Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
beküldve: 2007-08-03 21:27:39
(#44) Ejj milyen szép irányba terelődött a topic témája. Szerintem innentől lehetne a vitaszobába írni.
beküldve: 2007-08-03 21:15:21
(#43) Sophie, nem tudom mit hiszel magadról, de a másikat szánalmasnak nevezni anélkül, hogy ismernéd, vagy hogy miken ment keresztül az életben... na látod, ez az ami szánalomra méltó. Nem mondtam egy szóval sem, hogy én nem kértem segítséget soha senkitől, de ezt nem olyan helyen tettem, ahol nem ismerek senkit, és azt sem tudom hogy mit fognak válaszolni. Az ilyen nemű problémákat én a barátaimmal és a szüleimmel szoktam megbeszélni, mert nekem van mindkettő. Az "ember" és a "barát" két különböző fogalom, ha nem tudnád. Elég ha olvasol egy kis filozófiát, abban is tisztán kimondják, hogy "minden emberi kapcsolat alapja az ego"... és ha belegondolsz qurvára igaz...
Ha nem hiszed el, hogy mit írtam, akkor olvasd el újra, hátha úgy elhiszed majd. Nem izgat, hogy mit gondolsz rólam ezek után sem, a te véleményedre fogok a legkevésbé adni, ebben biztos lehetsz. És jobban is teszed, ha szégyelled, hogy vannak ilyen emberek... ezt megteheted, de le nem tagadhatod, hogy vannak... majd ha annyi mindent élsz meg, mint én, akkor neked sem lesz más a véleményed. És tudod mit... te nem akarsz felnőni... akinek ilyen a felfogása, az majd akkor fog koppanni, ha vmelyik olyan "húdejóbarátban" csalódni fog...
Ha nem hiszed el, hogy mit írtam, akkor olvasd el újra, hátha úgy elhiszed majd. Nem izgat, hogy mit gondolsz rólam ezek után sem, a te véleményedre fogok a legkevésbé adni, ebben biztos lehetsz. És jobban is teszed, ha szégyelled, hogy vannak ilyen emberek... ezt megteheted, de le nem tagadhatod, hogy vannak... majd ha annyi mindent élsz meg, mint én, akkor neked sem lesz más a véleményed. És tudod mit... te nem akarsz felnőni... akinek ilyen a felfogása, az majd akkor fog koppanni, ha vmelyik olyan "húdejóbarátban" csalódni fog...
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik ilyet mernek írni!!!!!!! Ha azt hiszed, hogy az ember " egy önző, egoista lény, szerinted a lehető legundorítobb a földön", akkor szánalmas vagy! És tudod, miért??? Mert lehet, hogy Te így látod, közben vannak igenis jó emberek!!!! Hála istennek, nem tökéletes senki, de igenis van jószándékú lény a földön (mégpedig az ember!!!!!)!!!
Most őszintén: anyukám nem akar hagyni animét nézni, segítsetek, mit tegyek!!?? Ez nem önző, egpista hozzáállás? Egy fórum az esetek nagy többségében alkalmatlan egymás szenélyes problémáinak a megoldására. Ráadásul a kérdés vszinü összetettebb ennél a problémánál. Nem ismerjül sem őt, sem az édesanyját. Nem kizárt, hogy komolya oka van annak, hogy nem akarja "véres brutlos öldöklős" animék elé engedni.
Mellesleg: a négyéves kisöcsém is kreatívabb ennél, ha arról van szó, hogy meg akar nézni valamit.
Nemhiszem el, hogy ilyet írtál! A lány segítséget kért!
Nyugodtan hidd el, h Tatsu leírta, amit írtm elvégre láthatod. A lány segítséget kért. Igen. Egy olyan dologban, amit vagy ő old meg, vagy senki. Méghozzá leginkább azzal, hogy leül. és megbeszéli az anyjával, miért akarja nézni az animét, és miért nem akarják engedni.
Nem hiszem, hogy Te, sosem kértél segítséget, és nem segítettek neked!! Olyat ne mondj, mert nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínűleg azért ilyen a te felfogásod, mert ilyeneket láttál! De néha mozdulj ki, és menj végig Magyarországon, hogy elhidd, IGENIS VANNAK JÓ SZÁNDÉKÚ EMBEREK!!!!!!
Valószínű, hogy mindenki kért már segítséget életében, és jó eséllyel kapott is. De a helyzet az, hogy manapság egye többször szembesüéöl azzal, hogy az emberek le se sz*rják a másik gondját. Régebben kifejezetten segítőkész alkat voltam. Ma már csak módjával (nem mintha ez idetartozna) az ember lelkivilágának megárt, hogyha sokszor esik pofára.
Amúgy meg: miből induljunk ki, ha nem abból, amit látunk, amiben élünk. Pech: az élet nem egy kötelezően happyendes mese, hanem egy "sz*r játék, élethű grafikával"
Olin: csak egyetérteni tudok veled.
Két féle vélemény van: az enyém és a helytelen!
