Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-03-15 19:00:28
(#399) L, amit tenni fogsz, az szerintem helyes. Én is mindenkit próbálok anime/mangakedvelőbé tenni. Ha nekem majd lesz gyermekem, én is megpróbálom ilyen irányba terelni. Addig lassacskán megpróbálok szerezni egy hasonló érdeklődésű nőszemélyt.
beküldve: 2008-03-15 18:54:04
(#398) 7 perc?Ha csak az én átlagomat nézzük,hogy mennyit dumálok egész nap,na az már majdnem 24 óra. XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ebben is teljesen igazad van, némi egyezkedés segítene a dologokon. Persze, nem csak a szülő a hibás. Csak ugye a mai élettempóban lassan már a családtagoknak sincs idejük egymásra. Mély tisztelet a kivételnek. Meg ugyebár a média hatása is közrejátszik.
Ez olyannyira igaz sajnos, h a múltkor volt egy továbbképzésünk, és elhangzott a szomorú (és megdöbbentő) statisztika: egy mai magyar családban a családtagok a nap 24 órájából átlag 7 percet(!) beszélgetnek egymással...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 16:03:44
(#396) ebben meg neked édesem.. mit is várunk korunk társadalmátol ha akár hova nézünk tvbe újságba mindenhol csonka vitatkozó egymást félholtra verő családokkal találkozunk.. ilyen helyen tényleg nem lehet kompromisszumhoz folyamodni...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 16:01:46
(#395) Ebben is teljesen igazad van, némi egyezkedés segítene a dologokon. Persze, nem csak a szülő a hibás. Csak ugye a mai élettempóban lassan már a családtagoknak sincs idejük egymásra. Mély tisztelet a kivételnek. Meg ugyebár a média hatása is közrejátszik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-15 15:57:17
(#394) bár azért azt se feledjük h rengeteg link gyermek is van akiket a szüleik már tényleg nem tudnak kordában tartani.. és mellesleg.. nem mindig az a fenevad szülő tehet a dolgokról.. jelen esetben az eltiltásról ,.. ha a kompromisszumos megoldásokhoz folyamodna mind a két fél talán nem lenne ez a topik...sem...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 15:54:51
(#393) Bárcsak több ilyen ember lenne a világon. A szülők között is, akik tiltják az animétől, mangától gyermekeiket.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-15 15:52:17
(#392) édes(ha nem zavar a megnevezés) ez nem kedvesség.. magától jön.. odafigyelés a másik emberre ezért élünk a földön h a többi ember napját feldobjuk.. vkinél elég ennyi..
beküldve: 2008-03-15 15:50:58
(#391) Ezer köszönet a kedvességedért.
beküldve: 2008-03-15 15:46:33
(#390) köcce köcce de te se panaszkodj.. ha már nem ítélnek el.. és így utólag is sok boldogságot szülcsinapcsid alkalmából...
Szerk: PICILÁNY 2008-03-15 15:49:01
beküldve: 2008-03-15 15:43:20
(#389) PICILÁNY, akkor te szerencsés ember vagy. Csak így tovább, minél több ilyen szülőt! Mondjuk én sem panaszkodhatom, bár az enyémek nem fanok, de nincs semmi kifogásuk ellene.
beküldve: 2008-03-15 15:29:13
(#388) édesem .. még csak adikktgyanús vagy.. de értettem.. hát.. az én családom vmi génhibával születthetett mertt apám amióta látta yu yu hakushot azóta fan lett. komolyan.. asnyám meg graviért van da bátyám meg naruto bzi lett.. én meg hát .. inkább nem taglalom..
beküldve: 2008-03-15 13:31:36
(#387) Nos, egy dolog biztos... ha nekem lesz gyerekem (ami valószínű, h pár éven belül bekövetkezik), akkor ő már az animék/mangák világába fog beleszületni... lévén, h az anyja megszállott...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem biztos (értsd: itt: Nem), hogy mások animével/mangával ingerlése elvezet az elfogadáshoz...
Lehet, de legalább idegesíthetem
íme egy tökéletes testvér
Ti nem bírnátok ki a bátyámat... egy percig sem
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-14 20:33:51
Nem biztos (értsd: itt: Nem), hogy mások animével/mangával ingerlése elvezet az elfogadáshoz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."