Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
beküldve: 2007-07-31 09:28:29
(#29) Részemről akkor bocsi....
Csak egy kis segítséget adtam neki... (néha jól jön egy két biztató szó...)
Csak egy kis segítséget adtam neki... (néha jól jön egy két biztató szó...)
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-31 09:11:54
(#28) Nem akarok senkit sem megbántani, de sztem a topic nem a lelki segélyszolgálat miatt nyílt, hanem ha technikai problémája van valakinek. Azon sajnos nem tud senki sem segíteni a másiknak, hogy milyenek az ismerősei/rokonai, szal sztem nem kellene szétoff-olni a topicot. Tatsu voltam, béke.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-07-31 07:00:45
(#27) Azért sok sikert hozzá!
(Nálam még jó, hogy senki se szólt, amiért ilyeneket nézek.... )
(Nálam még jó, hogy senki se szólt, amiért ilyeneket nézek.... )
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-30 21:02:34
(#26) Váá, ezek a szülők
Ne aggódj, az én anyukám is ilyen volt eleinte. Teljesen kiakadt ha a nappaliban néztem.. mondjuk a szobámban szabadon nézhettem. Minden esetre 1-2 hónap alatt hozzászokott, és most már együtt nézzük a Gravitation-t, sőt a mangákat is érdekesnek találja. Ki gondolta volna
Ne aggódj, az én anyukám is ilyen volt eleinte. Teljesen kiakadt ha a nappaliban néztem.. mondjuk a szobámban szabadon nézhettem. Minden esetre 1-2 hónap alatt hozzászokott, és most már együtt nézzük a Gravitation-t, sőt a mangákat is érdekesnek találja. Ki gondolta volna
Segítség az anyám megörült! Idézem "nem nézheted ezt az öldöklést még a végén pszihés roncs leszel!" Én ezt már nem bírom tovább!
Leülsz vele beszélgetni és ha el tudod magyarázni neki hogy miért is jó ez az egész neked és az öldöklésnek célja van, akkor talán jobb belátásra tér.
Ha nem tudod megfogalmazni a dolgokat, akkor marad a hangos zene+fejhallgatós anime páros!
Segítség az anyám megörült! Idézem "nem nézheted ezt az öldöklést még a végén pszihés roncs leszel!" Én ezt már nem bírom tovább!
Szia!
Amikor nézed ezeket az "öldöklős" részeket zárd be az ajtót, a magnódba tegyél egy jó kis CD-t, vedd fel max-ra, az eltereli anyud figyelmét, majd a tévéhez csatlakoztass egy füldugót, amin keresztül tudod hallgatni az animet.....
ennyi... egy próbát megér....
beküldve: 2007-07-30 14:58:15
(#23) Segítség az anyám megörült! Idézem "nem nézheted ezt az öldöklést még a végén pszihés roncs leszel!" Én ezt már nem bírom tovább!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-07-30 14:58:39
beküldve: 2007-07-25 00:46:10
(#22) Hát köszönöm, egyenlőre elég volt....
mitől?
hát ezektől a félelmetes kreálmányoktól
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-25 00:44:59
(#20) beküldve: 2007-07-25 00:44:16
(#19) nemsokára besokallok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-25 00:43:55
(#18) de az a legjobb hogy amikor a gyereket "szobatisztaságra" szoktatják akkor szerintem még nem fogja fel hogy mi megy a tvben.
Time to enter The World with no Future.....
Van még, ha szeretnél csak szólj
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-25 00:43:00
(#16) Ezektől a videóktól lefordulok a székről....
nem hiszem el... kolyan mondom.....
nem hiszem el... kolyan mondom.....
Nekem is valami hasonló volt a reakcióm
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!