Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2007-08-16 10:17:32
(#102) Ami az agyamra megy...nos...elsősorban az,...ha kedves nővérem leül nekem pampogni,és mondani a magáét...pl.: hogy lehet ilyen fos zenét hallgatni?! és ami a legjobban tud bántani az az ,hogy mikor végre tudomást szerzek egy köövetkező conról ,örvendezve megyek kérdezni anyumat mehetek e(persze igent mond ha a PeCsában van) akkor ő is mindig ott van...és elkezdi,hogy " ah...már megint a sok hülyegyerek egy helyen..." és aztán elkezdi,hogy hogy lehet ilyen "fa##ágot" nézni,hiszen anniyra szar...de legalább nem "kínaizik" ... másik meg...egy volt osztálytársam megszerezte az msn címem...rögtön rámakaszkodott...és mondta a magáét,hogy ilyen video játékokat meg olyat ismerek e...mondtam neki hogy nem...kérdeztem az animéket...rögtön rá" júj azok a kínai bogárszemű emberes rajzfilmek?? fujjj" nah itt kiakadtam és magyaráztam neki...de hihetetlen mód felidegesített......
van még egy dolog,de az inkább meglepett...sétálgatunk naphosszat boltról boltra...majd egy supermarketben a könyves részlegen vagyunk...keresük a kötelezőket....és nővérem hozza nekem,hogy megtalálta az árnybírót... majdnem elbőgtem magam és mondtam neki ,hogy gyorsan tegye vissza majd gyorsan elhúztam a színhelyről... sajog a kicsi szivem...de a sulis helyzet nemilyen..(nem szoktam regélgetni mindenkinek, megtartom magamnak eme kincseket ,és élményt ,amit az anime és a manga adhat)
van még egy dolog,de az inkább meglepett...sétálgatunk naphosszat boltról boltra...majd egy supermarketben a könyves részlegen vagyunk...keresük a kötelezőket....és nővérem hozza nekem,hogy megtalálta az árnybírót... majdnem elbőgtem magam és mondtam neki ,hogy gyorsan tegye vissza majd gyorsan elhúztam a színhelyről... sajog a kicsi szivem...de a sulis helyzet nemilyen..(nem szoktam regélgetni mindenkinek, megtartom magamnak eme kincseket ,és élményt ,amit az anime és a manga adhat)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-16 01:55:46
(#101) köszi, hello
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-16 01:39:55
(#100) beküldve: 2007-08-16 01:22:04
(#99) miért rohangálnál táskákkal a szemed alatt?????
aludd ki magad!!!!
mint én, aluggy te is legalább délig!!!
de inkább tovább énsem szeretek délben felkelni...
aludd ki magad!!!!
mint én, aluggy te is legalább délig!!!
de inkább tovább énsem szeretek délben felkelni...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-16 01:15:32
(#98) Lehet hogy már késő , de hála ilyenkor az ősök alszanak csak gyanus hogy nappal táskás szemmekel rohangálok mint egy mérgezet egér
beküldve: 2007-08-16 01:03:46
(#97) üdv a szektában!
csak a muterod ne tuggya meg!
mert innentől fogva a fórum rabja leszel
csak a muterod ne tuggya meg!
mert innentől fogva a fórum rabja leszel
beküldve: 2007-08-16 00:55:39
(#96) beküldve: 2007-08-16 00:43:26
(#95) figy ha a hejesírást néznénk itt akko én nem lennék itt...
