Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2013-03-31 17:29:11
(#286) Én csak egyféle kártyát gyűjtöttem, de kb. a tizenötödik után elajándékoztam egy fiú osztálytársamnak. Egyszerűen meguntam.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-28 20:23:07
(#285) Én régen baromi sokat játszottam haverral HKK-t, de aztán elmúltak azok az idők. Aztán az évek multán, valahogy előkerültek a lapok, és megtanítottam egy másik havert játszani HKK-t, és néha összeülünk egy-két körre.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-28 19:39:45
(#284) Van rengeteg focis, sok Narutos, Fullmetal Alchmeistes, meg Yu Yu Hakushos.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-28 19:25:17
(#283) Hm...TCG... Mi is az a TCG? Egy rövidítés...Jelentése: Trading Card Game, avagy gyűjtögetős kártyajáték. Országunkban a 80-as 90-es évekre vezethető vissza a hagyománya. Egy tipikus olyan dolog, amit gyerekek, és felnőttek egyaránt szeretnek ( máramelyik)... Az egész ott kezdődött, hogy bombaként robbant be az országba a Pokémon-TCG. Akkoriban nagy sikere volt, amit a mai napig megőrzött. Egyszerű szabályok jellemzik, ezért lett sokak kedvence. A Pokémon egyeduradalma hamarosan megszűnt, ugyanis új kártyák érkeztek a színre TCG néven. Ilyen például a Yu-Gi-Oh. Erről a játékról annyit, hogy sokat vesztett az értékéből, mivel minden gyerek Obeliszk The Tormentorokkal rohangált az utcán, a sok hamisított példány miatt, amit szinte minden kínai üzletben 200 forintért árultak... Kedvenc kártyáim közé tartozik a Star Wars ( ami annyira jóra sikeredett, hogy nagyon) sajnos ez nem terjedt el az országban, csupán egy-két Fantasyboltban beszerezhető. Mivel nagy animés vagyok, említést érdemel a Naruto, És a FMA TCG-változata. Kidolgozott lapok, egyszerű szabályok, izgalmas játékmenet...
Ha valaki kedvet kapott volna, mindezekután egy van hátra: Hogy megemlítsem az árakat.( az eredetiről beszélek)
A FMA alappaklit 1500 ft ért vettem...
A 2 Naruto alapcsomagot külön-külön 2990-ért..(kicsit mérges lettem, ahogy megláttam a Holdfényteamnél a leárazást...Ha vártam volna egy kicsit, akkor 3000-ért veszem meg a kettőt)
Egy kiegészítő bármelyik kártyából 350- 1500-ft-ig terjed ( de van olyan, ami többe kerül...)
Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed van, Vagy simán szereted a TCG-t, akkor írj!
Ha valaki kedvet kapott volna, mindezekután egy van hátra: Hogy megemlítsem az árakat.( az eredetiről beszélek)
A FMA alappaklit 1500 ft ért vettem...
A 2 Naruto alapcsomagot külön-külön 2990-ért..(kicsit mérges lettem, ahogy megláttam a Holdfényteamnél a leárazást...Ha vártam volna egy kicsit, akkor 3000-ért veszem meg a kettőt)
Egy kiegészítő bármelyik kártyából 350- 1500-ft-ig terjed ( de van olyan, ami többe kerül...)
Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed van, Vagy simán szereted a TCG-t, akkor írj!
én szeretem,bár csak gyűjtöm a kártyákat
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2012-09-06 17:22:29
Azért remélem megosztod az álláspontodat.
Főleg a szabályrendszer szétbaszkurálása illetve a lapok nem egyértelmű szövegezése és a hivatalos értelmezés gyakori és önkényes változtatgatása, no meg a tesztelés hiányosságai az, ami szétveri a játékot. Ja, és a játékosok véleményének lesz... figyelmen kívül hagyása."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-26 17:14:25
(#280) Vazze én meg Peanuts CCG-t akarok, amiben Charlie Brown-nal verhetem meg a Snoopy deck-et. Persze a legjobb az lesz benne, amikor "átkonvertáljuk" LCG-re és vendégszerepelnek majd Kázmér és Hubáék is...
Egy kis gag-képregény ajánló:[Link]
Netes képregény és korrekt, erőltetett. De azért nem félek, el fogja tudni adni ezt is az FFG.