Szerk: Viora Mors 2007-08-03 21:15:58
Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik ilyet mernek írni!!!!!!! ... szánalmas vagy! És tudod, miért??? Mert lehet, hogy
Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik jóságról papolva ílyen csőlátásúak és a realistákat a porba alázzák a nagyonfertelmeshatalmasannagy "együttérzésükkel" ... <3
Én büszkén vállalom, inkább leszek szívtelen, kritizáló dög, de álszent nem leszek, arra is ihatsz sósvat Kedves Sophie, és Tatsut ismerve, ő ugyanígy van. :3
Az emberek meg igenis idióták, gonoszak, kegyetlenek, egoisták. (Nem mind, á. Csak a 98% >3 ) Amíg ezt nem érted meg, nem fedezed fel magadban és nem fogadod el, gyerek maradsz. (Ajánlom a témában pl. a Battle Royalet, de az NGE is kitűnő cucc ennek bebizonyítására...)
Igen, a net hideg, személytelen. Ezt aztán mindenki vegye tudomásul, mert így van. Ez nem a Mónika show, ez MANGA fórum. Biztos forrásból tudom, Mómi-sóban 15 ezret fizetnek egy jó kis balhéért.
Pedig közben már nem is Ekler ügyéről van szó, hanem a becsületlovagok kirohanásáról....
Jöhetnek a Becsület Romlott Paradicsomai, nálam van az egópajzsom. 8)
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Szerk: olin 2007-08-03 21:14:44
Tatsunak igazat adok mert az ilyen nemü problémák egyszerüen nem illenek ebbe a fórumba.
Igen igen, ezt hagytam még ki
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-03 20:39:29
(#39) Tiszta kibeszélő show ez a topik. De én is leírom már mit gondolok.
Ez nem egy Mekgájvör fórum hogy hogy beszéljem meg őseimmel hogy ugyan had nézzek már animékat meg egyebeket. Tatsunak igazat adok mert az ilyen nemü problémák egyszerüen nem illenek ebbe a fórumba. Ja és az emberek idióták. Kivétel nélkül.
Ez nem egy Mekgájvör fórum hogy hogy beszéljem meg őseimmel hogy ugyan had nézzek már animékat meg egyebeket. Tatsunak igazat adok mert az ilyen nemü problémák egyszerüen nem illenek ebbe a fórumba. Ja és az emberek idióták. Kivétel nélkül.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-03 20:38:11
(#38) Hmm, olin, Tatsu-san és Viora Mors hozzászólásában is van valami. Igaz, hogy majd ha felnő akkor magának kell megoldania a problémáit, de mégis, ilyen fiatalon nem bűn, ha segítenek neki, ezzel még az is megtanulja, hogy legközelebb mit tegyen, ha hasonló probléma épne fel (nem csak erre a konkrét esetre gondolok, lehet bármi). És bizony sajnos az is igaz, hogy az ember itt networldben bármit írhat úgy is, hogy ha közban a legkevesebb együttérzést táplála iránta. És persze az is, hogy az ember önző, de amíg ezt nem írja le magáról, addig hol a probléma? Ha csak úgy épp olyanja van az "önző egyénnek", hogy ír valami választ, attól még a gép előtt ülve gondolhatja, hogy "de hülye ribanc", de amíg ezt a másik fél nem tudja, és valami olyan dolgot talál a fent említett önző egyén válaszában ami neki segíthet az príma.
No, legyen már vége
No, legyen már vége
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Persze, a környezet igenis fontos... de az még fontosabb lenne jelen helyzetünkben, hogy ne offoljuk szét a fórumot... de ahogy elnézem, ennek a topicnak is annyi már.
Nah, ha így itt járok ismét, akkor engedd meg, hogy elmondjam az elméletem, illetve inkább a tapasztalatom. Sok fórumra épp emiatt nem járok, és nem írok, mert sokan azt hiszik, hogy olyan jó dolog szétoffolni mindent, és eljátszani hogy megértik a másikat, meg törődnek vele. A nagy lósz*rt! Ha ezt hiszed, akkor nagyon álomvilágban élsz... az ember egy önző, egoista lény, sztem a lehető legundorítóbb a földön. Szal jobb ha felébredsz kislány, senki nem fog rajtad segíteni, ha magadon nem tudsz segíteni ilyen apró konfliktusban sem, mint ami volt is anyuddal, akkor elvesztél. Kikerülsz az életbe, és bamm... véged mint a botnak...
Tatsu voltam... off vége.
Nah, ha így itt járok ismét, akkor engedd meg, hogy elmondjam az elméletem, illetve inkább a tapasztalatom. Sok fórumra épp emiatt nem járok, és nem írok, mert sokan azt hiszik, hogy olyan jó dolog szétoffolni mindent, és eljátszani hogy megértik a másikat, meg törődnek vele. A nagy lósz*rt! Ha ezt hiszed, akkor nagyon álomvilágban élsz... az ember egy önző, egoista lény, sztem a lehető legundorítóbb a földön. Szal jobb ha felébredsz kislány, senki nem fog rajtad segíteni, ha magadon nem tudsz segíteni ilyen apró konfliktusban sem, mint ami volt is anyuddal, akkor elvesztél. Kikerülsz az életbe, és bamm... véged mint a botnak...
Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik ilyet mernek írni!!!!!!! Ha azt hiszed, hogy az ember " egy önző, egoista lény, szerinted a lehető legundorítobb a földön", akkor szánalmas vagy! És tudod, miért??? Mert lehet, hogy Te így látod, közben vannak igenis jó emberek!!!! Hála istennek, nem tökéletes senki, de igenis van jószándékú lény a földön (mégpedig az ember!!!!!)!!!
Nemhiszem el, hogy ilyet írtál! A lány segítséget kért! Nemhiszem, hogy azzal, ha leírjuk a véleményünket szétbarmoljuk a fórumot! Nem hiszem, hogy Te, sosem kértél segítséget, és nem segítettek neked!! Olyat ne mondj, mert nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínűleg azért ilyen a te felfogásod, mert ilyeneket láttál! De néha mozdulj ki, és menj végig Magyarországon, hogy elhidd, IGENIS VANNAK JÓ SZÁNDÉKÚ EMBEREK!!!!!!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-03 18:42:10
(#36) Nem azért, de ez már szánalmas....
Ekler!
1: a szülő az az "állatfaj" amivel vagy te küzdesz meg, vagy senki.
2: anyukád vszinü nem őrült meg, csak éppen amennyit lát abból, amit nézel, neki csupán véres öldöklésnek tűnik, amitől természetes, hogy óvni akar téged (mj: a híradótól mért nem óvnak minket?)
3: praktikus tanács: kösd fel a "papírpelót", tanulj meg érvelni, és magyarázd el neki, hogy van értelme annak, amit nézel.
Ekler!
1: a szülő az az "állatfaj" amivel vagy te küzdesz meg, vagy senki.
2: anyukád vszinü nem őrült meg, csak éppen amennyit lát abból, amit nézel, neki csupán véres öldöklésnek tűnik, amitől természetes, hogy óvni akar téged (mj: a híradótól mért nem óvnak minket?)
3: praktikus tanács: kösd fel a "papírpelót", tanulj meg érvelni, és magyarázd el neki, hogy van értelme annak, amit nézel.
Két féle vélemény van: az enyém és a helytelen!
beküldve: 2007-08-03 18:09:51
(#35) Persze, a környezet igenis fontos... de az még fontosabb lenne jelen helyzetünkben, hogy ne offoljuk szét a fórumot... de ahogy elnézem, ennek a topicnak is annyi már.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-08-03 18:00:47
(#34) Igazad van első a környezet!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-08-03 13:46:18
(#33) Ok, kezdjük rögtön azzal, hogy az eldobható papírpelenkák hogyan befolyásolják a Föld globális felmelegedését!!! :o
Komoly, én törődök a környezetemmel!!!!
~
Őszintén. Kislány, ez gonosz lesz, de oldd meg magad. Ide a KÖZÖSSÉGET érdeklő segítségkérés jön (és nem azért, ami a topik neve, hanem mert EZ a bevett netetikett, vagy egyszerűbben, szokás) >3
A közösség meg - ez a ronda, 21. sz-i igazság - igazából nem érdeklődik, sőt, tenni sem tud mit a saját gondjaid érdekében.
Mit vársz, rohanjunk oda megmondani anyunak a dolgot? :3
Oké, majd ácsolunk a papírpelenkákból szánkót és lesiklunk addig, hisz első a környezet!!! >3
Way to go offolás.
BTW, ha valaki tud nekem infót szolgáltatni a Battle Royale: Bliztkrieg mangáról, szívesen veszem (hány kötet, wtf-ről szól...)
Komoly, én törődök a környezetemmel!!!!
~
Őszintén. Kislány, ez gonosz lesz, de oldd meg magad. Ide a KÖZÖSSÉGET érdeklő segítségkérés jön (és nem azért, ami a topik neve, hanem mert EZ a bevett netetikett, vagy egyszerűbben, szokás) >3
A közösség meg - ez a ronda, 21. sz-i igazság - igazából nem érdeklődik, sőt, tenni sem tud mit a saját gondjaid érdekében.
Mit vársz, rohanjunk oda megmondani anyunak a dolgot? :3
Oké, majd ácsolunk a papírpelenkákból szánkót és lesiklunk addig, hisz első a környezet!!! >3
Way to go offolás.
BTW, ha valaki tud nekem infót szolgáltatni a Battle Royale: Bliztkrieg mangáról, szívesen veszem (hány kötet, wtf-ről szól...)
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Szerk: olin 2007-08-03 13:48:43
beküldve: 2007-08-01 16:54:46
(#32) Igen de ezt ki-ki döntse el magának!
beküldve: 2007-07-31 21:29:13
(#31) Valahol igazad van, mert végülis az offtopicban van a szoba, ami szabadoncsevegőnek van írva... szóval itt bármiről beszélhetünk..... vagy nem??
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-31 14:35:56
(#30) Köszönöm az egy két jó szót! Igérem ki fogom probálni! Szerintem ez a topik azért is van hogy a manga és az anime rajongók SEGÍTSENEK egymásnak!