Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-08-19 00:42:50
(#117) Nekem muszáj mert grafikus szeretnék lenni és ott nem csak mangarajzolásból áll az élet (sajnos ) meg elöttem még jövöre a rajz érettségi szal aki volt rajz érettségin és túl is élte az nyugtason meg
beküldve: 2007-08-19 00:27:10
(#116) Viva la manga! Mondjuk kézműipari suliban nemigen támogatják a mangarajzolást, szal az inkább otthoni tevékenység... tulajdonképpen nem is rajzolok mást mangán kívül, csak néhaXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-19 00:14:35
(#115) Régebben én is jártam rajzolni, de meguntam a szokványos rajzokat és abbahagytam. Onnantól kezdve kizárólag manga stílusban rajzolgatok.
beküldve: 2007-08-19 00:11:18
(#114) Ez egy nagyon ari történet volt
Nekem a grafikatanárom azt mondja a mangákra, hogy nem művészet, meg rajzfilmfigura... közben eccer megmutatta az egyik munkáját; egy nagy halom kaparásszerű izé volt, és középen a barna foltok voltak az érdekesekXD Úgyhogy én a rajztanárokkal nem vagyok hajlandó "mi az igazi művészet" vitákba belekeveredni, mert akkor soha nem fejeződne be a vita
Nekem a grafikatanárom azt mondja a mangákra, hogy nem művészet, meg rajzfilmfigura... közben eccer megmutatta az egyik munkáját; egy nagy halom kaparásszerű izé volt, és középen a barna foltok voltak az érdekesekXD Úgyhogy én a rajztanárokkal nem vagyok hajlandó "mi az igazi művészet" vitákba belekeveredni, mert akkor soha nem fejeződne be a vita
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-18 23:37:02
(#113) Ez most csak eszembe jutott érdekes sztori:
járok rajz szakköre és egyszer arcot rajzoltunk félprofilból, a tanárnö figyelte miközben ügyködök majd azt kérdezte
"Te ugye szereted a mangákat?" , lestem rá hogy honnan tudja. Azt mondta látszik a stílusomon, a szemre sokkal nagyobb hangsujt fektetek mint az arc többi részére, meg az arányok stb
és még sorolta, majd kérdem töle h. ő szereti-e a mangákat, válasza: nem ismeri őket csak sokat van diákok közt
járok rajz szakköre és egyszer arcot rajzoltunk félprofilból, a tanárnö figyelte miközben ügyködök majd azt kérdezte
"Te ugye szereted a mangákat?" , lestem rá hogy honnan tudja. Azt mondta látszik a stílusomon, a szemre sokkal nagyobb hangsujt fektetek mint az arc többi részére, meg az arányok stb
és még sorolta, majd kérdem töle h. ő szereti-e a mangákat, válasza: nem ismeri őket csak sokat van diákok közt
Nálam szerencsére a családom teljesen megérti az anime mániámat (nem is érdekli őket, kivéve nővérem, aki aszondja, majd kinövöm - én viszont azt tartom hülyeségnek, amit ő szeret, szal kvittek vagyunk), sakuraconos cosplayben szüleim segítettek is:3
Bnőmnek is segít minden ilyen animés cuccosban anyukája, de engem itthon is csak megvetnek az anime miatt, inkább itthon nem is szólok 1 szót sem animékről, mert akkor megint elkezdenek cikizni.
A beszélő szerencsesüti...
a legjobb az h haveromnak nem lehet megmagyarázni h az anime az nem mese...
de egyszerűen nem képes bevenni az agya vagy csak már annyira berögzült a gondolkodása v nemtom...
de azér én fojamatosan próbálkozom...
de egyszerűen nem képes bevenni az agya vagy csak már annyira berögzült a gondolkodása v nemtom...
