Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Köszi a választ!
Egyébként hosszas diskurálás után úgy tűnik,hogy a Trillianba fogunk elnézni.
ugye? [...] És ha igen,akkor viszonylag nagy a választék? ^^
Igen, mindkét üzletben helyben is vásárolhatsz, nem kell hozzá megrendelni előre a termékeket. A Trillian nagyobb választékkal rendelkezik, mint az AnimeLand, de a legnépszerűbb sorozatokat mindkét helyen megtalálod (árban van asszem kisebb különbség a két üzlet között). Az AnimeLandban van néhány wallscroll is meg figurák főleg, a Trillianosok viszont nagyon sok amerikai típusú képregényt tartanak. A Trillian honlapján (fórumán), a hírlevél résznél el tudod olvasni, hogy mik érkeztek a legfrissebb szállítással, azok nagyrésze gondolom még kapható az üzletben. Mindkét helyen lehet kapni magyar és japán nyelvű magazinokat is, a Trillianosok amerikai újságokat is tartanak. Magyar mangákból a Trillian a teljes választékkal rendelkezik, AnimeLandról nincs információm ilyen téren. DVD-k a Trillianban ugyancsak kaphatóak (az amerikai kiadásúak horribilis árakon, és a régió-kóddal is érdemes vigyázni!)
Comicinvest személyes átvétele, ha jól tdom, egy előre megbeszélt helyen személyes találkozót jelent a lap üzemeltetőjével, szóval üzlettel nem rendelkeznek. (ha valaki más információkkal rendelkezne, vétózzon meg!)
beküldve: 2009-06-12 14:29:10
(#87) Nékem is kéne egy kis segítség (vagy legalábbis tanácsok).
Jövőhéten tervezzük egyik barátnőmmel,hogy fölnézünk Pestre,és elég valószínű,hogy el fogunk látogatni vagy a Trillianba,vagy az AnimeLand-be (vagy mindkettőbe.. ).
De ugye ezekben a boltokban nem csak úgy van,h ha neten rendeltem vmit,akkor azt átvehetem,és kész,hanem úgymond ott is lehet vásárolni...ugye? (lehet hülye kérdés,dehát még életemben nem voltam ezekben...^^") És ha igen,akkor viszonylag nagy a választék? ^^
Ja,és a Comicsinvest-en mit takar a személyes átvétel?Mert kerestem-kutattam vmi cím után,de sehol sem találtam.
Jövőhéten tervezzük egyik barátnőmmel,hogy fölnézünk Pestre,és elég valószínű,hogy el fogunk látogatni vagy a Trillianba,vagy az AnimeLand-be (vagy mindkettőbe.. ).
De ugye ezekben a boltokban nem csak úgy van,h ha neten rendeltem vmit,akkor azt átvehetem,és kész,hanem úgymond ott is lehet vásárolni...ugye? (lehet hülye kérdés,dehát még életemben nem voltam ezekben...^^") És ha igen,akkor viszonylag nagy a választék? ^^
Ja,és a Comicsinvest-en mit takar a személyes átvétel?Mert kerestem-kutattam vmi cím után,de sehol sem találtam.
beküldve: 2009-06-09 12:35:33
(#86) Tegnap nézegettem a 2007-es taavaszi animecon programfüzetét, és a reklámok között találtam egy olyan oldalt, ahol állítólag nagy választékban lehet kapni anime DVD-ket. Csak az a baj, hogy jelenleg az oldal nem üzemel. De azért a címét megadom, hátha valamikor mostanság újra elérhetővé válik.
www.hangeskep.hu
www.hangeskep.hu
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-09 12:36:54
Magyar nyelvűből elég nagy választék van az xpressen is. Trillianosok tulajdonképpen az összes amerikai kiadást meg tudják hozni. Netes rendelésben meg persze amazon vagy ebay is jól jöhet, igaz az nem itthonról jön, de sokan küldenek Magyarországra is.
Egyébként meg én külföldi filmek kereskedéséről (hasonlóan az idegen nyelvű könyvesboltokhoz) nem igazán tudok itthon. Ha valaki ismer ilyet, akkor kérem nekem is jelezze!
Egyébként meg én külföldi filmek kereskedéséről (hasonlóan az idegen nyelvű könyvesboltokhoz) nem igazán tudok itthon. Ha valaki ismer ilyet, akkor kérem nekem is jelezze!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-08 10:30:58
A Trilliantól lehet, mondjuk elég drágán.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-06-08 10:30:35
beküldve: 2009-06-08 01:28:10
(#83) Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet itthonról (nagy választékban) rendelni (akár külföldi kiadású) anime DVD-ket?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-08 10:31:20
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:42:20
Hol lehet internten animét nézni vagy mangát olvasni?
Hát az interneten!
Amúgy animét és mangát is itt:[Link]
Hol lehet internten animét nézni vagy mangát olvasni?
Itt animét:[Link] (Csak keresni kell)
Itt mangát:[Link]
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-09-27 11:59:05
beküldve: 2008-09-27 11:14:57
(#76) Hol lehet internten animét nézni vagy mangát olvasni?
Olyan nincs, hogy olyan nincs!