Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kérdés, ami az agyunkra megy: "Manga? Az meg mi?"
beküldve: 2009-05-30 16:39:49
(#192) Nem teljesen "manga? az meg mi?" kérdés, de hasonlóan jellemző.
A múltkor Narutot vettem, magyar nyelven. A könyvesboltban az eladó idősebb hölgy nem igazán értette a fordított kötés lényegét, így fogta a borítót leszedte, megfordította a könyvet és visszarakta fejjel lefelé a borítót, mondván így biztosan megkönnyíti majd a helyzetemet az olvasásban. Még meg is jegyezte nekem, hogy sose tudja, hogy hogyan kell ezeket a könyveket tartani.
A múltkor Narutot vettem, magyar nyelven. A könyvesboltban az eladó idősebb hölgy nem igazán értette a fordított kötés lényegét, így fogta a borítót leszedte, megfordította a könyvet és visszarakta fejjel lefelé a borítót, mondván így biztosan megkönnyíti majd a helyzetemet az olvasásban. Még meg is jegyezte nekem, hogy sose tudja, hogy hogyan kell ezeket a könyveket tartani.
beküldve: 2009-05-03 20:34:05
(#191) Anyának van egy Görög Ismerőse aki magyarokat szoktott kisérgetni görögországban...amikor mutatja a tengert,és felsorolja az öszes ott élő halat egyszer csak egy magyar megkérdezi.......
-PONTY VAN?!
(XD )
-PONTY VAN?!
(XD )
Anime and Manga 4ever!!
Szerk: Andi 2009-05-03 20:34:29
beküldve: 2009-05-03 19:29:50
(#190) Névnapomra kaptam egy mangát is.Nagyon örültem neki,de tudjátok mi volt unokanővérem első kérdése???Az volt,hogy:Ez meg mi,miért jó,minek ez, és végűl megkérdezte,hogy,:hogy bírod ezt olvasni?????Erre én vissza kérdeztem,hogy mért,mi bajod van vele?Ezt bezzeg nem tudta megmondani,és miért?Mert még életében nem olvasott mangát,csak úgy szimplán utálja...képzeljétek amikor meglátta a posztereket a falamon..... Ezeket a kérdéseket annyira utálom!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-30 16:27:05
(#189) elolvastam ez első néhány oldalt. voltak ott jó sztorik. tanga-manga. megalol
én mindig neten rendelek, ezért elkerülöm a manga az meg mi? típusú kérdéseket, meg 'ez nem neked való' meg öcsédnek veszed és hasonlókat
én mindig neten rendelek, ezért elkerülöm a manga az meg mi? típusú kérdéseket, meg 'ez nem neked való' meg öcsédnek veszed és hasonlókat
-
Nagy valószínűséggel igen, Conra ki fog jönni az 1. kötete a Chrnonak.
Jó hír!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Nyugi Naru-chan!Te legalább elnézést kértél!Figyelj oda és légy aktív fórumozó!További jó fórumozást!Gyere a Dumizzunkba is akár!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:38:01
beküldve: 2009-04-28 19:45:25
(#186) Ú, bocsi. Már megint nem néztem körül rendesen. Nem direkt trollkodtam. (Valamit félreolvastam valahol.) Mégegyszer bocsánat. (Tudom, felesleges post. Ki leszek végezve. De azért úgy gondoltam illene elnézést kérnem. )
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-04-28 16:09:11
(#185) Felhívnám a figyelmet, hogy ez a téma (bár a trolloktól nem látszik) a "Manga? Az meg mi?" kérdéssel és annak alakváltozataival, illetve az ezekhez kapcsolódó érdekes, vicces vagy tanulságos történetekkel foglalkozik. Minden egyéb idegesítő kérdéssel tessék elmászni innen. Köszönöm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-28 15:55:20
(#183) Remélem kijön...mivel már vége az animének , ha nem adják ki, akkor elvonási tüneteim lesznek. Még sosem volt anime, aminek a részein ílyen durván elbőgtem volna magam...
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-26 21:09:43
(#182) Én már előre látom, hogy valami nehéz tárgyat fognak hozzám vágni a kérdésem miatt, de:
A Chrno Crusade conra jön ki? (Vagy előbb vagy később? - Csak hogy hogyan készítsem Chrno-fan érzékeny lelkivilágomat? )
A Chrno Crusade conra jön ki? (Vagy előbb vagy később? - Csak hogy hogyan készítsem Chrno-fan érzékeny lelkivilágomat? )
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-01-19 14:31:22
(#181) hát ez az ... =( legalább megjelenik addig a DN 4 ugyhogy meg vagyok elégedve =) bár 1 manga kb 2 óráig köt le, de utána még egy csomószor újra olvasom =) remélem el leszek vele a Chrno Crusade-ig
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-01-18 19:21:34
(#180) Chrono crusade nem január végén jön,hanem csak tavasszal?nemááá
Vhogy meg kell vennem...
Már leírtam a választ...
De milyen időközönként várhatók a mangák?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?