Csak a Warhammert csinálják meg metálra és akkor még azt is elnézem nekik, ahogy kezdik szétbarmolni a Trónok Harcát. Nem hiszem, hogy pont ennek a cégnek ne lenne pénze egy-két új rajzot megvenni. A régieket használják fel újra más lapszövegekkel. A "legjobb" amikor reprint lapoknak adnak más, de régebben másik laphoz már kiadott képet...
MAGUS kártya; a megrontóm. Negyedikes koromban vettem az első premium csomagot. Sosem játszottam de volt egy cipősdoboznyi lapom. xD
Csak a Warhammert csinálják meg metálra és akkor még azt is elnézem nekik, ahogy kezdik szétbarmolni a Trónok Harcát. Nem hiszem, hogy pont ennek a cégnek ne lenne pénze egy-két új rajzot megvenni. A régieket használják fel újra más lapszövegekkel. A "legjobb" amikor reprint lapoknak adnak más, de régebben másik laphoz már kiadott képet...
MAGUS kártya; a megrontóm. Negyedikes koromban vettem az első premium csomagot. Sosem játszottam de volt egy cipősdoboznyi lapom. xD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nekem bátyám játszik és az összes kártyajáték közül ezt utáltam a legjobban játszani. Nekem a magus világa és a kártya játékmenete nem tetszik.
A trágyaléhab pedig egy eszméletlen jó fogalom
Hmm... Penny Arcade... ja.. vágom... AZ MEG MI???
Ez nekem elég erőltetettnek tűnik.Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-25 17:17:24
beküldve: 2009-07-25 16:54:01
(#277) Penny Arcade: The Card Game
Elsőre egy erős hype meglovaglásnak néz ki, meg másodjára is, de ki tudja. Namindegy, hírblokk megvolt.
Elsőre egy erős hype meglovaglásnak néz ki, meg másodjára is, de ki tudja. Namindegy, hírblokk megvolt.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én már vagy 11 éve nem vagyok képben a Magussal kapcsolatban, de az új szabályrészleteket átfutva semmi különösebb obszcénitást nem véltem felfedezni. Sztem nem rossz az alapszisztéma, csak épen annyi szegmense van a cuccnak, hogy az már sok, főleg egy CCG-be. Meg hát inkább szerencsjáték mint stratégia, ami nem túl jó fényt vet rá. Ettől függetlenül való igaz, hogy jó ötletek is vannak benne amiket szinte bűn "kölcsön nem venni".
A sors fintora, hogy míg az "überduravjó" magus manapság halódik, addig a hkk él és virul.
Nem tudom, ki hogy van vele, de öcsém meg Xinaf elvtárs M*K-znak, így van némi rálátásom, és meg kell mondjam, elég trágyaléhab, amit a tulajdonosok művelnek a játékkal
bár az is igaz, hogy maga a Magus is elég bénácska, össze-vissza cucc, véletlenszerűen egymásra dobált elemekből, zéró koherenciával
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is szereztem Monty Pithon féle cuccot anno, amikor már nagyon halódott a kbyte, de nekem nem jött be. HKK-t a negyedik kiadással kezdtük, de hamar váltott a nagytöbbség MAGUS-ra. A sors fintora, hogy míg az "überduravjó" magus manapság halódik, addig a hkk él és virul.
beküldve: 2009-07-17 10:53:53
(#273) Sőt, nekem még van "Monty Pyton and the Holy Grail" (azaz: Gyalog galopp) kártyajátékom is! XD
Valameik 576 Kbyte újsághoz adták ajándékba régen.
Sajnos az is angol nyelvű, és ahhoz sem mellékeltek leírást, de azt is el szoktam nézegetni, mert klasszak.
Amúgy én személy szerint a "Hatalom Kártyái Kártyajáték"-ra esküszöm. Régen nagyon sokat toltuk haverral.
Valameik 576 Kbyte újsághoz adták ajándékba régen.
Sajnos az is angol nyelvű, és ahhoz sem mellékeltek leírást, de azt is el szoktam nézegetni, mert klasszak.
Amúgy én személy szerint a "Hatalom Kártyái Kártyajáték"-ra esküszöm. Régen nagyon sokat toltuk haverral.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar