Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
ettem sakurát... olyan fincsi
Szerintem egyik sem
Erre már én is gondoltam, hogy vetített egy kicsit a kolléga... csak nem akartam megkérdőjelezni... de nem baj, mert megtetted helyettem... köcke!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-24 23:36:11
(#309) ettem sakurát... olyan fincsi
Szerintem egyik sem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-24 21:23:59
(#307) eltértünk a tárgytól..már naon régen
válasz chikának: édesem én is vágyok japánba de ez csak álom míg nincs pénzed..az meg ebben az országban nem naon akad..szoal még mindig békés alvást mindenkinek..
válasz chikának: édesem én is vágyok japánba de ez csak álom míg nincs pénzed..az meg ebben az országban nem naon akad..szoal még mindig békés alvást mindenkinek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ha rajtam múlna, már rég japán lennék... Dehát... mint tudjuk, ízlések és pofonok... bár én inkább az ízlésre szavazok...
És igazad van, télleg nagy a hajtás, de ugyanakkor pihenni és relaxálni is úgy tudnak, mint senki más a világon... és amúgy én is elég hajtós-pörgős vok... napi 12 órákat melózom, és nem bírok elfáradni...
És igazad van, télleg nagy a hajtás, de ugyanakkor pihenni és relaxálni is úgy tudnak, mint senki más a világon... és amúgy én is elég hajtós-pörgős vok... napi 12 órákat melózom, és nem bírok elfáradni...
Hát én azért jobban bírom az európai létet. Ha nem bírsz elfáradni ajánlom a sportot fulladásig. XD
Elmentünk Japánba tavaly tavasszal és ettem sakurát... olyan fincsi
Biztos sakura volt, és nem tempura???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Még jó, hogy csak ott akarsz élni és nem japán akarsz lenni. Ott semmi képp nem élnék, nagy a hajtás, minden a földön van, mindenki ugyanúgy nézne ki, ha nem alakítanának magukon stb. stb. XD
Ha rajtam múlna, már rég japán lennék... Dehát... mint tudjuk, ízlések és pofonok... bár én inkább az ízlésre szavazok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Elmentünk Japánba tavaly tavasszal és ettem sakurát... olyan fincsi
Sakurát? Hát tod ez fura én ugyanis úgy tudtam h a Sakura cseresznyevirágot jelent.....és azt nem szokták megenni...
Riza
beküldve: 2008-01-24 16:56:02
(#302) miért is nem élhetek Japánban???? (sóhaj)
Ezzel én is ugyan így vagyok
Én nem élnék ott, de évente szívesen eltöltenék ott egy-két évszakot Mondjuk a tavaszt meg az őszt
Sakura season... az szép lehet cherry blossom mindenhol....
meg a Season of Sakura... hmmm... O3<
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-24 10:54:12
(#300) Még jó, hogy csak ott akarsz élni és nem japán akarsz lenni. Ott semmi képp nem élnék, nagy a hajtás, minden a földön van, mindenki ugyanúgy nézne ki, ha nem alakítanának magukon stb. stb. XD
miért is nem élhetek Japánban???? (sóhaj)
Én nem élnék ott, de évente szívesen eltöltenék ott egy-két évszakot Mondjuk a tavaszt meg az őszt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sztem a japánok mindenhez értenek... de én nem vok beszámítható ebből a szempontból, mert megrögzött japán-fan vagyok... imádom őket, és mindent, amit csinálnak... miért is nem élhetek Japánban???? (sóhaj)