Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-01-11 08:05:21
(#205) drága harmatom.. tudom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
neked ki merne beszólni.. sztem ilyen téren még az anyukád is fél tőled..
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, nem vagyok én valami emberevő állatfajzat. XD
Hehe, neked soha semmiért nem szólnak
De jó nekem. XD
neked ki merne beszólni.. sztem ilyen téren még az anyukád is fél tőled..
én sem szeretem az amcsi mangákat(ezt márkorábban taglaltm) ésd nálunk mindenki tudja h nekem csak mangát/animét, vagy egyébb könyvet lehet venni 8milyen jó h most már van 2 sógorom is )
seera..a Lurdy nekem is központ..mangák terén.. MÁSIK A 7-ES BUSZ MEGÁLLÓJÁNÁL..TRILLIAN..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-11 05:59:56
Mérget vennék rá, hogy kettőnknél nem ugyanazt jelenti a morbid fogalom
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Áh, az én nézőpontom szerint a japán sztorikat nehéz felülmúlni... Pláne, hogy én nagyon bírom a kicsit morbid témájú mangákat, és olyanokat csak a japánok tudnak, az amcsik nem.
osztanám...te nem nagyon láttál még oan igazi amcsi képregényt, de vannak az amcsik között is igazán morbridok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Áh, az én nézőpontom szerint a japán sztorikat nehéz felülmúlni... Pláne, hogy én nagyon bírom a kicsit morbid témájú mangákat, és olyanokat csak a japánok tudnak, az amcsik nem.
Csakis manga, amerikai képregénnyel engem nem lehet levenni a lábamról... Igaz, ha azok a mangák, mint meglennének, amiket neten olvastam,, lehet, h már 200 kötetem is lenne
Nekem az amcsik is bejönnek, azok inkább a sztori miatt, mert a rajzolás hümm hümm..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Csakis manga, amerikai képregénnyel engem nem lehet levenni a lábamról... Igaz, ha azok a mangák, mint meglennének, amiket neten olvastam,, lehet, h már 200 kötetem is lenne
Szerk: Arishima 2008-01-10 22:14:09
Nekem soha nem szóltak, hogy miket veszek, most meg aztán végképp nem. XD
Mondjuk szép is lenne... Bár nem is tudnák meg
Akkor én meg a naon kezdő vagyok, mert nekem van össz 6 db... de azokra büszke vok
És mangák avgy van köztük amcsi comic is?
Akkor én meg a naon kezdő vagyok, mert nekem van össz 6 db... de azokra büszke vok
Hehe, neked soha semmiért nem szólnak Ellenben nekem már a keresztanyám azon is kiakad, amikor megkérdezi: mit vegyek neked a születésnapodra/névnapodra,/k arácsonyra? KÖNYVET! Na ezzel végképp ki lehet üldözni a világbólxD Egyszer élné meg, hogy ruhát kérek, örömkönnyeket hullajtana, asszem... Mangát pedig nem is próbálok tőle kérni...
Láda? Az nálam is van egy a szobában, de az már dugig van számítástechnikai cuccok dobozaival, szval oda nem fér, a könyvespolcomon meg hegyekben áll az összes többi kedvencxD Ilyenkor jó, ha az ember még csak olyan kezdő mangagyűjtő, mint én.
Én is kezdő vok...a profi szint 20 000 fölött kezdődik