Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Egyébként nem tudja valaki, hogy a 75. fejezettel kezdve hol találom meg magyarul a mangát? :) 74-ig megtaláltam, de onnantól már nem
Hol találtad eddig fenn magyarul? Én csak 46-ig találtam. Kérlek írj egy linket, megmentené az életem!
Nekem is van egy Kuros oldalam. [Link] A link cím ne tévesszen meg.
Itt van néhány fejezet. vagy ami még jobb,[Link] itt 74.ig fent van.
Úgy tudom még 75.fejezettet senki nem fordította le. Egyetlen személy van aki ezt csinálja,s már egy ideje nem tudott rá időt szakítani.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Egyébként nem tudja valaki, hogy a 75. fejezettel kezdve hol találom meg magyarul a mangát? :) 74-ig megtaláltam, de onnantól már nem
Hol találtad eddig fenn magyarul? Én csak 46-ig találtam. Kérlek írj egy linket, megmentené az életem!
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Hajajaaajj. Emberek, álljunk meg. Van 'SPOILER' gomb is. Mert így lelövitek a poént azoknak, akik még nem olvasták, de akarnák. Szóval ha kérhetném, legközelebb használjátok a 'spoiler' gombot.
beküldve: 2013-09-14 18:42:34
(#177) Egyébként nem tudja valaki, hogy a 75. fejezettel kezdve hol találom meg magyarul a mangát? :) 74-ig megtaláltam, de onnantól már nem
Amikor az animet elkezdték készíteni,valamikor 2007-ben akkor még csak az elején tartott a manga. Ha jól sejtem akkor egészen a babaházas esetig vitték az animet,bár nem vagyok benne biztos,de a cury versenyig 100%. Mikor beérték a mangát,akkor szerintem ki kellet találni egy másik alternativ történetet amivel kitöltik a maradék részét az animenak.
A curry-s részek még benne vannak utána jött a cirkuszos ahol kisgyerekeket raboltak el és lényegében felhasználták az "előadás" közben meghalt gyerekek csontjait művégtagok készítéséhez... majd Ciel egy bizonyos okból kifolyólag felgyújtatta Sebbyvel az épületet. Aki olvasta úgyis tudja. Na de eltértem a tárgytól ><
Akkor ezek szerint az animében látottak nem kerülnek bele a mangába és totál más vége lesz a történetnek...? :o
2 in 1 anime xD Érdekes Majd lehet újra megnézem az animét is, egyszerűen imádom :)
Köszi a választ :))
Köszi az előzőt, és lenne méggegy kérdésem :)
A Kuroshitsuji animét néztem meg először, most egyenlőre hagyjuk a 2. évadot, nem azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hanem, hogy most olvasom a mangát, és van jópár arc ami az animében nincs benne (cirkuszos, a kígyos, a gyilkossák Cielék birtokán meg a luxushajós eset, nem tudom van-e még, szépen haladok tovább) ezeket miért hagyták ki? Túl brutálnak tartották? És mikor tér vissza arra a szálra amit az animében is adtak? (ez valahogy azután hogy Somáék Cielnél maradtak) Mert itt még nem jöttek rá hogy baki van a királynővel és még az a kutya-ember szerű valami sincs náluk... - viszont megismertem Lizzy egy új oldalát xD -
Szóval ez most hogy van? Valaki elmagyarázná pls ><
A Kuroshitsuji animét néztem meg először, most egyenlőre hagyjuk a 2. évadot, nem azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hanem, hogy most olvasom a mangát, és van jópár arc ami az animében nincs benne (cirkuszos, a kígyos, a gyilkossák Cielék birtokán meg a luxushajós eset, nem tudom van-e még, szépen haladok tovább) ezeket miért hagyták ki? Túl brutálnak tartották? És mikor tér vissza arra a szálra amit az animében is adtak? (ez valahogy azután hogy Somáék Cielnél maradtak) Mert itt még nem jöttek rá hogy baki van a királynővel és még az a kutya-ember szerű valami sincs náluk... - viszont megismertem Lizzy egy új oldalát xD -
Amikor az animet elkezdték készíteni,valamikor 2007-ben akkor még csak az elején tartott a manga. Ha jól sejtem akkor egészen a babaházas esetig vitték az animet,bár nem vagyok benne biztos,de a cury versenyig 100%. Mikor beérték a mangát,akkor szerintem ki kellet találni egy másik alternativ történetet amivel kitöltik a maradék részét az animenak.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-09-14 15:05:55
(#174) Köszi az előzőt, és lenne méggegy kérdésem :)
beküldve: 2013-08-22 10:26:55
(#173) Szerintem biztosan csak valami fan alkotás.