Nekem is ez volt 1 ideig, én néztem az InuYashát, bnőim meg folyton ezzel szekáltak. HüJe InuYasha így, hüJe InuYasha úgy, fú, de rossz... aztán ma már velem járnak animeconokra. Tiszta röhej...
beküldve: 2007-08-17 00:33:16
(#110) Nálam szerencsére a családom teljesen megérti az anime mániámat (nem is érdekli őket, kivéve nővérem, aki aszondja, majd kinövöm - én viszont azt tartom hülyeségnek, amit ő szeret, szal kvittek vagyunk), sakuraconos cosplayben szüleim segítettek is:3
Osztálytársak közül olyan 22 emberből én, meg 4 barátnőm vagyunk animések. Bár tavaly 1ik fiú osztálytársam kért barátnőmtől animét (najó, hentait, ezek a férfiak! mondjuk Hellsinget is^^), másik oszt.társam meg nem szereti az animéket, de az Elfen Lied meg nagyon tetszett neki. Osztálytársak arra sem szólnak egy szót sem, ha mangákat olvasgatunk, vagy animékről beszélgetünk; max. a hátunk mögött kibeszélnek minket, de mi is őket
Mondjuk össze leszünk vonva egy másik osztállyal, ahol vannak animések, yey
Eccer meg a folyosón olvasgattam az Ouran mangámat, erre odajött csaj, hogy hű, Ouran manga, hol vettem
Osztálytársak közül olyan 22 emberből én, meg 4 barátnőm vagyunk animések. Bár tavaly 1ik fiú osztálytársam kért barátnőmtől animét (najó, hentait, ezek a férfiak! mondjuk Hellsinget is^^), másik oszt.társam meg nem szereti az animéket, de az Elfen Lied meg nagyon tetszett neki. Osztálytársak arra sem szólnak egy szót sem, ha mangákat olvasgatunk, vagy animékről beszélgetünk; max. a hátunk mögött kibeszélnek minket, de mi is őket
Mondjuk össze leszünk vonva egy másik osztállyal, ahol vannak animések, yey
Eccer meg a folyosón olvasgattam az Ouran mangámat, erre odajött csaj, hogy hű, Ouran manga, hol vettem
férfiak , én a "olyan nincs h, pucér csajok vannak
benne ?" kérdésel találkoztam. aztán ugyanez a ember példány szerzet egy hentai-t és az írta a dvdre hogy MAGMA...
benne ?" kérdésel találkoztam. aztán ugyanez a ember példány szerzet egy hentai-t és az írta a dvdre hogy MAGMA...
Hát ez nagyon nagylányos volt....
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
De jó neked. Engem kiközösítenek miatta (tisztelet 1-2 kivételnek). Egyik fiú megnézte mit olvasgatok szünetben (Árnybíró 3) és rögtön megakadt a szeme a fürdőző Szandon. Na mondja, nem gondolta, h ilyeneket olvasok... meg hogy "visszafelé kell olvasni" azt is 1 órán keresztül magyaráztam... 1 másik fiú megnézte az animés rajzaimat. Első kérdése: -Meztelen nőt is tudsz rajzolni? Rajzolj már nekem egy vörös, göndörhajú, nagymellű csajt légyszi. [/QUOTE]
Jah az én osztálytársaim seh mangafanok. Ez pedig egy tipikus fiu kérés.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Naruto 2007-08-17 00:12:49
beküldve: 2007-08-16 23:24:27
(#107) a legjobb az h haveromnak nem lehet megmagyarázni h az anime az nem mese...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ismerős az érzés hasonlo személyek meg akira helyet shakiráznak és azt hiszik vicces pedig nem az
A legapróbb dologban is van kevés ismeretlen találjuk meg!!!!!!!!!!
