Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-06-19 11:45:27
(#27) Ma reggel lezajlott beszélgetés köztem és az újságos közt:
Én: - Jó reggelt! Megjelent már a Mondo júniusi száma?
Újságos: - Micsoda?
Én: - A Mondo...
Újságos gondolkodik, ilyen neve csak annak a...
Újságos: - Ja, az a kínai kis nemtudommicsoda, ugye?
Én: *heves bólógatás* - Aha, pont az. (Nem akartam neki hosszas fejtegetsébe kezdeni...)
Újságos hátramegy, hozza nekem a Mondo-t, megszólal:
- Ja, ez Japán, bocsi. ^^"
Én: - Ugyan, semmi gond...
Én: - Jó reggelt! Megjelent már a Mondo júniusi száma?
Újságos: - Micsoda?
Én: - A Mondo...
Újságos gondolkodik, ilyen neve csak annak a...
Újságos: - Ja, az a kínai kis nemtudommicsoda, ugye?
Én: *heves bólógatás* - Aha, pont az. (Nem akartam neki hosszas fejtegetsébe kezdeni...)
Újságos hátramegy, hozza nekem a Mondo-t, megszólal:
- Ja, ez Japán, bocsi. ^^"
Én: - Ugyan, semmi gond...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nem kellenek hülye emberek a világra...
Ha nem lennének hülyék, hogy tűnnének ki az okosak?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-19 10:14:53
(#25) Hanon:
Te nekem gyanús vagy. Lehet, hogy te is boltos vagy, csak jó az önkritikád?
Te nekem gyanús vagy. Lehet, hogy te is boltos vagy, csak jó az önkritikád?
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Jó, kérj leopárdmintás mangát Majd kérek képet rólad
Kezdjük ott, hogy ha van esze, akkor nem megy boltosnak...
Sajna nekem is egy ilyen kép ugrot be magamról.
Ne szidjuk már ennyire szegény boltosokat.
Wehehee... És elképzelem ahogy a feszülős fecskében beállítasz a barátnőd elé...nem, nem képzelem el
Most miért ne? Nem kellenek hülye emberek a világra...igaz, ha nincs hülye ember, aki csak boltosnak jó, akkor ki adja el a cuccokat?..jólvan, befejeztem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-18 10:15:47
(#23) Ha viszont egy laikusnak kéne elmagyarázni, akkor én is azt mondanám, hogy japán képregény, vagy csak simán azt, hogy képregény.
És igazság szerint ezzel pontosan definiálod is a mangát...
Amúgy ne bántsuk a boltosokat, hiszen mint hallhattuk, a legtöbbjük fejlődőképes... Majd belejönnek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na majd akkor leszek kíváncsi az eladói sztorikra, ha egyszer télleg megjelenik az első hentai...
Húhúú belegondolni is mosolyogtató!
Én még egy a conon vett német yaoi-val is érdekes nézelődések közepette utaztam a buszon. Barátnőm gyűjti őket, így megbeszéltük hogy egyszer kipróbáljuk milyen ha kicsit feltűnőbben olvasgatunk a szokásosnál. A hentai....nos, én már várom a dolgot
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-06-18 09:28:27
(#21) Na majd akkor leszek kíváncsi az eladói sztorikra, ha egyszer télleg megjelenik az első hentai...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Sajna nekem is egy ilyen kép ugrot be magamról.
Ne szidjuk már ennyire szegény boltosokat.
A tanga-manga fajta boltosok még jó, hogy nem mentek eddig csődbe. Bár azért az Árnyékbáró sem volt rossz tőlük...
Ha meg van esze, akkor tanul és idomul. Remélhetőleg ez egyre többre jellemző lesz.
Mondjuk ki kéne próbálni fordítva is. Egy bugyiboltban kérni tangát, hátha mangát kapsz helyette. Asszem kezdek szétcsúszni. De az is biztos, hogy furcsán néznének rám ott is az eladók...
Ha meg van esze, akkor tanul és idomul. Remélhetőleg ez egyre többre jellemző lesz.
Mondjuk ki kéne próbálni fordítva is. Egy bugyiboltban kérni tangát, hátha mangát kapsz helyette. Asszem kezdek szétcsúszni. De az is biztos, hogy furcsán néznének rám ott is az eladók...
beküldve: 2007-06-17 23:17:03
(#18) A tanga-manga fajta boltosok még jó, hogy nem mentek eddig csődbe. Bár azért az Árnyékbáró sem volt rossz tőlük...
Olyan naivak vagytok...még maga a gondolat is, hogy tudják mi az a manga. Ezek csak boltosok, nincs túl komoly végzettségük, hahó
Egyébként meg milyen alapon várjuk el a boltosoktól, hogy mindent tudjanak és mindenben maximálisan tájékozottak legyenek. Ez egy "szakboltban" persze más, de egy átlagos könyvesboltban annyi minden fordul elő, hogy biztosan nem tudnak mindent fejben tartani.
Egy idő után persze ez lehet, hogy változni fog. Minden csak a keresléet függvénye.
Úr Isten! Ez már kóros. Épp üzemtan vizsgára készülök és már itt is keresletről írok...
A kereslettől nem feltétlenül...figyelembe kell venni, hogy mennyire nehéz a felfogása. Ha pl folyton tangának érti a mangát, akkor valószínűleg a büdös életben nem fogja megtudni, hogy mit is keresett a kedves vevő Viszont a mi boltosunk idomítható...bár lehet, hogy eddig még nem neveztük nevén, csak képregényként ismeri
Szerk: Hanon 2007-06-17 23:11:46
Olyan naivak vagytok...még maga a gondolat is, hogy tudják mi az a manga. Ezek csak boltosok, nincs túl komoly végzettségük, hahó
Egyébként meg milyen alapon várjuk el a boltosoktól, hogy mindent tudjanak és mindenben maximálisan tájékozottak legyenek. Ez egy "szakboltban" persze más, de egy átlagos könyvesboltban annyi minden fordul elő, hogy biztosan nem tudnak mindent fejben tartani.
Egy idő után persze ez lehet, hogy változni fog. Minden csak a keresléet függvénye.
Úr Isten! Ez már kóros. Épp üzemtan vizsgára készülök és már itt is keresletről írok...
Akkor ezek szerint én tiszta mázlista vagyok. Amikor bemegyek a könyvesboltba akkor az eladő mindig mutat a mangás polcra hogy van új, nekem nem is kell szólni. ^^
Már nálunk is, bemegyünk szépen, és egyből azzal fogad, hogy "sziasztok, igen jött új"
Az elején én is majd' szétröhögtem a fejem... De nem akartam szegény lelkébe gázolni...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-06-17 16:17:31
(#13) Rám is vigyorognak már a Keszthelyi Alexandrában, ha bemegyek, mivel első vásárlásom alkalmával átnézették velem majd az egész üzletet, mivel megjegyeztem, hogy a mangák elégé szét vannak szórva mindenfelé. Utána megkértek, hogy mutassam meg, hogy melyik az és azóta egy helyen vannak.
Legalább foglalkoznak a témával.
Legalább foglalkoznak a témával.