Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Wild Arms?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-05-07 04:23:18
(#134) Segítsetek!Nem jut eszembe egy animének a neve.
Nagyon rég láttam talán még az animax "elődjénél" az A+-on ment.Arról szolt,hogy egy kisfiú,aki valójában nem kisfiú visszaszeretné kapni az igazi testét....Többre nem nagyon emlékszem belőle. Előre is köszi a segítséget.
Nagyon rég láttam talán még az animax "elődjénél" az A+-on ment.Arról szolt,hogy egy kisfiú,aki valójában nem kisfiú visszaszeretné kapni az igazi testét....Többre nem nagyon emlékszem belőle. Előre is köszi a segítséget.
beküldve: 2012-05-02 19:23:19
(#133) Nem is tudom, hova írjam, de segítség kellene.
Amikor linkelek, soha sem jeleníti meg rendesen, mindig 404-et ír ki... A weboldal címét másolom, majd a http után beillesztem a link gomba... valamit rosszul csinálok?
Amikor linkelek, soha sem jeleníti meg rendesen, mindig 404-et ír ki... A weboldal címét másolom, majd a http után beillesztem a link gomba... valamit rosszul csinálok?
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-02-11 23:32:50
(#132) Segítséget kérek..... Keresek egy elég régi animét. Sajna nem tudom a címét. Valamikor a 80-as évek végén, vagy a 90-es évek elején készült. De arról szól, hogy elszabadul egy tank, aminek saját akarata van. Egy lány benn ragad a tankban. Megpróbálják kiszabadítani, mert ha a tank kilövi az utolsó lövedéket is, azonnal elpusztítja önnmagát. Ha valaki tudja, hogy mi a neve ennek az animének Írja meg. Nagyon köszönöm előre is... Nagyon fontos lenne..
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-02-09 19:08:47
(#131) Én olvastam erről és ott azt írták hogy ezt senki sem döntheti el maga. Ha az az. Ez ellen nem lehet tenni. De olvass utána hogy iazi profik adjanak tanácsot én ennyit tudtam mondani. De ha mégis kiderül hogy az vagy fogadd el áés próbáld a környezeteddel is azt megérteni hogy ezt nem te döntötted el.
lala-chan
beküldve: 2012-02-09 17:00:19
(#130) elnézést kérek mindenkitől h ilyen dologgal itt jövök de totál tanácstalan vagyok...
Szóval az a helyzet, hogy úgy érzem, hogy meleg vagyok.
Nos aki tud ajánlani olyan helyet ahol tudnak ezen segíteni vagy van pár tanácsa azt szívesen meghallgatom itt v privátban (email címem:
Előre is köszönök mindennemű tanácsot, segítséget... stb.
Szóval az a helyzet, hogy úgy érzem, hogy meleg vagyok.
Nos aki tud ajánlani olyan helyet ahol tudnak ezen segíteni vagy van pár tanácsa azt szívesen meghallgatom itt v privátban (email címem:
tcari17@gmail.com
)Előre is köszönök mindennemű tanácsot, segítséget... stb.
-
beküldve: 2011-05-22 22:32:56
(#129) írtam egy shoujo sztorit amiből mangát szeretnék csiálni csak sajnos nem megy a rajzolás és ehhez keresek társat aki segítene a grafikus dolgokban és megrajzolná helyettem.
a sztori itt van
h érdekel valakit akkor ide vagy az emial-ra írjon: csuki94@freemail.hu
a sztori itt van
Az egyik egy orákulum bosziról szól akit meg kell ölnie egy boszi mágusnak(férfi boszorkány) mert a mágusok ura félix ki akar irtani minden női boszit mert egyszer megjósolta neki egy orákulum h majd egy női boszorkány öli meg. Csatlósai közé fogadja a démonokat és minden boszorkány mágust kiképez a gyilkolásra. Törvénybe adja h a mágusok csak varázstalan nőkkel párosodhatnak és házasságot nem köthetnek. ha egy boszi ereje megjelenik akkor megölik(ha nő)
vagy begyűjtik a seregbe(ha férfi). És a lányt violetet meg kell ölnie nikolásznak de beleszeret és rejtegeti azon a szigeten ahol az ikernővéreit is ahol egy hotelt is üzemeltetnek, ezért megjátszák a halálát. Félixet pedig nehéz legyőzni mert megtalálta az "örök élet" titkát, úgy h emberek lelkét lopja el, de ez csak átmeneti ezért folyton lelkeket kell lopnia, de miután megtudta h violet az utolsó orákulum boszorkány(vannak az elem boszik akik a természeti elemeket irányítják, és az orákulum boszik, ők ismerik a jövőt, akik a legritkábbak, sőt félix jósa óta-ami 100 éve élt-nem volt új) ezért meg akarja kaparintani violet lelkét h ténylegesen örök létet nyerjen.
