Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
beküldve: 2008-09-21 10:52:20
(#73) Valaki tudna nekem ajánlani egy olyan programot amellyel videóba lehet égetni feliratot?
előre is köszi :)
előre is köszi :)
Neeem!! nekem írta...és ami azt illeti csak leírtam és kész!...szal nem volt humorxD!!!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Moderátor 2009-06-08 10:32:08
öööööööö............. nemistom áhááááááá ( ) : Ezt tőlem kérdezted?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Moderátor 2009-06-08 10:31:50
Hogy kel beírni az avatar alá (pl:,,Legalább már nem kell sokáig elviselnem a hülyeségeidet, te militarista idióta, sőt már ahhoz sincs kedvem, hogy lecsavarjam a fejedet." (Kaname Chidori) ilyet szeretnék de nemtom hogy (és ezért kérnék segítséget )
Bal oldal, profil módosítása, személyes, aláírás, beírod hogy mit akarsz, változtatások mentése. Annyit meg javasolnék, hogy ne valami élet értelméről szóló filozofista-wannabe hülyegyerek hatalmas bölcsességét írd be Kösz.
Köszi és nem valami filozofista-wannabe hülyegyerek hatalmas bölcseségét fogom beírni tehát nyugi
Szerk: Ichigo 2008-07-20 21:20:37
Hogy kel beírni az avatar alá (pl:,,Legalább már nem kell sokáig elviselnem a hülyeségeidet, te militarista idióta, sőt már ahhoz sincs kedvem, hogy lecsavarjam a fejedet." (Kaname Chidori) ilyet szeretnék de nemtom hogy (és ezért kérnék segítséget )
Wow..Rikunak is ez van kiírva!! ugye ez valamiféle humor volt?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Wow..Rikunak is ez van kiírva!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Bal oldal, profil módosítása, személyes, aláírás, beírod hogy mit akarsz, változtatások mentése. Annyit meg javasolnék, hogy ne valami élet értelméről szóló filozofista-wannabe hülyegyerek hatalmas bölcsességét írd be Kösz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-20 21:06:18
(#66) Hogy kel beírni az avatar alá (pl:,,Legalább már nem kell sokáig elviselnem a hülyeségeidet, te militarista idióta, sőt már ahhoz sincs kedvem, hogy lecsavarjam a fejedet." (Kaname Chidori) ilyet szeretnék de nemtom hogy (és ezért kérnék segítséget )
Valaki tudna nekem segiteni abban hogy a budapesti anime boltnak emgadna a pontos cimet?
Fontos lenne
Ertesiteni a kovetkezo cimen tudtok: fatboyslim@freemail.hu
Elore is Koszonom. Kitti.
Fontos lenne
Még van a SakuraZaka is! www.sakurazaka.hu
beküldve: 2008-07-19 10:04:00
(#64) Trillianre gondotlam elso sorban, koszonom megegyszer.:)
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
beküldve: 2008-07-17 19:08:19
(#63) Ha nem a Holdfény vagy a Trillian érdekelt volna téged:
Sakurazaka:
Cím: IX. kerület Erkel utca 6.
Honlap: www.sakurazaka.hu
Sakurazaka:
Cím: IX. kerület Erkel utca 6.
Honlap: www.sakurazaka.hu
beküldve: 2008-07-16 21:07:10
(#62) Holdfény Fantasy Kft.: 1075 Budapest, Wesselényi u. 10.
Trillian: 1074 Budapest, Rákóczi út 54.
Így kapásból ezt a kettőt tudtam összevakarni.
Trillian: 1074 Budapest, Rákóczi út 54.
Így kapásból ezt a kettőt tudtam összevakarni.
beküldve: 2008-07-16 20:31:13
(#61) Valaki tudna nekem segiteni abban hogy a budapesti anime boltnak emgadna a pontos cimet?
Fontos lenne
Fontos lenne
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
beküldve: 2008-06-25 21:21:58
(#60) Azért itt megtapsztaltam, hogy nem mindenki tartja be ezeket (vagy nem olvasta el, vagy értetlen ).
Nagashi, szeretnélek felvenni MSN-re. Ha nem probléma, kérlek add meg az MSN címed.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-25 21:23:07