Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
és ha nem tetszik neki akkor el is van kobzatva!
Rosszul csinálja. Azt kéne elkoboznia, ami tetszik neki
Aha, persze! Csak is!XD Még mázli hogy nem nagyon rajong értük!
és ha nem tetszik neki akkor el is van kobzatva!
Rosszul csinálja. Azt kéne elkoboznia, ami tetszik neki
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az én anyám tök normális, legalábbis asszem... Ilyen téren. Őt érdekli is, nagyjából tudja is, hogy miről van szó. El is olvassa, tetszik is neki (Grimm mesék, manga), és egyre jobban kezdi megkedvelni. - Csak az én anyám ilyen normális? -
A szüleim tök normálisak, úgy általában mindenben. Régebben például apám azt mondta, ha veszek valamilyen könyvet, azt kifizeti. Akkor kezdődött a manga imádatom, és megragadtam az alkalmat. Beállítottam 3 Árnybíróval. Ilyesmi párbeszéd következett:
-Ilyeneket vettél? (kissé szörnyülködve)
-Igen, és azt ígérted, hogy kifizeted.
-Na jó.
Aztán kifizette. Meg később a Nyári srácokat is. Anyámék megértik, hogy ilyesmiket szeretek. Animeconra is kaptam tőlük pénzt. Nekem is szerencsém van tehát szülők terén.
Jó ha valamire kell píz azt én is kapok csak a szerzeményeket kell a tatyó legmélyére sűlyeszteni amíg el nem érem a biztonságot jelentő szobát!XD
Ja meg előtte hatalmas bociszemekkel eljátszni a templom egerét és finomabb célzásokat tenni hogy mi kéne!
Az én anyám tök normális, legalábbis asszem... Ilyen téren. Őt érdekli is, nagyjából tudja is, hogy miről van szó. El is olvassa, tetszik is neki (Grimm mesék, manga), és egyre jobban kezdi megkedvelni. - Csak az én anyám ilyen normális? -
A szüleim tök normálisak, úgy általában mindenben. Régebben például apám azt mondta, ha veszek valamilyen könyvet, azt kifizeti. Akkor kezdődött a manga imádatom, és megragadtam az alkalmat. Beállítottam 3 Árnybíróval. Ilyesmi párbeszéd következett:
-Ilyeneket vettél? (kissé szörnyülködve)
-Igen, és azt ígérted, hogy kifizeted.
-Na jó.
Aztán kifizette. Meg később a Nyári srácokat is. Anyámék megértik, hogy ilyesmiket szeretek. Animeconra is kaptam tőlük pénzt. Nekem is szerencsém van tehát szülők terén.
Ezaz..örülnének,hogy én "csak" erre költekezek,nem cigire ,kábszerre vagy piára
örülj neki h nem kérdezték meg h arra költesz.e!!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-12 17:36:38
(#261) Ezaz..örülnének,hogy én "csak" erre költekezek,nem cigire ,kábszerre vagy piára
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-12 17:20:11
(#260) Sziasztok! Azt vettem észre h itt egy nagycsomó embernek utálják a szülei a mangákat. Én is ide tartozok. És engem naon idegesít h megszebják h mit szeressek és mit ne.
Sztem nem azért a két fillérért, de ha már függőségről van szó (és Mo-n ma a függőség népbetegség), akkor a szülők inkább örülhetnének, hogy a gyerekeik a japán kultúra hívei és nem az alkoholé vagy a drogé... legalábbis én örülnék, ha a sok srácot, akit a kocsma előtt látok ténferegni (már nem szomjasan és átlag 14 évvel) inkább a tv előtt tudnám animét nézve, vagy a szobájában mangát olvasva... dehát, ezeknek a mai szülőknek semmi sem jó...
Teljesen egyet értek!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-12 16:47:47
beküldve: 2008-01-12 16:28:34
(#258) Sztem nem azért a két fillérért, de ha már függőségről van szó (és Mo-n ma a függőség népbetegség), akkor a szülők inkább örülhetnének, hogy a gyerekeik a japán kultúra hívei és nem az alkoholé vagy a drogé... legalábbis én örülnék, ha a sok srácot, akit a kocsma előtt látok ténferegni (már nem szomjasan és átlag 14 évvel) inkább a tv előtt tudnám animét nézve, vagy a szobájában mangát olvasva... dehát, ezeknek a mai szülőknek semmi sem jó...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
szegény ti... (komoan sajnálok minden nem megértett gyerkőcöt..) és ha leülnétek vlük és tárgyalnátok velük arról h fogadják el? vagy nem vevők a komprumisszumokra?
(ha nem akkor az sok mindent megmagyaráz.../olvadozások topikkal kapcsolatban...)
(ha nem akkor az sok mindent megmagyaráz.../olvadozások topikkal kapcsolatban...)
Sztem ez a beszélgetősdit már megtárgyaltuk! Sajna ez nem használ a drága szülőknél, akik mindenáron meg akarják védeni gyermekük "épelméjűségét", csak az a car hogy ezzel már rég elkéstek!
Pl ha én minden alkalommal bevertem volna a fejem amikor "csúnya" dologra gondoltam most egy tiszta fehér kórházi ágyikóban feküdnék "enyhe" agyrászkódással!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-12 16:13:06
beküldve: 2008-01-12 16:05:14
(#256) szegény ti... (komoan sajnálok minden nem megértett gyerkőcöt..) és ha leülnétek vlük és tárgyalnátok velük arról h fogadják el? vagy nem vevők a komprumisszumokra?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Aha...nekem anyám marhára utálja az egészet
Óóóó! Sors társam!
Kezdem úgy érezni hogy már csak az a szerencsém hogy nem esik neki a szekrényennek és nézi végig az összeset! "Jó" szokása szerint csak a kezemből veszi ki!
beküldve: 2008-01-12 16:00:23
(#254) Aha...nekem anyám marhára utálja az egészet
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-12 15:52:19
(#252) khm..khm.. ez most leánykérés akart lenni?! vagy mi.. hozzád mennék szívesen.. (na jó nem mert csak xar lenne mellettem az életed)tod .. a sok nyáladzás... na de most komolyan anyám tök normi ilyen téren..