Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
tök jó h ilyen felvilágosult (abszolút jó értelemben) szüleid vanak.. nkem is mellesleg.. jah és még egy uccsora menj fel a topikunkra.. légyszíí utánna hagylak ígérem..
Oké, felmentem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 19:45:41
(#115) tök jó h ilyen felvilágosult (abszolút jó értelemben) szüleid vanak.. nkem is mellesleg.. jah és még egy uccsora menj fel a topikunkra.. légyszíí utánna hagylak ígérem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Yuki bejött neki de néhány résznél nem tapsolt örömében de nincs velük semmi baja .. mármint.. (b****zik)
mért a te szüleid még tiltják h mit nézz?
A-a egyáltalán nem...ott szktam nézni előttük Elfen Lieder stb..a battle royale óta semmin nem akadnak ki
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 19:41:17
(#113) Yuki bejött neki de néhány résznél nem tapsolt örömében de nincs velük semmi baja .. mármint.. (b****zik)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
az én szüleim tökre el tudják fogadni h ezeket nézem.. olvasom.. és a zenéjüket hallgatom.. pl a gravitation zenéje bejött anyámnak..
akkor van gáz náluk ha csak ezzel vagíyok elfoglalva és a tanulás rovására megy..8ez ritkán fordul elő) de lehet h ők ilyen rendik..
ez a téma senkit nem érdel ?
akkor van gáz náluk ha csak ezzel vagíyok elfoglalva és a tanulás rovására megy..8ez ritkán fordul elő) de lehet h ők ilyen rendik..
Hmm..érdekes..mondjuk lehet hogy maga a Gravitation anime már nem annyira jönne be nekik
beküldve: 2008-01-08 19:32:28
(#111) ez tényleg az volt.. és ha így folytatod te is kapsz a puszedlimből...
beküldve: 2008-01-08 19:16:35
(#110) Na, mostan naon-naon goni leszek... Én annyit nézek, meg olvasok, meg netezek, amennyi jólesik... nekem már nem megy a tanulás rovására, és nem idomítanak az őseim... bruhahaha... (ez egy sátáni kacaj volt)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-08 19:17:38
beküldve: 2008-01-08 19:14:13
(#109) ne legyél gonosz.. mert adok a puszedlimből... az a jó h ezt csak te érted..
[QUOTE]
akkor van gáz náluk ha csak ezzel vagíyok elfoglalva és a tanulás rovására megy..8ez ritkán fordul elő) QUOTE]
Ritkán fordul elő? Hm?
akkor van gáz náluk ha csak ezzel vagíyok elfoglalva és a tanulás rovására megy..8ez ritkán fordul elő) QUOTE]
Ritkán fordul elő? Hm?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-08 17:40:21
(#107) az én szüleim tökre el tudják fogadni h ezeket nézem.. olvasom.. és a zenéjüket hallgatom.. pl a gravitation zenéje bejött anyámnak..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-08 18:01:14
beküldve: 2008-01-07 20:18:00
(#106) hmmm anyám pénteken a fejemhez vágta hogy anime és manga függő vagyok (jah persze xD ) és mindig azt mondogatja hogy miért nem olvasok el egy rendes könyvet
erre azt válaszoltam miért a manga az rendetnen ???
szóval a szüleim nem nagyon jól fogadják de hát majd megszokják
erre azt válaszoltam miért a manga az rendetnen ???
szóval a szüleim nem nagyon jól fogadják de hát majd megszokják
Üdv!
Ez a lényeg, nem,
Amúgy is oda vettek fel, ahova menni akartam.
Ez a lényeg, nem,
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-24 19:29:56
(#102)