Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
beküldve: 2010-12-21 19:33:45
(#119) köszi a tippet nem jött be mert öszevesztük azonn h meik a jobb anime (bleach vs naruto)én a bleach re szavaztam ö nem ezek a nök XD
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
Ha jól tudom nem azért fizetnek, minél több helyre rakja ki a linket, hanem minél többen kattintanak rá.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-20 23:09:04
(#117) Fightoooo!!!!
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-20 22:35:51
(#116) Egyetértek, abból nem lehet semmi baj
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-12-20 22:36:14
beküldve: 2010-12-20 21:22:40
(#115) Szedd össze a bátorságod és szólj hozzá.
Kb. ennyi
A többi meg majd magától.
Kb. ennyi
A többi meg majd magától.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-20 18:23:37
(#114) hali lehet h nem ide tartozik de tetszik egy mangafan csaj de nem merek hozászolni mit tegyek?
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
Neked fizetnek azért hogy ennyi topicba beírod a linket? Mert ha nem akkor én is megadnék egyet amit reklámozhatnál. ;)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:39:10
beküldve: 2010-08-24 22:53:26
(#112) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
köszike
és bocsi...csak nem voltam itthon azt már nem találtam meg
és bocsi...csak nem voltam itthon azt már nem találtam meg
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:40:19
NEM lehet, mert nincs 1db magyarra fordított kötet sem.
De ezt már írtam neked másik topicba is......
De ezt már írtam neked másik topicba is......
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:40:04
beküldve: 2010-07-01 14:14:30
(#109) lécci mondja meg vki h lehet-e magyar bleach mangát kapni? köszike
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-06-24 17:23:32
(#108) valaki meg tudná mondani h a fate stay night psp játékot kis hazánkban hogyan lehetne beszerezni???
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-04-18 09:50:41
(#107) Nem tudom,hogy jó helyre írok-e ilyen dologgal kapcsolatban,de megkérdezem már,hogy a GameCube emulátor miért nem műkszik nállam? Sárga-kék szín váltogassa egymást a képernyőn ha elindítom az emut,hang is van,oszt ennyi.Mi lehet a gond? Vki járt már hasonlóan?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-17 19:08:20
(#106) hogy kell felrakni a magyarítást Alice-re? segítség továbbra is. Arigatou
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-17 18:59:15
(#105) Segítség!
Letöltöttem egy visual novellt de nem tudom feltelepíteni a fájlokat, (még csak kibontani se)
Amúgy az Umineko no Naku Koro Ni 4. részét próbálgatom
Aki valamennyire otthon van a témában lécci segítsen!
Előre is megköszönöm
Letöltöttem egy visual novellt de nem tudom feltelepíteni a fájlokat, (még csak kibontani se)
Amúgy az Umineko no Naku Koro Ni 4. részét próbálgatom
Aki valamennyire otthon van a témában lécci segítsen!
Előre is megköszönöm
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!