Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
De ha az összes elfogyott az azt jelenti hogy sikeres volt nem? Lehetne esetleg belőle utánnyomni.
Szerintem ugyanaz a helyzet, mint sok dvd esetében: joglejárat. Lehet, hogy korábban elfogytak, de ez még nem garancia arra, hogy miután frissítik a jogokat (ami alapból gondolom nem kis pénz), aztán újranyomnak megint egy adagot (ami megint nem kis pénz), most is mindet elkapkodják.
Most pl Cowboy bebop díszdoboz után keresgéltem, egy eladót találtam, de kicsit sokallom az eladási árat, szóval hanyagolom. Csak aztán eszembe jutott, mikor pár évvel ezelőtt még az Alexandrában hányszor szemezgettem vele, mert pont a kassza mögötti polcon díszelgett...de úgy tűnik nekem sajnos ilyen a szerencsém, hogy lecsúszok mindenről, mert mire lenne rá keretem, elfogy/lejárnak a jogok, stb. Pech.
Köszönöm a választ! Akkor max kinyomtatom netről azt a 6 oldalt, és meg is van oldva a dolog.
beküldve: 2013-08-27 22:12:36
(#238) De ha az összes elfogyott az azt jelenti hogy sikeres volt nem? Lehetne esetleg belőle utánnyomni.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Kedves Mangafan!
A múlt hónapban sikerült hozzájutnom egy Élni mangához (egyik mangámat cseréltem el erre), de a lényeg az, hogy valószínűleg ez a kötet is a régebbi, rosszul nyomtatott verziókhoz tartozhat, mert 6 oldal teljesen üresen áll benne, pont az 5. és 6. fejezet határán. Van esetleg némi remény, hogy hozzájuthatok egy rendesen nyomtatott kötethez?
A múlt hónapban sikerült hozzájutnom egy Élni mangához (egyik mangámat cseréltem el erre), de a lényeg az, hogy valószínűleg ez a kötet is a régebbi, rosszul nyomtatott verziókhoz tartozhat, mert 6 oldal teljesen üresen áll benne, pont az 5. és 6. fejezet határán. Van esetleg némi remény, hogy hozzájuthatok egy rendesen nyomtatott kötethez?
Kedves Gemini!
Sajnos az Élni teljesen kikopott a készletünkből (hihetetlen belegondolni, mégis igaz) így nem tudjuk cserélni - amit nagyon szívesen megtennénk.
beküldve: 2013-08-27 18:12:25
(#236) Kedves Mangafan!
beküldve: 2013-08-22 21:56:57
(#235) at the end,we all die alone
Ha lesz szabadidőm,megkeresem a neten a filmváltozatát.
Láttátok már?
Láttátok már?
Még sajna nem találtam meg,pedig nagyon kiváncsi lennék rà.
at the end,we all die alone
Hát ha az én példányom is használt volt akkor nem szólok, de most a Con-on vettem meg az Élnit.... alig bírtam vissza fogni magam mikor megláttam. Lehet hogy mázlim volt és épp akkor találtak egyet a padláson vagy épp nem kellett senkinek és kitették, de nem látszik rajta hogy olvasott lenne....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:30:49
Azért nincs termék, mert ez a manga már nagyon régen elfogyott és azóta nem nyomták újra. Érdemes nézni az Eladnék!/Vennék! topikot, hátha van valakinek egy eladó példánya (a sajátomra is így tettem szert).
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2012-01-11 00:05:07
beküldve: 2012-01-10 21:05:35
(#231) beküldve: 2010-12-25 23:23:18
(#230) Én is kíváncsi vagyok rá!
Egyébként kellene egy manga... de nem tudom beszerezni...Valaki segítene?
Egyébként kellene egy manga... de nem tudom beszerezni...Valaki segítene?
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-23 21:57:05
(#229) És engem is *_*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-12-13 15:43:57
(#228) Jujj én azt sem tudtam, hogy van filmben is
Aki tudja az értesítsen XD
Aki tudja az értesítsen XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-12-13 13:41:05
(#227) Ha lesz szabadidőm,megkeresem a neten a filmváltozatát.
Láttátok már?
Láttátok már?
at the end,we all die alone
ha nem állunk le vizuális élvezkedéshez minden oldalon.
Én még a gagyibb rajzolású mangáknál is elszoktam idézni a képeket nézegetve. Szal az Élni nekem egy jó másfélórás olvasmány.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-14 22:45:55
(#225) A héten újraolvastam, és ismét meglepett, milyen szuggesztív erő van a képi világában. Viszont betűben nem bővelkedik, szóval gyorsan átpörgethető, ha nem állunk le vizuális élvezkedéshez minden oldalon.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."