Violet ereje egyre nő, de hogy ne lehessen lemérni nikolász oda adja neki a medáljának a felét ami kordában tartja az erejét. Jha és van egy kontinens amin a mágusok bujkálás nélkül élhetnek, a neve pedig therázia.
vagy begyűjtik a seregbe(ha férfi). És a lányt violetet meg kell ölnie nikolásznak de beleszeret és rejtegeti azon a szigeten ahol az ikernővéreit is ahol egy hotelt is üzemeltetnek, ezért megjátszák a halálát. Félixet pedig nehéz legyőzni mert megtalálta az "örök élet" titkát, úgy h emberek lelkét lopja el, de ez csak átmeneti ezért folyton lelkeket kell lopnia, de miután megtudta h violet az utolsó orákulum boszorkány(vannak az elem boszik akik a természeti elemeket irányítják, és az orákulum boszik, ők ismerik a jövőt, akik a legritkábbak, sőt félix jósa óta-ami 100 éve élt-nem volt új) ezért meg akarja kaparintani violet lelkét h ténylegesen örök létet nyerjen.
Violet ereje egyre nő, de hogy ne lehessen lemérni nikolász oda adja neki a medáljának a felét ami kordában tartja az erejét. Jha és van egy kontinens amin a mágusok bujkálás nélkül élhetnek, a neve pedig therázia.
h érdekel valakit akkor ide vagy az emial-ra írjon: csuki94@freemail.hu
Szerk: stephen 2011-05-22 22:34:42
beküldve: 2011-04-22 13:06:00
(#128) Hali all
nem tom hogy ide lehet-e írni ide de megkockáztatom
írtam egy sztorit a one piece világában és ezt meganimálom és sorozatot csinálok belőle (ami mostanába úgyis divat -.-). ehhez keresek szinkronhangokat.
köszi ha írtok
nem tom hogy ide lehet-e írni ide de megkockáztatom
írtam egy sztorit a one piece világában és ezt meganimálom és sorozatot csinálok belőle (ami mostanába úgyis divat -.-). ehhez keresek szinkronhangokat.
balazs95@vipmail.hu
köszi ha írtok
beküldve: 2011-03-15 21:35:35
(#127) Kedves Mindenki!
Végzős hallgató vagyok a Szegedi Egyetem Kommunikációs- és Média szakán. A szakdolgozatom témája az Anime-Manga a digitális kultúrában lesz, így elsősorban internetezési szokásaitokra kérdezek rá a 10-15 perc alatt kitölthető kérdőívben. A szakdolgozatom eredményeit felteszem majd a honlapomra is, adatlapomon megtalálható a link, illetve bármilyen hozzászólást, észrevételt szívesen fogadok. :)A kitöltés teljesen anonim, az adatokat csak a dolgozatomhoz fogom felhasználni.
Íme a link:[Link]
Előre is köszönöm a kitöltők segítségét! :)
Üdv: Fullmoon / G. Timi
Végzős hallgató vagyok a Szegedi Egyetem Kommunikációs- és Média szakán. A szakdolgozatom témája az Anime-Manga a digitális kultúrában lesz, így elsősorban internetezési szokásaitokra kérdezek rá a 10-15 perc alatt kitölthető kérdőívben. A szakdolgozatom eredményeit felteszem majd a honlapomra is, adatlapomon megtalálható a link, illetve bármilyen hozzászólást, észrevételt szívesen fogadok. :)A kitöltés teljesen anonim, az adatokat csak a dolgozatomhoz fogom felhasználni.
Íme a link:[Link]
Előre is köszönöm a kitöltők segítségét! :)
Üdv: Fullmoon / G. Timi
Szerk: Garai Tímea 2011-03-15 21:42:48
beküldve: 2010-12-30 20:44:30
(#125) Köszi a sok segitséget!
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-23 10:25:09
(#124) Gyerkőcök, szokjatok már le az előző poszt teljes beidézéséről meg a toronyidézetekről!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-12-23 05:25:33
(#123) Szerintem közülünk te ismered őt a legjobban, de általában ékszereknek örülni szoktunk( most persze nem a 10 000es nagyságrendre gondolok XD )...csak egy a baj az ilyen ajándékkal...eléggé személyiségfüggő, hogy ki milyet szeret...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:38:47
köszi azota ki békültük és már majdnem járuk de még akármi lehet szerinted mien ajándék tetszene neki?te talán jobban tudod mint én
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:38:30
Amennyit én értek ehhez... Nem ilyen apróság miatt kéne fel adni, de hát te tudod.
-
Szerk: Moderátor 2010-12-22 14:01:31