Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Hanon hogy találsz te ilyeneket?
Hehe, he.. ^_^"
[Link]
Ez így még jobb xD
De nyugtasson meg valaki, hogy ezt a japánok is csak viccből csinálták, és nem oktatófilm...
ISTENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!
EZ NAGYON DURVA!!!!!!!!!!!
Time to enter The World with no Future.....
Hehe, he.. ^_^"
[Link]
Ez így még jobb xD
De nyugtasson meg valaki, hogy ezt a japánok is csak viccből csinálták, és nem oktatófilm...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-25 00:02:05
(#12) ez most megütött...
de nagyon...
nembaj az amerikaiak akkor is rosszabbak...
de 1 kicsit most megrengették létem alapjait
de nagyon...
nembaj az amerikaiak akkor is rosszabbak...
de 1 kicsit most megrengették létem alapjait
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Segítség! Ugye ezt még a japánok sem gondolták komolyan? [Link]
Ugye ez sose ment le egy gyerekműsorban, csak paródiaként ment valahol? Könyörgöm
Ugye ez sose ment le egy gyerekműsorban, csak paródiaként ment valahol? Könyörgöm
Az igen.... ott van a toppon..... hogy lehet valaki ekkora ökör, hogy ilyet készít??????? Anyám borogass.......
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Segítség! Ugye ezt még a japánok sem gondolták komolyan? [Link]
Tejószagúatyaúristen!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Ez nagyon elvont!!!!!!!!!!!
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-07-24 23:09:37
beküldve: 2007-07-24 22:45:35
(#9) Segítség! Ugye ezt még a japánok sem gondolták komolyan? [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
. Bár azt én sem értem, hogy miért ide került, és miért nem az offtopicba. Sztem egy admin/mod bácsit/nénit ezúttal meg kell szépen kérni, hogy helyezze át a topicot az "off"-ba.
Pont így értettem, nem a topic létjogosultságát kérdőjeleztem meg...
beküldve: 2007-07-15 16:20:22
(#7) Segítséég!!!!
A Gravitation(animax) reklámzenéjének a címét keresem már vagy 3 hete! Aki tud, segítsen léccike, mert nagyon fontos!
Előre is kösszi: Daimoon
A Gravitation(animax) reklámzenéjének a címét keresem már vagy 3 hete! Aki tud, segítsen léccike, mert nagyon fontos!
Előre is kösszi: Daimoon
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-07-15 11:28:08
(#5) Bárminemű képszerkesztéshez a Photoshoppot ajánlom. Ha nem engedi színessel színezni, (nemtom melyik program), akkor nézd meg a kép beállításainál, hogy milyen színmódban van, mert ha nem RGB, vagy CMY, akkor valószínűleg az a baj.
Mazsola, a legtöbb fórumon van "segítség" topic, aminek általában semmi köze az adott oldal témájához, de jó hogy van. És mivel minden fórumnak van általában egy állandó közössége, így előbb-utóbb valaki tud majd segíteni. Tudom, tapasztalatból beszélek. Bár azt én sem értem, hogy miért ide került, és miért nem az offtopicba. Sztem egy admin/mod bácsit/nénit ezúttal meg kell szépen kérni, hogy helyezze át a topicot az "off"-ba.
Mazsola, a legtöbb fórumon van "segítség" topic, aminek általában semmi köze az adott oldal témájához, de jó hogy van. És mivel minden fórumnak van általában egy állandó közössége, így előbb-utóbb valaki tud majd segíteni. Tudom, tapasztalatból beszélek. Bár azt én sem értem, hogy miért ide került, és miért nem az offtopicba. Sztem egy admin/mod bácsit/nénit ezúttal meg kell szépen kérni, hogy helyezze át a topicot az "off"-ba.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
A Photoshopot próbáltad?Van ennek valami köze a mangafan .hu-hoz?[/QUOTE]
Nincs De gondoltam itt vannak oly rendes emberek hogy segítenek
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
beküldve: 2007-07-15 09:27:48
(#3) Azt nem engedi a gép hogy színezzek ! csak szürkével ill.annak árnyalataival engedi.
kiszeretném próbálni milyen mangát szinezni gépen !
De egyszerűen nem engedi.
Mit nem enged a mi?
Van valakinek ehez való programja?
A Photoshopot próbáltad?
Van ennek valami köze a mangafan .hu-hoz?
Szerk: mazsola 2007-07-14 23:03:55
beküldve: 2007-07-14 21:06:28
(#1) kiszeretném próbálni milyen mangát szinezni gépen !
Ez miért van?
Ez miért van?