tekintve h soha nem irok ellipszilonos jét mer az hosszabb mint a pontos meg egyéb ijen nyalánkságok ugyh mind1
amúgy hello, mi még nem találkoztunk
tekintve h soha nem irok ellipszilonos jét mer az hosszabb mint a pontos meg egyéb ijen nyalánkságok ugyh mind1
amúgy hello, mi még nem találkoztunk
beküldve: 2007-08-16 00:38:52
(#94) upsz bocs az egyik mondat helyesírását nem néztem át , de nem szavarom én a kavakat
beküldve: 2007-08-16 00:30:57
(#93) Hy, nekem általában csak pozitiv élményeim voltak a suliban a mangákkal kapcsolatban. Emlékszem mikor új osztályba kerültem az elsö reakciokra:
-Jesszus ez mese !!! És én mindenkinek türelmesen magyarázni kezdtem a külömbséget...elöször nem hittem hogy felfogták ,
késöbb megláták miket rajzolok szünetben és tetszet nekik . néhány csaj is rajzolgatni kezdet, kölcsön adtam nekik az árnybírot h. másoljanak belöle, mitad isten rákattantak Munszuékra máásoknak pedig a japán nyelv tetszet(azot jápánul köszönunk egymásnak )
Bár lehet hogy szerencsém volt és olyan emberekel kerültem egy osztályba akik érdekeségnek tekintik nem pedig különcségnek
-Jesszus ez mese !!! És én mindenkinek türelmesen magyarázni kezdtem a külömbséget...elöször nem hittem hogy felfogták ,
késöbb megláták miket rajzolok szünetben és tetszet nekik . néhány csaj is rajzolgatni kezdet, kölcsön adtam nekik az árnybírot h. másoljanak belöle, mitad isten rákattantak Munszuékra máásoknak pedig a japán nyelv tetszet(azot jápánul köszönunk egymásnak )
Bár lehet hogy szerencsém volt és olyan emberekel kerültem egy osztályba akik érdekeségnek tekintik nem pedig különcségnek
beküldve: 2007-08-16 00:03:07
(#92) ijen bajom nekem sose volt...én is most fogok éreccségizni és én is szoktam mangát olvasni az osztájba...
igaz lehet h azér van h nem szólnak mer az osztájba mindenki minimum Dragon ball rajongó...
szorosan utána jön az Inuyasha azt is elég sokan szeretik az osztájba
aztán pedig jön a naruto amit most terjesztek de azis bejön sokaknak
ja azt is hozzáteszem h egyik osztájtársamnak sincs fogalma arról h mi az az anime/manga...
de nemszólnak érte 1 szótsem...
csak azér szólnak mer állandóan folkmetalt halgatok
és ugye mindenki diszkós...
igaz lehet h azér van h nem szólnak mer az osztájba mindenki minimum Dragon ball rajongó...
szorosan utána jön az Inuyasha azt is elég sokan szeretik az osztájba
aztán pedig jön a naruto amit most terjesztek de azis bejön sokaknak
ja azt is hozzáteszem h egyik osztájtársamnak sincs fogalma arról h mi az az anime/manga...
de nemszólnak érte 1 szótsem...
csak azér szólnak mer állandóan folkmetalt halgatok
és ugye mindenki diszkós...
beküldve: 2007-08-15 23:17:16
(#91) Én nem vagyok valami társasági ember, inkább a csöndet és a hallgatást kedvelem. Ezért is nem tudták sose hogy animéket nézek és mangát olvasok. De amiota átjöttem középsuliba (most leszek 4.-es huh érettségi XD ) azóta kicsit többet beszélgettem, és hát néha kicsuszott a számon az Anime szó. Eléggé alkalmaszkodo ember vagyok szal nem szokásom sose beszélgetést kezdeményezni, maximum csatlakozni, de akkor is csak ha érdekel a dolog egy parányit is. (ami igen ritka) Na szal a történet röviden annyi volt hogy totálisan idiotának néztek hogy japán rajzfilmet nézek. (legalább nem Kínait mondtak mert elég szivbajos tok lenni néhe és akkor végük) rájuk hagytam a dolgot. Azé még baszogattak vele jóideig, végül egyik srác amikor épp info oránk volt, ismét rázenditett amikor látta hogy youtube on nézek 1et. akkor vagy 4-5 en körém