Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Ez kifejezetten jó ötlet, de sajan nem mindenki olvassa el. Most becsületesen: rajtam kívül ki olvasta végig a fórumszabályzatot?
Én nem, de elfogadtam. Azért az ember általánosan tudja, hogy ezek miket tartalmaznak...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-25 20:57:36
(#58) Ez kifejezetten jó ötlet, de sajan nem mindenki olvassa el. Most becsületesen: rajtam kívül ki olvasta végig a fórumszabályzatot?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-25 20:58:13
Lehet egy olyan kérdésem, hogy a rangok hány ponttól mivé változnak? Nem nagyon fórumozok, szóval gyalog vagyok, de azért kíváncsi lennék.
Lásd dumaládát...
Lassan ezt is felvehetnénk a fórumszabályzatba...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lehet egy olyan kérdésem, hogy a rangok hány ponttól mivé változnak? Nem nagyon fórumozok, szóval gyalog vagyok, de azért kíváncsi lennék.
Lásd dumaládát...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-24 18:51:19
(#55) Lehet egy olyan kérdésem, hogy a rangok hány ponttól mivé változnak? Nem nagyon fórumozok, szóval gyalog vagyok, de azért kíváncsi lennék.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én meg ezzel értek egyet. Most nem törlöm ki a kommenteket, mindeki okulására, de:
- mielőtt segítséget kérünk, tájékozódjunk, hogy milyen segítséget nyújt a topik. az ilyesmit tényleg jobb barátokkal, stb. megbeszélni. Itt, mivel nem ismerjük a családi hátteret, nem nagyon tudunk segíteni.
- ha valaki nem ideillő segítséget kér, akkor nem lealázzuk, hanem "ez a kérés sztem nem ide való" választ írunk, vagy egyáltalán nem írunk semmit. Nem kell minden alkalmat megragadni, hogy tudassuk a (szerintünk) naivakkal, hogy naivak.
- a segítőkészségről, és egyebekről: nem szokásom ilyesmiben hozzászólni, de a másokhoz való jóindulattal közeledés olyasmi, amit ugyanúgy nem szabadna elveszíteni, mint a gyerekkori kreativitást. Az ok egyszerű: azok, akik bezárkóznak, az esélyét sem adják meg annak, hogy barátra/társra leljenek. Bizalom megelőlegezése =/= naivitás. Volt szerencsém (tényleg szerencse!) néhány nyitott embert ismerni, és én is ezt az utat igyekszem járni. Igen, sokszor átvertek, jónéhányszor estem arcra: de közben olyanokkal találkoztam, akikért megérte mindezt vállalni. De ez imho persze.
- mielőtt segítséget kérünk, tájékozódjunk, hogy milyen segítséget nyújt a topik. az ilyesmit tényleg jobb barátokkal, stb. megbeszélni. Itt, mivel nem ismerjük a családi hátteret, nem nagyon tudunk segíteni.
- ha valaki nem ideillő segítséget kér, akkor nem lealázzuk, hanem "ez a kérés sztem nem ide való" választ írunk, vagy egyáltalán nem írunk semmit. Nem kell minden alkalmat megragadni, hogy tudassuk a (szerintünk) naivakkal, hogy naivak.
- a segítőkészségről, és egyebekről: nem szokásom ilyesmiben hozzászólni, de a másokhoz való jóindulattal közeledés olyasmi, amit ugyanúgy nem szabadna elveszíteni, mint a gyerekkori kreativitást. Az ok egyszerű: azok, akik bezárkóznak, az esélyét sem adják meg annak, hogy barátra/társra leljenek. Bizalom megelőlegezése =/= naivitás. Volt szerencsém (tényleg szerencse!) néhány nyitott embert ismerni, és én is ezt az utat igyekszem járni. Igen, sokszor átvertek, jónéhányszor estem arcra: de közben olyanokkal találkoztam, akikért megérte mindezt vállalni. De ez imho persze.
Nem olvastam a komentedet ezért bocsánat hogy visszaírtam én nem tudok mást mondani mint hogy erről mindenkinek meglehet rólam a maga véleménye!
