Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
A többi anime/manga rajongónak legelább NÉGY-ÖT van!! nekem meg csak egy.... megvenni nem tom... (nem részletezném ) ők meg b****k meg venni. Most is azt az egyet ami van karira úgy kellet kikönyörnöm -.-
Nyah mindegy.....
Ellenben 1000el tanulok Japááánt
Nyah mindegy.....
A nagyobb anime/manga rajongónak minimum 20-30 van. (Nekem pl. 21, azon kívül olvastam 5 másikat, és még a gépemen is van egy pár kötetnyi. És 8 hónapja szeretem a mangákat.
Mellesleg a japán tanulás nagyon jó dolog, amit sokan nem tehetnek meg. (pl. én a távolság miatt )
Nekem sincs meghatározva, hogy miből mennyit vehetek. Szerencsére.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-05 11:03:34
Akkor örültök, Jules
Hehe! Örülünk, Vincent!
Hálistennek nem elutasítóak ezen a téren. Mangát mondjuk még nem tudtam a kezükbe adni, de Aputól az kevésbé lenne fura. Ő régen vett képregényeket. Volt egy Vampi nevű képregény magazin - remélem jól emlékszem - amiben érdekes horroros kis sztorik voltak. 1-2 szám megvolt nekünk. A Kockás szintén nem az a kisgyerekeknek való magazin volt, de azt is olvasgathattuk. Apám kinőtte, én meg most kapok csak rá ezekre a dolgokra.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-05 01:08:33
beküldve: 2008-04-04 00:03:59
(#426) Ma leesett az állam pöttyet, mikor apu átjött a mi szobánkba tv-t nézni és az órára pislantva megjegyezte: - Mindjárt kezdődik a Yu-gi-oh GX.
Asszem a hugommal egymásra néztünk , aztán nyúltam a távkapcsolóért.
Hát a szüleimtől nem szokatlan hogy megnézik egyik-másik anime DVD-met, de ez azért vicces volt. És végig nézte! Azután még a Kiddy Grade is belefért. Bár arról sejtettem hogy inkább neki való.
Asszem a hugommal egymásra néztünk , aztán nyúltam a távkapcsolóért.
Hát a szüleimtől nem szokatlan hogy megnézik egyik-másik anime DVD-met, de ez azért vicces volt. És végig nézte! Azután még a Kiddy Grade is belefért. Bár arról sejtettem hogy inkább neki való.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-03 22:50:41
(#425) Nekem nincs ilyen (=nem vehetek mangát) problémám
Érdekes is lenne, ha anyám beleszólna, mire költöm a pénzem... Tőlem már akkor se kérdezte, mire megy el amikor még tőle kaptam a zsebpénzt
Az adatlapomból asszem egyértelmű, miért
Érdekes is lenne, ha anyám beleszólna, mire költöm a pénzem... Tőlem már akkor se kérdezte, mire megy el amikor még tőle kaptam a zsebpénzt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-04-03 22:51:15
beküldve: 2008-04-03 22:36:51
(#424) Apámnak ez mindíg csak mese marad, anyámmal már megnéztem pár sorozatot, de nem különösebb fan. Annyi hogy kezdi lenyúlni a mangáimat olvasásra.
beküldve: 2008-04-03 20:55:26
(#423) Heheheeee....Nekem anyukám úgy van vele h az én pénzem arra amira karom, apukám meg bizonyos okokból nem tud beleszólni...a Con is meglesz és én max 20 mangát vehetek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-03 20:52:56
(#422) A con-t nekem is úgy kellett kikönyörögnöm... mondtam h az legyen a szülinapi ajándékom, aztán ebbe megeggyeztünk Anyum azt mondta, hogy max 2 mangát vehetek...persze Majd be is tartom...
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-04-03 20:48:32
(#421) Sorry! Most megszakítom ezt a jó kis szaftos beszélgetést. (ha az volt )
Az én szüleim az anime/manga (ahogy ők fogalmaznak) "megszállotságomat" úgyahogy elfogadták de NEM teljesen -.-''
A Con-t is úgy kell kikönyörögnöm belőlük -.-''
Összesen eddig csak egy mangám van ez olyan igazságtalanság!!!! A többi anime/manga rajongónak legelább NÉGY-ÖT van!! nekem meg csak egy.... megvenni nem tom... (nem részletezném ) ők meg b****k meg venni. Most is azt az egyet ami van karira úgy kellet kikönyörnöm -.-
Nyah mindegy.....
Az én szüleim az anime/manga (ahogy ők fogalmaznak) "megszállotságomat" úgyahogy elfogadták de NEM teljesen -.-''
A Con-t is úgy kell kikönyörögnöm belőlük -.-''
Összesen eddig csak egy mangám van ez olyan igazságtalanság!!!! A többi anime/manga rajongónak legelább NÉGY-ÖT van!! nekem meg csak egy.... megvenni nem tom... (nem részletezném ) ők meg b****k meg venni. Most is azt az egyet ami van karira úgy kellet kikönyörnöm -.-
Nyah mindegy.....
beküldve: 2008-04-03 20:36:53
(#420) beküldve: 2008-03-29 14:30:21
(#419) jajj ez olyan szép volt... komolyan.. és már levágtam min húztátok az orrotok annyira
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
az ember lánya egyetlen férfiban bízhat meg.. az apjában.. és egyetlen férfiban csalódhat a pasijában
Elég szomorú lenne, ha igazad lenne...A bizalom nagyon törékeny dolog.
És az is előfordulhat, hogy úgy megy tönkre, hogy igazából senki sem hibás...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-27 12:43:20
(#417) rendben , értem és tudom is.. (bölcsesség szól hozzá az égből) tapasztalat..biztos lesz még alakalmam megcáfolni a saját álításomat
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-27 12:43:46
okok asszem vágom min akadtatok fenn csak az a baj h naon sokan ezzel szembesülünk.. én eddig csak ezzel szembesültem.. de az eleje akkor is igaz
Még az sem biztos... sajnos.
Asszem neked még bőven van időd, hogy új tapasztalatokat szerezz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-27 12:33:27
(#415) okok asszem vágom min akadtatok fenn csak az a baj h naon sokan ezzel szembesülünk.. én eddig csak ezzel szembesültem.. de az eleje akkor is igaz