Mondjuk én nem szeretném, hogy Naruto Sakurával jöjjön össze. Pláne azok után, ami az utóbbi időben Hinatával és Narutóval történt. Nagyot csalódnék, ha a rózsaszín ordibálógép nyerné el a főhős szívét.
De majd úgyis kiderül, mindenesetre én Hinatának drukkolok. Ő legalább tudja, mit akar...
Mondjuk én nem szeretném, hogy Naruto Sakurával jöjjön össze. Pláne azok után, ami az utóbbi időben Hinatával és Narutóval történt. Nagyot csalódnék, ha a rózsaszín ordibálógép nyerné el a főhős szívét.
De majd úgyis kiderül, mindenesetre én Hinatának drukkolok. Ő legalább tudja, mit akar...
beküldve: 2013-08-22 10:05:50
(#172) Dekár, pedig naochan képét látva engem is érdekelni kezdett a dolog :(((
és erről tud vki vmit? melyik fejezetben van? :oo
"
Egy ismeretlen shinobi és Sakura: a Negyedik Shinobi Világháborúban Sakura az elsősegély sátraknál foglalta el a helyét, ahol a sérült embereket gyógyította. Egy este beállított hozzá egy általa kezelt fiú. Egy szerelmes levelet vitt Sakurának, amit saját maga írt. Nem tudta biztosan, hogy túl fogja-e élni a háborút ezért írta le érzéseit. Sakura elfogadta a levelet, de megjegyezte, hogy ő már mást szeret."
és erről tud vki vmit? melyik fejezetben van? :oo
"
Egy ismeretlen shinobi és Sakura: a Negyedik Shinobi Világháborúban Sakura az elsősegély sátraknál foglalta el a helyét, ahol a sérült embereket gyógyította. Egy este beállított hozzá egy általa kezelt fiú. Egy szerelmes levelet vitt Sakurának, amit saját maga írt. Nem tudta biztosan, hogy túl fogja-e élni a háborút ezért írta le érzéseit. Sakura elfogadta a levelet, de megjegyezte, hogy ő már mást szeret."
Nekem eléggé úgy néz ki, ha valami rajongó által készült munka.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-08-21 09:49:31
(#170) Heló! :)
Nem tudja valaki, hogy ez melyik Naruto Ship. részből van? Vagy hogy egyáltalán onnét van-e?
Nem tudja valaki, hogy ez melyik Naruto Ship. részből van? Vagy hogy egyáltalán onnét van-e?
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szívesen, az ember próbál segíteni több-kevesebb sikerrel (ez esetben kevesebb).
-
beküldve: 2013-02-28 17:11:02
(#168) Hoppá, nem is vettem észre hogy kétszer írta ki.
Köszi
Az anime additsot ismerem, csak egy iylen kinyomtatható újság cikk kellet volna, de azóta már megtaláltam a MONDOnak azt a kiadását amiben benne volt és lefénymásoltam.
De azért köszi a gyors választ!
Köszi
Az anime additsot ismerem, csak egy iylen kinyomtatható újság cikk kellet volna, de azóta már megtaláltam a MONDOnak azt a kiadását amiben benne volt és lefénymásoltam.
De azért köszi a gyors választ!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Ím' egy animés oldal: [Link]
Ezen elég sok animének megvan az ismertetője, így gondolom azoknak is amiket te keresel, bár nem tudom h olyan formában is van-e mint, amilyet te szeretnél...
Ha nem, megpróbálhatok keresni egy másikat... majd józanon
Ezen elég sok animének megvan az ismertetője, így gondolom azoknak is amiket te keresel, bár nem tudom h olyan formában is van-e mint, amilyet te szeretnél...
Ha nem, megpróbálhatok keresni egy másikat... majd józanon
-
Szerk: C-san 2013-02-27 21:31:24
beküldve: 2013-02-27 21:03:27
(#166) Valaki tudna linkelni egy oldalt amin a Vampire Knightról, Another ről Lovely Complex, Kaleidostar vagy vmi hasonlórol van ismertető ilyen újság cikk formában a Mondóból, vagy anime starsból?
Nagyon fontos lenne köszi!!!
Nagyon fontos lenne köszi!!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!