérdeztem "Árnybíró van?" a nénike tekintete kitisztult és azt mondta "Az van!")
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
beküldve: 2007-06-17 10:57:40
(#11) Én elég szerencsés vagyok az eladóval.
Múltkor bemegyek,szétnézek,megkérdezi mit szeretnék,mondom mangát.Erre azt válaszolja,hogy pont akkor érkezett meg az Árnybíró 6. kötete meg a Naruto 1. kötete.Az előbbit meg is vásároltam azonnal.
Csak azon kezdtem el mosolyogni mikor még hozzátette:"Nem igazán értek a mangákhoz."
Bár ahogy itt most olvastam a hozzászólasokat,a többi eladóhoz képest ő profi ezen a téren.
Múltkor bemegyek,szétnézek,megkérdezi mit szeretnék,mondom mangát.Erre azt válaszolja,hogy pont akkor érkezett meg az Árnybíró 6. kötete meg a Naruto 1. kötete.Az előbbit meg is vásároltam azonnal.
Csak azon kezdtem el mosolyogni mikor még hozzátette:"Nem igazán értek a mangákhoz."
Bár ahogy itt most olvastam a hozzászólasokat,a többi eladóhoz képest ő profi ezen a téren.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-06-17 11:07:55
beküldve: 2007-06-17 09:39:11
(#10) Nem tudom, mit problémáztok, általában egyértelmű hogy merre van a képregényes polc, ha meg direkt keres valaki valamit, akkor csak annyit kell mondani hogy csókolom az árnybíró című könyvet keresem kész.
Simán elkerülhető a tangás incidens.
De volt egy vicces az Alexandrában. Pont a Nyári srácokat vettem, az eladó csaj meg elkezdi összevissza forgatni a könyvet (ugye hatalmas csöcsös csaj a borítón), talán még bele is lapozott (explicit meztelenség ), utána meg megkérdezte, hogy most ez egy képregény? Mondom ja, de szerintem elég egyértelmű. Jópofák ezek az eladók.
Simán elkerülhető a tangás incidens.
De volt egy vicces az Alexandrában. Pont a Nyári srácokat vettem, az eladó csaj meg elkezdi összevissza forgatni a könyvet (ugye hatalmas csöcsös csaj a borítón), talán még bele is lapozott (explicit meztelenség ), utána meg megkérdezte, hogy most ez egy képregény? Mondom ja, de szerintem elég egyértelmű. Jópofák ezek az eladók.
Ez egy...érdekes történet. Azt hiszem, hogy csak egyszer kellett megkérdeznem, hogy merre találhatóak a mangák. Nos én már felkészültem arra, hogy ez a szó ismeretlen fogalom lesz a könyvesboltban, ezért inkább leegyszerűsítettem a kérdést a Merre találom a képregényeket? verzióra
Na, ez is egy nagyon jó megoldás. Én ma szereztem be életem első 3 saját mangáját, és amikor kivittem a pénztárhoz, a nő =szegény már túl volt az ötvenen) elég ferde szemmel nézett rám Szerintem el sem tudta képzelni, mit akarok én ott 3 vékony kis akármivel, ami alapjáraton (legalábbis nekem) zakkumpakk egynapos olvasmány
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ez egy...érdekes történet. Azt hiszem, hogy csak egyszer kellett megkérdeznem, hogy merre találhatóak a mangák. Nos én már felkészültem arra, hogy ez a szó ismeretlen fogalom lesz a könyvesboltban, ezért inkább leegyszerűsítettem a kérdést a Merre találom a képregényeket? verzióra
beküldve: 2007-06-16 19:11:48
(#7) Hát ez vicces lehetett! Én tuti röhögtem volna rajta.
Amúgy én mezei könyvesboltban még soha nem próbálkoztam, mindig conokon, vagy képregényboltban veszek mangát. Ha viszont egy laikusnak kéne elmagyarázni, akkor én is azt mondanám, hogy japán képregény, vagy csak simán azt, hogy képregény.
