Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Köszönöm a választ! ^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:36:09
Kapsz majd róla egy emailt, hogy a pénz megérkezett.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-10-04 21:02:27
(#148) Valaki, aki neten rendelt jegyeket a conra az nem tudja, hogy arról jön-e valamiféle visszajelzés, hogy odaért az átutalt pénz?
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2012-10-02 22:15:42
(#147) beküldve: 2012-08-28 11:37:32
(#146) valakinek nincs egy képe vagy nem-e tudja, hogy hol találhatnék egy képet Hagumi (Méz és lóhere) madaras kitűzőjéről ??????
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2012-07-18 12:39:40
(#145) Sziasztok! Valaki nem tudja,h a Lovely complex-nak lesz-e 2. évada? Előre is köszi!
Őket ismerem.(: Köszi.^^
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:35:43
Az Animeland szaküzletben lehet rendelni japán mangát és rendelés után kb 2-3 hétre érkezik meg hozzájuk és utána már el tudják küldeni.
www.animeland.hu
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:35:10
beküldve: 2012-07-16 09:12:18
(#142) Sziasztok!
Remélem, olvassa ezt valaki.(: Lehet, már kérdezték előttem és próbáltam visszaolvasni is a többi topikban, de azóta már eltűntek az ehhez kapcsolódó beszélgetések....#.#
A lényeg.
Japán nyelvű mangákat szeretnék rendelni. Milyen online, esetleg külföldi, megbízható boltokat tudnátok javasolni, akik Mo-ra is postáznak küldeményt?
Előre is köszönöm a választ!
Remélem, olvassa ezt valaki.(: Lehet, már kérdezték előttem és próbáltam visszaolvasni is a többi topikban, de azóta már eltűntek az ehhez kapcsolódó beszélgetések....#.#
A lényeg.
Japán nyelvű mangákat szeretnék rendelni. Milyen online, esetleg külföldi, megbízható boltokat tudnátok javasolni, akik Mo-ra is postáznak küldeményt?
Előre is köszönöm a választ!
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2012-07-16 09:13:05
miért ??
A sors fintora. Izzé...Az életet gyakran igazságtalannak véljük önmagunkkal, ritkábban más egyénekkel szemben, de valójában a dolgok nagyon is rendezettek és kiegyensúlyozottak. Mindennek megvan a maga helye, ideje és oka. Nem belátható, de százalékarányban valószínűleg fair.
Persze az nincsen megszabva, hogy a nagyon sok kicsi rossz dolog mellé egy nagyon jó dolog, vagy sok apró jóság áll a mérlegre, többek közt ezért látjuk azt rossz irányba billenni
oly
gyakran.A perspektíva megint más kérdés. A rossz nem mindenkinek rossz, a jót pedig elvárjuk, ezért ritkán értékeljük kellő módon.
etc...
Valaki elnézhetett néhány számot, vagy betűt a rendelésen, de lehet, hogy a raktárban (?) chesstek el valamit, vagy esetleg már alapból rosszul volt kitöltve az igénylő valami...űrlap. Double check. All the time.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerintem még nem készült hozzá magyar felirat
De már készül, utánanéztem
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-06-29 18:14:25
(#139) bocsi nemtudnátok segíteni?
6-ból 2 mondo nem az amit rendeltem , miért ??
6-ból 2 mondo nem az amit rendeltem , miért ??
Szerk: Szajlai Cintia Csilla 2012-06-29 18:14:45
beküldve: 2012-06-29 17:26:43
(#138)
Szerk: Spring 2012-06-29 17:27:17
beküldve: 2012-06-29 14:05:29
(#137) Halihó!
Nem tudja valaki, hol tudom ezt az anime-filmet megnézni magyar felirattal?
[Link]
MONDO 2012/06
Előre is köszi, ha valaki tudja
Nem tudja valaki, hol tudom ezt az anime-filmet megnézni magyar felirattal?
[Link]
MONDO 2012/06
Előre is köszi, ha valaki tudja
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Igen. Köszönöm. Már nagyon régóta meg akartam újra nézni.
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:37:23