Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Sziasztok!
Nemrégen megrendeltem a Death Note manga teljes sorozatát.
Jelenleg az 5. kötetnél tartok.
Ki volt írva h 43.oldal(aki elolvasta az tudja h így jelölik a fejezeteket.)
Aztán 1oldal után kiírta h 48.oldal.(ez estben is a fejezetre gondoltam)
Lehetséges h hibásan kaptam meg?
Akinek megvan/megvolt annak is ilyen volt?
Előre kössz a választ.
Előre kössz a választ.
Elkezdtem a 6.-at. Vegyétek úgy h nem szóltam
"Ez a világ velejéig rohadt!"
beküldve: 2014-04-30 18:08:16
(#209) Sziasztok!
Előre kössz a választ.
Előre kössz a választ.
Chrno Crusade-ból animét meg nézni vagy a mangát elolvasni érdemes?
Más szóval melyiket előbb anime vagy manga.
Bocs ha hülyén fogalmaztam,előre kössz a választ.
Mindkettő,de inkább a mangát ajánlóm többet tudsz meg Remington tiszteletesről mint az animeban. Utána neki kezdhetsz az animenak is,pont azért mert a vége mindkét esetben más lett. (Most nézem,ez is volt a szándékod) Más szóval melyiket előbb anime vagy manga.
Köszi;)
Chrno Crusade-ból animét meg nézni vagy a mangát elolvasni érdemes?
Mindkettő,de inkább a mangát ajánlóm többet tudsz meg Remington tiszteletesről mint az animeban. Utána neki kezdhetsz az animenak is,pont azért mert a vége mindkét esetben más lett. (Most nézem,ez is volt a szándékod) Más szóval melyiket előbb anime vagy manga.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2014-04-25 17:35:19
Ez hooool, mikor? O.O MÁr egy ideje nem nézem, segítsetek pls *.*
Nincs ilyen jelenet benne
beküldve: 2014-04-20 14:11:19
(#205) Chrno Crusade-ból animét meg nézni vagy a mangát elolvasni érdemes?
Teljesen jószándékkal írom, hogy nem árt a fejlődés. Szerintem nyugodtan vehetsz pár angol nyelvű mangát, vagy neten online is elolvashatod, és legalább fejlődik az angol tudásod.^^[/QUOTE
Köszi!
Nem is vettem rossz néven :))
Sajnos nem sokat tudok angolul mivel még csak 6.-as vagyok!
De kössz a választ!
De kössz a választ!
Teljesen jószándékkal írom, hogy nem árt a fejlődés. Szerintem nyugodtan vehetsz pár angol nyelvű mangát, vagy neten online is elolvashatod, és legalább fejlődik az angol tudásod.^^
beküldve: 2014-04-15 21:15:25
(#202) Tudja valaki, hogy mi baja van a mondocon honlapjának?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szia~
Magyar nyelven sajnos nem adták ki a Blood Ladet. Angol nyelven is csak az első négy kötete érhető el, az ötödik idén júliusban jelenik meg.(: Ha angolul is jó, ajánlom AnimeLandéket, vagy a Bestsellerst, ők minden angol nyelvű könyvet meg tudnak szerezni, vagy a Bookdepositoryt, ez utóbbi ingyenesen postáz Magyarországra is.
Magyar nyelven sajnos nem adták ki a Blood Ladet. Angol nyelven is csak az első négy kötete érhető el, az ötödik idén júliusban jelenik meg.(: Ha angolul is jó, ajánlom AnimeLandéket, vagy a Bestsellerst, ők minden angol nyelvű könyvet meg tudnak szerezni, vagy a Bookdepositoryt, ez utóbbi ingyenesen postáz Magyarországra is.
Szia!
Sajnos nem sokat tudok angolul mivel még csak 6.-as vagyok!
De kössz a választ!
Szia~
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
beküldve: 2014-04-13 22:01:56
(#199) Sziasztok!
Valaki tudja honnan szerezhetném be a Bloof Lad című mangát magyarul?
Előre kössz a választ!
Valaki tudja honnan szerezhetném be a Bloof Lad című mangát magyarul?
Előre kössz a választ!
beküldve: 2014-04-10 13:53:10
(#198) Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Valaki el tudná juttatni hozzám a MONDO magazin 2010. évfolyam 2. számából [az Afro Samurai van a borítóján] az Amondót? Életbevágóannn fontossssss lenne!(: Ha benne van az, amire kíváncsi vagyok, be is szerzem azt a számot a felzárkózási akcióval, csak ennél az egynél mindenképpen szeretnék biztosra menni.:]
Előre is köszönöm, mindenkinek szép napot!^w^
Segítséget szeretnék kérni. Valaki el tudná juttatni hozzám a MONDO magazin 2010. évfolyam 2. számából [az Afro Samurai van a borítóján] az Amondót? Életbevágóannn fontossssss lenne!(: Ha benne van az, amire kíváncsi vagyok, be is szerzem azt a számot a felzárkózási akcióval, csak ennél az egynél mindenképpen szeretnék biztosra menni.:]
Előre is köszönöm, mindenkinek szép napot!^w^
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2014-04-10 13:58:55
Én folyamatosan követem a Naruto Shippuuden-t de a több mint 300 rész közül még én sem láttam. Valószínű a későbbi részek során lehet majd látni az animében
beküldve: 2014-03-26 21:39:19
(#196) A Kaichou wa maid-samában az utolsó részben Usui és Misaki csókolóznak. Az a mangában melyik fejezet? :o Folytatni szeretném, de nem találom...
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."