Amúgy én mezei könyvesboltban még soha nem próbálkoztam, mindig conokon, vagy képregényboltban veszek mangát. Ha viszont egy laikusnak kéne elmagyarázni, akkor én is azt mondanám, hogy japán képregény, vagy csak simán azt, hogy képregény.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Ez haláli ! Én azt hiszem nem álltam volna meg nevetés nélkül... ! De talán az eladó 1 életre megjegyzete mit is kerestél! (remélhetőleg)
Én is múltkor keresgéltem egy könyvesboltban és amikor megkérdeztem elég sokat gondolkodtak (aztán sajnos nem volt ami kellett volna).
Node fanok fel a fejjel ez változni fog!
Én is múltkor keresgéltem egy könyvesboltban és amikor megkérdeztem elég sokat gondolkodtak (aztán sajnos nem volt ami kellett volna).
Node fanok fel a fejjel ez változni fog!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2007-06-16 19:11:13
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a könyvesboltok eladóinak (legalább) 50%-a nem tudja, mi az a manga.
A héten történt ugyanis, hogy betévedtem egy közeli könyvesboltba. Az alábbi beszélgetés alakult ki az eladónő és köztem:
- Jónapot! Hol találom a mangákat?
Kínos csend. Úgy nézett rám, mint egy ufóra , majd Megszólalt:
- Elnézést, ez egy könyvesbolt! Tangát a szomszéd üzletben talál.
( a leesett állak a gépház alatt megtalálhatóak)
Nekifutottam mégegyszer. Elmagyaráztam neki felületesen, hogy mi az a manga. Mire ő:
-Már mondtam, hogy itt nincsen Tanga!
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg... Nah, nembaj, megvettem egy Normális helyen, ahol tudták is, hogy mi a manga! Tapasztalat? Akadt! : Tehát: abban a boltban nem vásárolok semmit, mert előbb-utóbb idegroncs leszek.
Ajánlat az eladóknak: Ha azt akarják, hogy sok legyen a vevő, nem árt megismegkedni a "manga" fogalmával...
Ha nektek is efféle gondotok akadt, írjatok!
Nah, pusszancs: Osaku Draculia
A héten történt ugyanis, hogy betévedtem egy közeli könyvesboltba. Az alábbi beszélgetés alakult ki az eladónő és köztem:
Nekifutottam mégegyszer. Elmagyaráztam neki felületesen, hogy mi az a manga. Mire ő:
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg... Nah, nembaj, megvettem egy Normális helyen, ahol tudták is, hogy mi a manga! Tapasztalat? Akadt! : Tehát: abban a boltban nem vásárolok semmit, mert előbb-utóbb idegroncs leszek.
Ajánlat az eladóknak: Ha azt akarják, hogy sok legyen a vevő, nem árt megismegkedni a "manga" fogalmával...
Ez nagyon nagy! Örülök, hogy én nem szoktam ilyen ügyben faggatni az eladókat Úgyse értik, miről karattyolok ott neki...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Rosszul csináltad, mi már az elején azt mondtuk, hogy "van itt olyan...japán képregény?" Akkor az a válasz jött, hogy "van, de az nem nektek való" Ez rosszul esett, de legalább a néni tájékozott volt
Azóta mindig oda járunk, és adunk fel neki rendelést Legutóbb is Tarot Cafét rendeltettünk vele, 3 darab jött, meg is vettük mind, szóval most minket ott szeretnek
De ez a tanga, ez hatalmas
Azóta mindig oda járunk, és adunk fel neki rendelést Legutóbb is Tarot Cafét rendeltettünk vele, 3 darab jött, meg is vettük mind, szóval most minket ott szeretnek
Olyan japán képregény... De azért ez a tanga sem semmi...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-06-16 17:26:02
(#3) Rosszul csináltad, mi már az elején azt mondtuk, hogy "van itt olyan...japán képregény?" Akkor az a válasz jött, hogy "van, de az nem nektek való" Ez rosszul esett, de legalább a néni tájékozott volt
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a könyvesboltok eladóinak (legalább) 50%-a nem tudja, mi az a manga.
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg...
Még mielőtt felrobbantam volna, paprikapiros fejjel kirobogtam a boltból... Persze odakint virított a kirakatban az Árnybíró 6. kötete ami akkor még nem volt meg...
Hehh...na ilyet se hallottam még....tanga...hehe...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-16 17:04:21
(#1) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a könyvesboltok eladóinak (legalább) 50%-a nem tudja, mi az a manga.
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)