Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Köszönöm a választ! ^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:36:09
Kapsz majd róla egy emailt, hogy a pénz megérkezett.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-10-04 21:02:27
(#148) Valaki, aki neten rendelt jegyeket a conra az nem tudja, hogy arról jön-e valamiféle visszajelzés, hogy odaért az átutalt pénz?
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2012-10-02 22:15:42
(#147) beküldve: 2012-08-28 11:37:32
(#146) valakinek nincs egy képe vagy nem-e tudja, hogy hol találhatnék egy képet Hagumi (Méz és lóhere) madaras kitűzőjéről ??????
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2012-07-18 12:39:40
(#145) Sziasztok! Valaki nem tudja,h a Lovely complex-nak lesz-e 2. évada? Előre is köszi!
Őket ismerem.(: Köszi.^^
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:35:43
Az Animeland szaküzletben lehet rendelni japán mangát és rendelés után kb 2-3 hétre érkezik meg hozzájuk és utána már el tudják küldeni.
www.animeland.hu
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:35:10
beküldve: 2012-07-16 09:12:18
(#142) Sziasztok!
Remélem, olvassa ezt valaki.(: Lehet, már kérdezték előttem és próbáltam visszaolvasni is a többi topikban, de azóta már eltűntek az ehhez kapcsolódó beszélgetések....#.#
A lényeg.
Japán nyelvű mangákat szeretnék rendelni. Milyen online, esetleg külföldi, megbízható boltokat tudnátok javasolni, akik Mo-ra is postáznak küldeményt?
Előre is köszönöm a választ!
Remélem, olvassa ezt valaki.(: Lehet, már kérdezték előttem és próbáltam visszaolvasni is a többi topikban, de azóta már eltűntek az ehhez kapcsolódó beszélgetések....#.#
A lényeg.
Japán nyelvű mangákat szeretnék rendelni. Milyen online, esetleg külföldi, megbízható boltokat tudnátok javasolni, akik Mo-ra is postáznak küldeményt?
Előre is köszönöm a választ!
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2012-07-16 09:13:05
miért ??
A sors fintora. Izzé...Az életet gyakran igazságtalannak véljük önmagunkkal, ritkábban más egyénekkel szemben, de valójában a dolgok nagyon is rendezettek és kiegyensúlyozottak. Mindennek megvan a maga helye, ideje és oka. Nem belátható, de százalékarányban valószínűleg fair.
Persze az nincsen megszabva, hogy a nagyon sok kicsi rossz dolog mellé egy nagyon jó dolog, vagy sok apró jóság áll a mérlegre, többek közt ezért látjuk azt rossz irányba billenni
oly
gyakran.A perspektíva megint más kérdés. A rossz nem mindenkinek rossz, a jót pedig elvárjuk, ezért ritkán értékeljük kellő módon.
etc...
Valaki elnézhetett néhány számot, vagy betűt a rendelésen, de lehet, hogy a raktárban (?) chesstek el valamit, vagy esetleg már alapból rosszul volt kitöltve az igénylő valami...űrlap. Double check. All the time.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerintem még nem készült hozzá magyar felirat
De már készül, utánanéztem
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-06-29 18:14:25
(#139) bocsi nemtudnátok segíteni?
6-ból 2 mondo nem az amit rendeltem
, miért ??
6-ból 2 mondo nem az amit rendeltem
, miért ??
Szerk: Szajlai Cintia Csilla 2012-06-29 18:14:45
beküldve: 2012-06-29 17:26:43
(#138)
Szerk: Spring 2012-06-29 17:27:17
beküldve: 2012-06-29 14:05:29
(#137) Halihó!
Nem tudja valaki, hol tudom ezt az anime-filmet megnézni magyar felirattal?
[Link]
MONDO 2012/06
Előre is köszi, ha valaki tudja
Nem tudja valaki, hol tudom ezt az anime-filmet megnézni magyar felirattal?
[Link]
MONDO 2012/06
Előre is köszi, ha valaki tudja
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Igen.
Köszönöm. Már nagyon régóta meg akartam újra nézni.
Köszönöm. Már nagyon régóta meg akartam újra nézni.
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:37:23