Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
jesszus először értek egyet necrokiddel ..
nem attól fogok szeretni valakit h egész nap a szájában vagyok.. megy 1 színdarab.. pont erról szól minden évben csak 1x taliznak.. de akkor...
szoal chika csak így tovább..
nem attól fogok szeretni valakit h egész nap a szájában vagyok.. megy 1 színdarab.. pont erról szól minden évben csak 1x taliznak.. de akkor...
Én is egytértek veled (hogyismánne, saját véleménnyel?)
Most tudtam meg h Chika 30 éves tanárnő
AM meg jegyezéttek emg: Csak két vélemény létezik: az enyém és a hejtelen! Nincs mindig igazm, de sosem tévedek!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 20:30:02
(#145) jesszus először értek egyet necrokiddel ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Pedig igaza van a tanárnéniek! Jó a szabadelvűség egy darabig, meg love peace és rock&roll ezerrel, de a 4-6-on kéredző ifjakat in is szívesen megnevelném egy szakabató homorú ívével. Nem az utcasarkon kéne nyálhidat építeni ez tény!
Egyébként is, ők ezt épp ezért csinálják : feltűnési viszeketegség...Asziszik ettől angyobbnak látszanak, holott sztem igazából nem is szeretik egymást......
Still much to learn...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Pedig igaza van a tanárnéniek! Jó a szabadelvűség egy darabig, meg love peace és rock&roll ezerrel, de a 4-6-on kéredző ifjakat in is szívesen megnevelném egy szakabató homorú ívével. Nem az utcasarkon kéne nyálhidat építeni ez tény!
hát igen igen igaza van egyetértek
beküldve: 2008-01-09 19:15:10
(#142) Pedig igaza van a tanárnéniek! Jó a szabadelvűség egy darabig, meg love peace és rock&roll ezerrel, de a 4-6-on kéredző ifjakat in is szívesen megnevelném egy szakabató homorú ívével. Nem az utcasarkon kéne nyálhidat építeni ez tény!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Most jön a szigorú tanárnéni énem... a suliban nyálpingpongozó párocskákra én is rászolók... de (mentségemre legyen mondva) és ált. isk-ban tanítok, és nem jó dolog, ha a pici elsősök első kézből nézik végig a nyelvcsatákat...
A minap is rászóltam egy párra, és a kiscsaj beszólt nekem, hogy: "mi van, féltékeny az Orsi néni?!" azt hittem, legurulok a röhögéstől a lépcsőn... de azért mondtam neki mosolyogva, hogy mire lennék féltékeny??? a 13 éves kis pubikára, aki még a saját fülét sem találja meg??? Erre halál vörösen elrohantak... nem is értem, miért....
A minap is rászóltam egy párra, és a kiscsaj beszólt nekem, hogy: "mi van, féltékeny az Orsi néni?!" azt hittem, legurulok a röhögéstől a lépcsőn... de azért mondtam neki mosolyogva, hogy mire lennék féltékeny??? a 13 éves kis pubikára, aki még a saját fülét sem találja meg??? Erre halál vörösen elrohantak... nem is értem, miért....
Szörnyen gonosz vagy főleg a pubis résznél xD xD
beküldve: 2008-01-09 18:51:51
(#140) Most jön a szigorú tanárnéni énem... a suliban nyálpingpongozó párocskákra én is rászolók... de (mentségemre legyen mondva) és ált. isk-ban tanítok, és nem jó dolog, ha a pici elsősök első kézből nézik végig a nyelvcsatákat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-09 18:22:43
(#139) Én csak egy erősen a saját neme felé kacsintgató csajt ismertem..mondjuk ezt egy csomó ideig nem tudtam róla..
visszagondolva,vajon miért volt olyan kedves hozzám mindig?
visszagondolva,vajon miért volt olyan kedves hozzám mindig?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
nálunk már egy ölelésnél megjeleni a shit nagyúr(ági néni.. másoknak csak voldemort..)és szétrebbenti a kis párocskákat..hihi
Hát....... így jártál!XD
Nálunk megy a műsor 1000-rel!
Néha úgy érzem egy kis pop-corn meg elhúzott fügönyök és akár moziba is lehetnénk!
beküldve: 2008-01-09 17:46:19
(#136) nálunk már egy ölelésnél megjeleni a shit nagyúr(ági néni.. másoknak csak voldemort..)és szétrebbenti a kis párocskákat..hihi
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-09 17:46:19
(#137) nálunk már egy ölelésnél megjeleni a shit nagyúr(ági néni.. másoknak csak voldemort..)és szétrebbenti a kis párocskákat..hihi
én sem.. de nem mértettem őket ..talán mert a környezetemben 3-4 meleget is tok mondani.. én mindig johnny deppről olvadozok.. meg yuki-ról de ze már kissé defektes téma..h egy hős érdekel.. na mind1 nem folytatom..
Hmmm! Nem hiszem hogy nálunk lenne bármi ilyesmi! Végülis csak 3 pasi fetreng egymáson (elég érdekes pózban) az infóterem előtt, esetenként a tanári asztalon vagy ha más nem a földön! De nem baj jön Erzsike néni és szétszedi a kis szexpartyt! Kezd kicsit meleg lenni, nem????XD
Egyébbként nem komoly, csak mióta az egyik őrült kétoldalt lenyiratta a haját középen meg szőkére festette, eluralkodott az osztályon a "melegláz"!XD
De nem baj, mi hölgyek kifejezetten jól szórakozunk!
én sem.. de nem mértettem őket ..talán mert a környezetemben 3-4 meleget is tok mondani.. én mindig johnny deppről olvadozok.. meg yuki-ról de ze már kissé defektes téma..h egy hős érdekel.. na mind1 nem folytatom..
Hmmm! Nem hiszem hogy nálunk lenne bármi ilyesmi! Végülis csak 3 pasi fetreng egymáson (elég érdekes pózban) az infóterem előtt, esetenként a tanári asztalon vagy ha más nem a földön! De nem baj jön Erzsike néni és szétszedi a kis szexpartyt! Kezd kicsit meleg lenni, nem????XD
beküldve: 2008-01-09 16:58:07
(#133) én sem.. de nem mértettem őket ..talán mert a környezetemben 3-4 meleget is tok mondani.. én mindig johnny deppről olvadozok.. meg yuki-ról de ze már kissé defektes téma..h egy hős érdekel.. na mind1 nem folytatom..
ez komoly ilyen beszélgetésen tavaly év végén estem át.. pedig nem adok okot ilyen feltételezésekre..
Hát részvétem! Modjuk rólam nem is feltételezik hogy meleg lennék! Már csak azért se, mert a nap 24 órájában az éppen legújabban felfedezett édeskéről áradozom!
(Esetenként kettőről felváltva!XD)
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-09 16:55:38