gyültek és mondták a magukét. Én csak felnyomtam fullra a hangröt a fülhallgatómban és leszartam öket. (ez az anime az Elfen Lied volt. Most is az egyik nagy kedvencem) Kicsit elakadt a szavuk amikor nem kicsit véresen porba hulottak az emberek. (sajnos az ő agyukig elöször csak ennyi jutott el. A belső értékeit nem nagyon fogták föl) kérték hogy huzzam ki a fülhallgatot. Megnéztek 1-2 részt, és iszonyat tetszett nekik, azóta van 4-5 ember akiknek adtam animekat. Hellsing, Full Metal Alchemist, Elfen Lied, D.N.Angel. Meg ilyen rövidebb terjedelmüek. Nagyábol elfogadták hogy ezt nézem. (nem mintha érdekelne a véleményük) Aztén jött a 2. adag ledöbbenésük amikor nagyon rákaptam a Naruto-ra. Én személy szerint nem szeretem az ilyen nagy hosszu animéket, föleg nem a 'divat' animéket. (divat anime besorolásom elég egyedi tulajdonságoktól függ) De a Naruto storyja, főleg az érzések és a komolyabb részek miatt nagyon megtetszett. Imádom ahogy eltalálták a karaktereket és ahogy Naruto és Sasuke köré onodi ka történet, de most nem ze a fontos. Namost ezé iszonyat hülyének néztek, mert hát a Naruto... idézem öket: az egy divat fos... (nem láttak 1 részt sem)
persze engem továbbra sem érdekel a véleményük. Lassan ezt is elfogadják szerintem, egyikük pl már el is kérte tőlem, a többiek valszeg nem fogják mert azóta más okokból összekaptunk és nem dumálok egyikükkel sem. Még akkor is hülyének néznek jelenleg is amikor látják hogy 'kinaiul' tanulok szünetben (ök kinait mondanak hogy bosszantasanak de tudják hogy japán) ezért még mindig idiotának néznek és röhögnek a 'krixkrax' okon., (kanák kanjik) a következő hidegzuhany majd szerintem az lesz ha év elején szünetben mangát fogok olvasni a japán mellet.
De mint emlitettem, Nem érdekelnek... ostobák és kész :) nem kell velük foglalkozni.
persze engem továbbra sem érdekel a véleményük. Lassan ezt is elfogadják szerintem, egyikük pl már el is kérte tőlem, a többiek valszeg nem fogják mert azóta más okokból összekaptunk és nem dumálok egyikükkel sem. Még akkor is hülyének néznek jelenleg is amikor látják hogy 'kinaiul' tanulok szünetben (ök kinait mondanak hogy bosszantasanak de tudják hogy japán) ezért még mindig idiotának néznek és röhögnek a 'krixkrax' okon., (kanák kanjik) a következő hidegzuhany majd szerintem az lesz ha év elején szünetben mangát fogok olvasni a japán mellet.
De mint emlitettem, Nem érdekelnek... ostobák és kész :) nem kell velük foglalkozni.
Magasfokú Naruto imádatban szenvedek... az orvosok szerint gyógyíthatatlan. De én nem bánom!!!
beküldve: 2007-08-15 17:24:16
(#90) Engem gimnáziumban nem nagyon zargattak mert mangákat gyűjtök. Öszvisz 3 ember volt aki ezzel zargatott de végül mindegyiknek megmondtam hogy tőlem fejenállhatnak akkor se változok meg. Én így érzem jól magam és az a fontos. Az hogy a többi mit gondol az meg eggyáltalán nem érdekel.
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-15 17:25:10
beküldve: 2007-08-15 15:01:50
(#89) Tapasztalataim szerint azt, aki kilóg a "közösségből", pláne általános és kisebb mértékben középiskolában, mindig piszkálják és csúfolják, akár gyufaszálakból építi a Titanic 1:100 arányú modelljét, akár fazekaskodik, akár szimfónikus zenét ír. Ez amolyan genetikai kódolás, a csordaszellem működés. Grand pitik, hogy úgy mondjam.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De ugye középiskolában már nem bántottak kana? Ott már értelmesebbek voltak kana? Kana~?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!