Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Nem.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-11-21 12:15:18
(#103) Számít egyáltalán valamit a rang?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mert az vagy...
Amúgy meg azért, mert a Fórumon a hozzászólásaid mennyiségével rangokat szerzel.
1-50 hozzászólás, Új arc
50-nemtudommeddig, Gyalog
És így tovább egészen az 1500. hozzászólásig, ami a végső ranggal a True mangafannal jár.
1-50 hozzászólás, Új arc
50-nemtudommeddig, Gyalog
És így tovább egészen az 1500. hozzászólásig, ami a végső ranggal a True mangafannal jár.
Ez persze senkit ne késztessen a fölösleges hozzászólások gyártására. A rang nem ér meg annyit, hogy esetleg kivágják az embert a Fórumról.
beküldve: 2009-11-21 07:16:19
(#101) beküldve: 2009-11-20 21:58:28
(#99) Aham, értem, köszönöm. Nálam ez azt jelenti, hogy teszem azt: fent lehetek 20 éve, de nem írtam sehova, akkor is új arc maradok. Ugye?
Szerk: Merchior 2009-11-20 21:58:39
A hozzászólások számától. Illetve van néhány egyedi rang, mint a Szerkesztő, Fordító, True shotafan, stb, amit egyedileg osztottak ki.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-20 21:42:56
(#97) Sziasztok! Feltételezem, elhangozhatott már nemegyszer a következő kérdés, valószínűleg nem csak itt, és lényegében nem is túl fontos, engem mégis érdekel, hogy itt a mangafan oldalán mitől függ a rangok (gyalog, megszállott, stb...) változása? Mit tudom én, a regisztráció időpontjától vagy a rendelésektől, akár a fórumon írt hozzászólások számától, talán ezek összességétől? Esetleg egy sorrendet tud valaki mondani?
E-mail címet megváltoztatni márpedig nem lehet.
Fogod magad, újraregisztrálsz és megadod ugyanezt a nevet, képet és padammm.
Fogod magad, újraregisztrálsz és megadod ugyanezt a nevet, képet és padammm.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-11-20 20:21:47
(#95) OLdalt, a neved és az avatarod alatt a sárga 'profil módosítása' gombra kattintva.
szerk.: Vagyis bocsánat, mégse.... Nem tudom.
szerk.: Vagyis bocsánat, mégse.... Nem tudom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-11-20 20:22:42
beküldve: 2009-11-20 20:15:10
(#94)
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:41:28
Nem tom milyen régről beszélsz, kb 1 hónapja emlegettünk a fórumon két üzletet:
Pendragon www.pendragon.hu
Bestsellers www.bestsellers.hu
Mindkettőről pozitív nyilatkozatok születtek itt. Én a pendragontól rendeltem már mangát és meghozták, olcsón, bár kicsit sokat kellett várni rá (ha valamivel többet fizetsz, akkor gyorsabb szállítást kérnek az angol nagykereskedőtől).
Pendragon www.pendragon.hu
Bestsellers www.bestsellers.hu
Mindkettőről pozitív nyilatkozatok születtek itt. Én a pendragontól rendeltem már mangát és meghozták, olcsón, bár kicsit sokat kellett várni rá (ha valamivel többet fizetsz, akkor gyorsabb szállítást kérnek az angol nagykereskedőtől).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:23:47
beküldve: 2009-06-13 10:12:07
(#91) Üdv!
Még régen a fórumon ajánlottak egy könyvesboltot, ami nagyon korrekt módon szerzi be a külföldi könyveket, akár egyedi rendelésre is.
Sajnos elfelejtettem a könyvesbolt címét, próbáltam megtalálni a fórumon, de egy idő után feladtam.
Szóval, aki tud ilyen típusú boltokról, kérem írja ide(vagy PÜ-ben).
Előre is köszönöm!
Még régen a fórumon ajánlottak egy könyvesboltot, ami nagyon korrekt módon szerzi be a külföldi könyveket, akár egyedi rendelésre is.
Sajnos elfelejtettem a könyvesbolt címét, próbáltam megtalálni a fórumon, de egy idő után feladtam.
Szóval, aki tud ilyen típusú boltokról, kérem írja ide(vagy PÜ-ben).
Előre is köszönöm!
Rendben! Nos akkor előre is jó szórakozást neked!
Bár én szíívesen beszélgetnék veled! Igazábol megadod az MSN-ed?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!