Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2013-03-18 22:59:43
(#206) Hat évig tartott, míg véget ért, de megérte kivárni minden egyes percét.
Tökéletes adaptáció, elsőrangú rajzolással, nagyszerű szinkronhangokkal, zseniális zenei aláfestéssel, kegyetlen jó hangulattal.
Gondolkodtam rajta, hogy levonok egy pontot az idióta és igénytelen paródia részek miatt, ami egyáltalán nem tetszettek (már a mangában sem), de végülis az összkép fényében inkább hagytam
10/10
Tökéletes adaptáció, elsőrangú rajzolással, nagyszerű szinkronhangokkal, zseniális zenei aláfestéssel, kegyetlen jó hangulattal.
Gondolkodtam rajta, hogy levonok egy pontot az idióta és igénytelen paródia részek miatt, ami egyáltalán nem tetszettek (már a mangában sem), de végülis az összkép fényében inkább hagytam
10/10
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Az OVA-kban szerintem sokkal jobban ábrázolták Alucard jellemét. Az Ultimateből sokkal jobban átjön, a több évszázados őrület.
maximálisan egyetértek veled
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-11 15:15:50
Azért írtam,hogy 2 rész van még hátra,mert elvileg 9 részesnek indult
Azt meg nem tudhatom előre,hogy menet közben még egy részt raknak is hozzá Bár nem mintha baj lenne xD
Azt meg nem tudhatom előre,hogy menet közben még egy részt raknak is hozzá Bár nem mintha baj lenne xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-01 16:14:37
(#203) 3 mert 10 részes. Ne vedd kötözködésnek.
Jah, hát jó véres. Mindenki aki meghal olyan vér szőkőárt produkál, hogy azzal a lendülettel teljesen el kéne véreznie pár másodperc alatt. Vagy itt minden karakter iultra vérbő vagy még túltengésben is szenved.
Jah, hát jó véres. Mindenki aki meghal olyan vér szőkőárt produkál, hogy azzal a lendülettel teljesen el kéne véreznie pár másodperc alatt. Vagy itt minden karakter iultra vérbő vagy még túltengésben is szenved.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-02-01 10:23:33
(#202) Most kezdtem el nézni az Ultimate-et és az előző Hellsinghez képest tízezerszer jobb a sztori,és a grafika.Ja meg vagy ezerszer véresebb
Az Ultimate 7. részét is megszereztem vmelyik nap,már csak 2 rész elvileg és befejezik
Az Ultimate 7. részét is megszereztem vmelyik nap,már csak 2 rész elvileg és befejezik
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-06-24 11:39:19
(#201) Az lenne az igazán brutál, ha az OVA-k elkészülte után azokat is leadnák animax-on (persze szigorúan csak felirattal! )
Az OVA-kban szerintem sokkal jobban ábrázolták Alucard jellemét. Számomra, utólag megnézve a TV sorozatot, abban olyan semmitmondó. Az Ultimateből sokkal jobban átjön, a több évszázados őrület.
Vagy ha nem is adják le a TV-ben, akkor legalább kiadhatnák magyarországon is DVD-n.
Az OVA-kban szerintem sokkal jobban ábrázolták Alucard jellemét. Számomra, utólag megnézve a TV sorozatot, abban olyan semmitmondó. Az Ultimateből sokkal jobban átjön, a több évszázados őrület.
Vagy ha nem is adják le a TV-ben, akkor legalább kiadhatnák magyarországon is DVD-n.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-03 09:51:08
(#200) Nem vagyok nagy rajongója a vámpíros animéknek,de ez kifejezetten tetszik.Alucard karakterét nagyon eltalálták.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-04-21 05:30:52
(#199) KÖszönöm és azt megkérdezhetném hogy hol laksz?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-19 20:00:33
(#198) Ami fogat én láttam az nagyon jól nézett ki.
Köszi a favot Williemre! Ő is benne lesz a mangámban.
Köszi a favot Williemre! Ő is benne lesz a mangámban.
Az biztos! És nem tetszene neki "miért kell ilyen csúnya dolgot..."
Meg mondjuk nehéz is olyan fogat csináltatni, ami nem néz ki hülyén, és jól illeszkedik.
Meg mondjuk nehéz is olyan fogat csináltatni, ami nem néz ki hülyén, és jól illeszkedik.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:10:59
beküldve: 2009-04-19 19:13:26
(#196) Szerintem egy kissé hülyének nézne!! Meg ne sértődj!
nekem van Seras ruhám,de am mért is keresel embereket??
Tényleg? Az tök poén! Neki talán még én is beöltözhetem volna, ám valami okból a lehetőségek közt meg se fordult a fejemben...
Pedig egyik barátnőm nagymamája fogsorokat csinál, szerintem ő tudna vámpírfogat...csak kérdés, hogy milyen arcot vágna hozzá.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mert fellépünk a Conon és nincsenek emberek. Ezért kértem a segítségeteket.
Megkérdezhetném hogy hol laksz?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-18 10:55:21
(#193) Van Seras ruhád? Az állati jól nézhet ki. Külön varrattad nem? Egyszer a youtube-on néztem egy videót ahol az egyik cosplayes elmesélte Serassá válásának viszongtagságos útját. Hogy hülyének nézte a varrónő is meg a fogás is aki csinált neki vámpírfogakat... Remélem nem te voltál az... Ciki lenne ha neked mesélném el azt ami veled történt...
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...