Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé
*felhorkant* Azt hittem máshova.
Kis huncut
Most miért? Én nem mondtam semmi rosszat. Lehet akár szeme, orra, köldöke. Te mire gondoltál? >P
Az ilyen szülőkön nem lehet segíteni. Az ilyen makacs balfaszokon soha.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Képzelem mit szól majd a kedves anyuka ha a fia érdeklődni kezd a lányok iránt...
Befalazza
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mottónk:
"CERUZÁVAL ÉS HEGYEZŐVEL EGY SZEBB VILÁGÉRT!"
Ez az!!! Előre egy élhetőbb jövőért!!!
Ceruza helyett inkább rotring... az ellenállóbb... (azért én ajánlanék anyukának egy jó pszichiátert... történetesen ismerem és jóban vok Csernussal... szívesen összeismertetném vele... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
[QUOTE][QUOTE]Van ismerősöm (13-14éves) kapott talán születésnapjára képregényt... Vmilyen focis volt és az anyja nem engedte, hogy elolvassa, nehogy megszeresse a focit, mert ha elesik a pályán bármi baja, lehet [SPOILER] a térre is lemegy vele, ha elmegy focizni, ne legyen semmi baja Sőt még biciklije sincs... Azért ez már picit ciki...
Ez überciki....13-14 ÉVES GYEREK? NEM ENGEDIK FOCIZNI?
Képzelem mit szól majd a kedves anyuka ha a fia érdeklődni kezd a lányok iránt...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mottónk:
Ez az!!! Előre egy élhetőbb jövőért!!!
Van ismerősöm (13-14éves) kapott talán születésnapjára képregényt... Vmilyen focis volt és az anyja nem engedte, hogy elolvassa, nehogy megszeresse a focit, mert ha elesik a pályán bármi baja, lehet
a térre is lemegy vele, ha elmegy focizni, ne legyen semmi baja Sőt még biciklije sincs... Azért ez már picit ciki...
Ez az anyuka pedig csatlakozzon a ceruzát hegyezőhöz...
Az így nevelt gyerekekből lesznek a semmire se jó, örömtelen életet elszenvedő robotok, vagy szociopata ámokfutók.
Lehet, de nem biztos, igaz én máshogy nőttem. XD ötször varrtak párszor összetörtem magam és ugye most is sportolok és vááá egyben vagyok, hát nem tök jó? Szerintem nem ártanak az ilyen apró, vagy kevésbé apró tapasztalatok.
-nem jó... a ceruza sokszor eltörik... használjunk tollakat
Azok akik reagálták az írásom még elárulom, hogy ha ettől kivagytok akadva tudjátok meg osztály kirándulásra se engedi...
Erre nincs más szó, mint az, hogy: süllyedejn el szégyenében. Hát annyi örömet sem akar a gyerekének szerezni? Ceruzát kézbe!
Ezt a topikot olvasgatva hirtelen megtaláltam az életcélom!
Létre akarok hozni egy alapítványt és a befolyó pénzeket kizárólag 3H-s ceruzákra (az jó kemény) és hegyezőkre költeném. Minden conon lenne az alapítványnak egy standja, ahonnan bárki ingyen vihetne ceruzát és hegyezőt apucinak/anyucinak.
Mottónk:
Létre akarok hozni egy alapítványt és a befolyó pénzeket kizárólag 3H-s ceruzákra (az jó kemény) és hegyezőkre költeném. Minden conon lenne az alapítványnak egy standja, ahonnan bárki ingyen vihetne ceruzát és hegyezőt apucinak/anyucinak.
Mottónk:
-nem jó... a ceruza sokszor eltörik... használjunk tollakat
Azok akik reagálták az írásom még elárulom, hogy ha ettől kivagytok akadva tudjátok meg osztály kirándulásra se engedi...
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Szerk: Itachi 2008-02-04 13:41:48
beküldve: 2008-02-04 13:15:00
(#346) Ezt a topikot olvasgatva hirtelen megtaláltam az életcélom!
Mottónk:
Mottónk:
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2008-02-04 11:12:22
(#345) Jobbik esetben... a rosszabbik esetben pedig csatlakoznak a korai öngyilkosságot elkövetők táborához - miután rájönnek, hogy anyuka eszement szabályain kívül is van élet... csak szerencsétlenek képtelenek lesznek ezt feldolgozni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé
*felhorkant* Azt hittem máshova.
Kis huncut
Van ismerősöm (13-14éves) kapott talán születésnapjára képregényt... Vmilyen focis volt és az anyja nem engedte, hogy elolvassa, nehogy megszeresse a focit, mert ha elesik a pályán bármi baja, lehet
a térre is lemegy vele, ha elmegy focizni, ne legyen semmi baja Sőt még biciklije sincs... Azért ez már picit ciki...
Ez az anyuka pedig csatlakozzon a ceruzát hegyezőhöz...
Az így nevelt gyerekekből lesznek a semmire se jó, örömtelen életet elszenvedő robotok, vagy szociopata ámokfutók.
Szerk: alister 2008-02-04 10:57:46
Ez már tényleg nagyon ciki. Ma már szinte mindenkinek van biciklije. Ha valakinek nincs, az maximum a szegénység miatt van. De hogy nehogy megsérüljön a gyerek. Ez már beteges.
Nekem apám különösen örül, hogy mangákat fordítok...
Lehet, hogy normális?
Lehet, hogy normális?
Örülj neki
válasz rikunak:igen barinőm volt (15 éves)....
Akkor ez már tényleg gázos dolog. Még mindig nevetgélek rajta.
beküldve: 2008-02-03 17:28:41
(#340) válasz rikunak:igen barinőm volt (15 éves)....
pape: nem sztem tök jó hogy apud büszke rád...
kérdés mindenkihez intézve miért ilyenek egyes szülők?
pape: nem sztem tök jó hogy apud büszke rád...
kérdés mindenkihez intézve miért ilyenek egyes szülők?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..