férfiak , én a "olyan nincs h, pucér csajok vannak
Hy, nekem általában csak pozitiv élményeim voltak a suliban a mangákkal kapcsolatban. Emlékszem mikor új osztályba kerültem az elsö reakciokra:
-Jesszus ez mese !!! És én mindenkinek türelmesen magyarázni kezdtem a külömbséget...elöször nem hittem hogy felfogták ,
késöbb megláták miket rajzolok szünetben és tetszet nekik . néhány csaj is rajzolgatni kezdet, kölcsön adtam nekik az árnybírot h. másoljanak belöle, mitad isten rákattantak Munszuékra máásoknak pedig a japán nyelv tetszet(azot jápánul köszönunk egymásnak )
Bár lehet hogy szerencsém volt és olyan emberekel kerültem egy osztályba akik érdekeségnek tekintik nem pedig különcségnek
-Jesszus ez mese !!! És én mindenkinek türelmesen magyarázni kezdtem a külömbséget...elöször nem hittem hogy felfogták ,
késöbb megláták miket rajzolok szünetben és tetszet nekik . néhány csaj is rajzolgatni kezdet, kölcsön adtam nekik az árnybírot h. másoljanak belöle, mitad isten rákattantak Munszuékra máásoknak pedig a japán nyelv tetszet(azot jápánul köszönunk egymásnak )
Bár lehet hogy szerencsém volt és olyan emberekel kerültem egy osztályba akik érdekeségnek tekintik nem pedig különcségnek
De jó neked. Engem kiközösítenek miatta (tisztelet 1-2 kivételnek). Egyik fiú megnézte mit olvasgatok szünetben (Árnybíró 3) és rögtön megakadt a szeme a fürdőző Szandon. Na mondja, nem gondolta, h ilyeneket olvasok... meg hogy "visszafelé kell olvasni" azt is 1 órán keresztül magyaráztam... 1 másik fiú megnézte az animés rajzaimat. Első kérdése: -Meztelen nőt is tudsz rajzolni? Rajzolj már nekem egy vörös, göndörhajú, nagymellű csajt légyszi.
[QUOTE]Ami az agyamra megy...nos...elsősorban az,...ha kedves nővérem leül nekem pampogni,és mondani a magáét...pl.: hogy lehet ilyen fos zenét hallgatni?! és ami a legjobban tud bántani az az ,hogy mikor végre tudomást szerzek egy köövetkező conról ,örvendezve megyek kérdezni anyumat mehetek e(persze igent mond ha a PeCsában van) akkor ő is mindig ott van...és elkezdi,hogy " ah...már megint a sok hülyegyerek egy helyen..." és aztán elkezdi,hogy hogy lehet ilyen "fa##ágot" nézni,hiszen anniyra szar...de legalább nem "kínaizik" ... másik meg...egy volt osztálytársam megszerezte az msn címem...rögtön rámakaszkodott...és mondta a magáét,hogy ilyen video játékokat meg olyat ismerek e...mondtam neki hogy nem...kérdeztem az animéket...rögtön rá" júj azok a kínai bogárszemű emberes rajzfilmek?? fujjj" nah itt kiakadtam és magyaráztam neki...de hihetetlen mód felidegesített......
van még egy dolog,de az inkább meglepett...sétálgatunk naphosszat boltról boltra...majd egy supermarketben a könyves részlegen vagyunk...keresük a kötelezőket....és nővérem hozza nekem,hogy megtalálta az árnybírót... majdnem elbőgtem magam és mondtam neki ,hogy gyorsan tegye vissza majd gyorsan elhúztam a színhelyről... sajog a kicsi szivem...de a sulis helyzet nemilyen..(nem szoktam regélgetni mindenkinek, megtartom magamnak eme kincseket ,és élményt ,amit az anime és a manga adhat)[/QUOTE
nem lehet könnyü az élet egy ilyen növér mellett , szerencsére az én öcsémmel ilyen problémák nincsenek,
bár kisé irigyelek mert tudsz menni conra, én meg itt tespedek Békés megye csücskében és sose jött össze hogy mehesek nade eljön még az én idöm
van még egy dolog,de az inkább meglepett...sétálgatunk naphosszat boltról boltra...majd egy supermarketben a könyves részlegen vagyunk...keresük a kötelezőket....és nővérem hozza nekem,hogy megtalálta az árnybírót... majdnem elbőgtem magam és mondtam neki ,hogy gyorsan tegye vissza majd gyorsan elhúztam a színhelyről... sajog a kicsi szivem...de a sulis helyzet nemilyen..(nem szoktam regélgetni mindenkinek, megtartom magamnak eme kincseket ,és élményt ,amit az anime és a manga adhat)[/QUOTE
nem lehet könnyü az élet egy ilyen növér mellett , szerencsére az én öcsémmel ilyen problémák nincsenek,
bár kisé irigyelek mert tudsz menni conra, én meg itt tespedek Békés megye csücskében és sose jött össze hogy mehesek nade eljön még az én idöm