Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
became a searcher,wanting to discover who i was and what made me precise. my view of myself turned into changing. i desired a stable base to start from. i commenced to resist3 stress to behave in ways that i didn’t like any greater,and i used to be delighted by who i in reality become. i got here to feel a good deal extra sure that no one can ever take my region.
[Link]
[Link]
beküldve: 2016-03-08 14:23:08
(#665) A hétvégén Hannával gazdagodott a SEGA Strike Witches figurakollekcióm.
Vele megvan mind a 12, akikre szükségem van :)
Vele megvan mind a 12, akikre szükségem van :)
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2016-03-08 14:23:53
beküldve: 2015-12-05 18:38:04
(#664) Nemrégen kezdtem el feltölteni a figuráimat adatokkal együtt.
Még bővülni fog. :)
[Link]
Egyik legnagyobb büszkeségem ^^
Kaleido Star - Layla Hamilton figura Arany Főnix pózban, alternatív kék ruhával.
A figura Japánban csak a DVD mellé volt kapható így igen ritka.
Anyaga: PVC
Kiadás éve: 2006
Méretei: 19cm x 14cm
Még bővülni fog. :)
[Link]
Egyik legnagyobb büszkeségem ^^
Kaleido Star - Layla Hamilton figura Arany Főnix pózban, alternatív kék ruhával.
A figura Japánban csak a DVD mellé volt kapható így igen ritka.
Anyaga: PVC
Kiadás éve: 2006
Méretei: 19cm x 14cm
beküldve: 2015-12-02 14:56:51
(#663) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2015-02-08 12:13:20
(#662) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Én is mindig csak vágyakozva figyelem a szebbnél szebb figurákat, de majd ha egyszer nyerek a lottón, talán beruházok egyre-kettőre. Régebben kinéztem azt hiszem két figurát is az Animestars-os animeboltban, az egyik ez volt:
[Link]
A másik ez:
[Link]
Animeland-nél aztán ezt néztem ki:
[Link]
De mire rászántam volna magam, hogy beszerzem, elvitték.
Összvissz két gashapon figurám van. Nem dob tőlük hátast az ember, de nekem akkor is az első figuráim. Majd talán egyszer teszek föl róluk képet.
[Link]
A másik ez:
[Link]
Animeland-nél aztán ezt néztem ki:
[Link]
De mire rászántam volna magam, hogy beszerzem, elvitték.
Összvissz két gashapon figurám van. Nem dob tőlük hátast az ember, de nekem akkor is az első figuráim. Majd talán egyszer teszek föl róluk képet.
Hát akkor csak írni kell animeland-nek h rendlejenek neked :) én sem a webshopon keresztül rendelek mert nem volt az amiket szerettem volna :)
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
beküldve: 2014-12-02 20:29:48
(#660) PlayIt-en szereztem:
Mikor megláttam, nagyon megtetszett, és igazából már őszi con óta tervezem hogy megvegyem, de csak most határoztam el magamat. Viszont amikor kivettem a dobozból jött a csalódás, mégpedig, hogy a festése elég gány munka lett. Pontosabban, a haja (és a szemöldöke) inkább szürke, mint sem barna színű, ezzel eléggé ősz hatást adtak szerencsétlen Travoltának, aki a Ponyvaregény idején azért még nem volt valami öreg. De hát ez van, legfeljebb valakivel átfestetem.
Mikor megláttam, nagyon megtetszett, és igazából már őszi con óta tervezem hogy megvegyem, de csak most határoztam el magamat. Viszont amikor kivettem a dobozból jött a csalódás, mégpedig, hogy a festése elég gány munka lett. Pontosabban, a haja (és a szemöldöke) inkább szürke, mint sem barna színű, ezzel eléggé ősz hatást adtak szerencsétlen Travoltának, aki a Ponyvaregény idején azért még nem volt valami öreg. De hát ez van, legfeljebb valakivel átfestetem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2014-08-23 17:04:14
(#659) Új szerzemény:
Nem épp a legszebb, vagy legkidolgozottabb figura, de azért jól mutat a polcon a Jotaro; Star Platinum combo mellett.
Meg azért a többi plusz cucc is egész jó ami a játékhoz járt (még ha a játék maga szar is).
Nem épp a legszebb, vagy legkidolgozottabb figura, de azért jól mutat a polcon a Jotaro; Star Platinum combo mellett.
Meg azért a többi plusz cucc is egész jó ami a játékhoz járt (még ha a játék maga szar is).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2014-08-23 17:05:34
beküldve: 2014-07-27 11:06:43
(#658) Wonder Festival 2014 Nyár figura kiállítás
A szokásosak: Titan, SAO2, Madoka, rengeteg TonyTaka lány, stb
A szokásosak: Titan, SAO2, Madoka, rengeteg TonyTaka lány, stb
beküldve: 2014-05-31 09:44:36
(#657) MegaHobby EXPO 2014 Spring figura kiállítás
Egyelőre kevés galéria van, de a nap folyamán még frissíteni fogom a linkeket
Szerk: -OJ- 2014-05-31 09:44:58
beküldve: 2014-05-23 18:08:08
(#656) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-02-09 10:13:26
(#655) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-12-31 16:31:13
(#654) Nem is ekkora időzítik a nagy bejelentéseket. Az ilyesmit inkább a WonFestre tartogatják.
értem
at the end,we all die alone
Nem is ekkora időzítik a nagy bejelentéseket. Az ilyesmit inkább a WonFestre tartogatják.