Még egyszer bocsánat a visszaírásért!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Sophie, nem tudom mit hiszel magadról, de a másikat szánalmasnak nevezni anélkül, hogy ismernéd, vagy hogy miken ment keresztül az életben... na látod, ez az ami szánalomra méltó. Nem mondtam egy szóval sem, hogy én nem kértem segítséget soha senkitől, de ezt nem olyan helyen tettem, ahol nem ismerek senkit, és azt sem tudom hogy mit fognak válaszolni. Az ilyen nemű problémákat én a barátaimmal és a szüleimmel szoktam megbeszélni, mert nekem van mindkettő. Az "ember" és a "barát" két különböző fogalom, ha nem tudnád. Elég ha olvasol egy kis filozófiát, abban is tisztán kimondják, hogy "minden emberi kapcsolat alapja az ego"... és ha belegondolsz qurvára igaz...
Ha nem hiszed el, hogy mit írtam, akkor olvasd el újra, hátha úgy elhiszed majd. Nem izgat, hogy mit gondolsz rólam ezek után sem, a te véleményedre fogok a legkevésbé adni, ebben biztos lehetsz. És jobban is teszed, ha szégyelled, hogy vannak ilyen emberek... ezt megteheted, de le nem tagadhatod, hogy vannak... majd ha annyi mindent élsz meg, mint én, akkor neked sem lesz más a véleményed. És tudod mit... te nem akarsz felnőni... akinek ilyen a felfogása, az majd akkor fog koppanni, ha vmelyik olyan "húdejóbarátban" csalódni fog...
Ha nem hiszed el, hogy mit írtam, akkor olvasd el újra, hátha úgy elhiszed majd. Nem izgat, hogy mit gondolsz rólam ezek után sem, a te véleményedre fogok a legkevésbé adni, ebben biztos lehetsz. És jobban is teszed, ha szégyelled, hogy vannak ilyen emberek... ezt megteheted, de le nem tagadhatod, hogy vannak... majd ha annyi mindent élsz meg, mint én, akkor neked sem lesz más a véleményed. És tudod mit... te nem akarsz felnőni... akinek ilyen a felfogása, az majd akkor fog koppanni, ha vmelyik olyan "húdejóbarátban" csalódni fog...
Érdekelne hogy te mit éltél meg mert ha 10 évesen volt már halál közeli élményed akkor belátom neked volt igazad!
Persze, a környezet igenis fontos... de az még fontosabb lenne jelen helyzetünkben, hogy ne offoljuk szét a fórumot... de ahogy elnézem, ennek a topicnak is annyi már.
Nah, ha így itt járok ismét, akkor engedd meg, hogy elmondjam az elméletem, illetve inkább a tapasztalatom. Sok fórumra épp emiatt nem járok, és nem írok, mert sokan azt hiszik, hogy olyan jó dolog szétoffolni mindent, és eljátszani hogy megértik a másikat, meg törődnek vele. A nagy lósz*rt! Ha ezt hiszed, akkor nagyon álomvilágban élsz... az ember egy önző, egoista lény, sztem a lehető legundorítóbb a földön. Szal jobb ha felébredsz kislány, senki nem fog rajtad segíteni, ha magadon nem tudsz segíteni ilyen apró konfliktusban sem, mint ami volt is anyuddal, akkor elvesztél. Kikerülsz az életbe, és bamm... véged mint a botnak...
Tatsu voltam... off vége.
Nah, ha így itt járok ismét, akkor engedd meg, hogy elmondjam az elméletem, illetve inkább a tapasztalatom. Sok fórumra épp emiatt nem járok, és nem írok, mert sokan azt hiszik, hogy olyan jó dolog szétoffolni mindent, és eljátszani hogy megértik a másikat, meg törődnek vele. A nagy lósz*rt! Ha ezt hiszed, akkor nagyon álomvilágban élsz... az ember egy önző, egoista lény, sztem a lehető legundorítóbb a földön. Szal jobb ha felébredsz kislány, senki nem fog rajtad segíteni, ha magadon nem tudsz segíteni ilyen apró konfliktusban sem, mint ami volt is anyuddal, akkor elvesztél. Kikerülsz az életbe, és bamm... véged mint a botnak...
Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik ilyet mernek írni!!!!!!! Ha azt hiszed, hogy az ember " egy önző, egoista lény, szerinted a lehető legundorítobb a földön", akkor szánalmas vagy! És tudod, miért??? Mert lehet, hogy Te így látod, közben vannak igenis jó emberek!!!! Hála istennek, nem tökéletes senki, de igenis van jószándékú lény a földön (mégpedig az ember!!!!!)!!!
Nemhiszem el, hogy ilyet írtál! A lány segítséget kért! Nemhiszem, hogy azzal, ha leírjuk a véleményünket szétbarmoljuk a fórumot! Nem hiszem, hogy Te, sosem kértél segítséget, és nem segítettek neked!! Olyat ne mondj, mert nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínűleg azért ilyen a te felfogásod, mert ilyeneket láttál! De néha mozdulj ki, és menj végig Magyarországon, hogy elhidd, IGENIS VANNAK JÓ SZÁNDÉKÚ EMBEREK!!!!!!
Köszi hogy ilyet írsz nagyon megnyugtató hogy vanak olyan emberek akik nem csak ilyen rövid felfogásúak!
Persze, a környezet igenis fontos... de az még fontosabb lenne jelen helyzetünkben, hogy ne offoljuk szét a fórumot... de ahogy elnézem, ennek a topicnak is annyi már.
Ha ismernél tudnád hogy már saját és más életéröl retenetes helyzetben és még rosszab helyzetben is döntöttem!
beküldve: 2007-08-07 16:50:16
(#50) Értem, és köszönöm!
Ezekszerint még semmi konkrétum... Azért kérdeztem, mert azt hittem lemaradtam valamiről, de akkor sajnos mégsem...
Ezekszerint még semmi konkrétum... Azért kérdeztem, mert azt hittem lemaradtam valamiről, de akkor sajnos mégsem...
Csabáék dolgoznak rajta hogy minél elöbb megjelenhessenek az új kötetek ám sokszor nem rajtuk múlik az egész. Ahogy Csaba is mondta engedélyeztetni kell ezt-azt a boritótervekben amire nem igen akaródzik válaszolni a dzsepeneknek :] Tömören ennyi de ha változás fog történni úgyis ki írják hogy mikorra és hol várható az új kötet.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-07 16:41:21
(#48) Nos, ha már segítség a topik címe...
Azt szeretném megtudakolni valami nállam tájékozottabb fórumtárstól, hogy ebben a hónapban várhatóak-e a kiadótól manga kiadványok? Ha igen akkor mik, és kb. mikor (hónap eleje, közepe, vége)? Vagy még mindíg bizonytalan a dolog? Nem nagyon találtam erre nézve információt, és szeretnék egy kicsit képbe kerülni.
Bízva abban, hogy kérdésemért nem lesz leordítva a fejem, előre is kösz a választ!
Azt szeretném megtudakolni valami nállam tájékozottabb fórumtárstól, hogy ebben a hónapban várhatóak-e a kiadótól manga kiadványok? Ha igen akkor mik, és kb. mikor (hónap eleje, közepe, vége)? Vagy még mindíg bizonytalan a dolog? Nem nagyon találtam erre nézve információt, és szeretnék egy kicsit képbe kerülni.
Bízva abban, hogy kérdésemért nem lesz leordítva a fejem, előre is kösz a választ!
Bizalom megelőlegezése =/= naivitás.
De azért még mindig networldben vagyunk, itt bizlmat megelőlegezni tényleg naivitás (az egyszerű út..az naivitááás..)
A többivel egyet értek, tényleg nem kell lealázni, viszont ez tényleg az ő dolga és esetleg a közeli barátaié.
És nem akartam visszapofázni a moderátornak
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én meg ezzel értek egyet. Most nem törlöm ki a kommenteket, mindeki okulására, de:
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-08-03 21:42:24
(#45) Tatsu-san, azért mégiscsak... Sophienak még van ideje felnőni. Ha meg valaki itt networldben kér segítséget ilyen személyes dolgokhoz az csak egyszerűen naiv. Na, most fejezzétek be, basszameg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-03 21:44:59