Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Hmmm... most gonosz leszek, de... a hármas TÉLLEG nem jegy... általánosban végképp, de középsuliban is nehezen tolerálható ám!!! Majd főiskolán/egyetemen lesz az!!!
Úgyhogy, nincs más hátra, mint kijavítani, de addig is: az internet a barátod, használd - akár DN-nézésre is!!! ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Dik szaban vok mer most nem mondtam meg a 3-asomat és félek , hogy nem tom majd megnézni a Death N ote-ot pedig az a kedvencem!!!!!!! mé oldalami is va Death Note-os [Link]
Gondolom szobafogságban van mert a szülőknek a 3as jegy nem jegy, ezért büntit tölt, és nem nézhet TV-t, és most sír, mert nem látja majd a Death Note-ot se
Tényleg jó kis feladvány!
De valami ilyesmi lehet a lényeg...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-05-28 10:32:45
Neked az annyira régen volt? ,,Még a festmények is fekete-fehérek voltak"
Nem az a cél hogy éppcsak átcsússzon az ember, de nehéz tartani az iramot mikor az embernek heti 41 órája van *önmagára mutat*
Nem az a cél hogy éppcsak átcsússzon az ember, de nehéz tartani az iramot mikor az embernek heti 41 órája van *önmagára mutat*
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
... nem is keveset .
Ezért kérdeztem rá...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Könyvtáros? *tippel*
Szerintem könyvtár szakon is kell tanulni...
[nem kell sokat tanulnom ahhoz a szakmához amit akarok, max olvasni
Milyen szakma az?
Dik szaban vok mer most nem mondtam meg a 3-asomat és félek , hogy nem tom majd megnézni a Death N ote-ot pedig az a kedvencem!!!!!!! mé oldalami is va Death Note-os [Link]
Hogy röviden idézzem Lauder Stenonis és egy fiatal srác párbeszédét Fonyódi Tibor A Korona hatalma című regényéből:
Lauder: - Te milyen nyelven beszélsz?
Srác: - Magyarul.
Lauder: - Akkor miért nem értem, amint mondasz?
Srác: - Magyarul.
Lauder: - Akkor miért nem értem, amint mondasz?
És a honlapod se jobb...
Az én szüleim speciel nem tiltanak el semmitől pedig a suliban csak a 2-3-as szintet hozom... bár igaz hogy nekem igazából nem kell sokat tanulnom ahhoz a szakmához amit akarok, max olvasni
Mostmár könyvtárosnak is fősulival mehetsz, vagy rosszul tudom?
Ebből semmit nem értettem, örülnék, ha normálisan írnál...
beküldve: 2008-05-27 21:14:01
(#478) Dik szaban vok mer most nem mondtam meg a 3-asomat és félek , hogy nem tom majd megnézni a Death N ote-ot pedig az a kedvencem!!!!!!! mé oldalami is va Death Note-os [Link]
fúúú, most anyám nagyon fel****ta az agyamat!!! elvette az összes mangámat (persze egy-kettőt azért elrejtettem *muhaha*), és mindezt azért mert föciből kettes leszek!!! most komolyan, kit érdekel a föci??? egyébként sem geológus akarok lenni, és jövőre már nem is lesz!!! szerencse h a gépemet nem csórták el....báár...ki tudja?
ne haragudj meg de nem érzed h valahol igaza van az édesanyádnak???elvárja hogy ha a mangákkal animékkel töltöd az időd nagy részét és költöd a pénze nagy részét akkor legalább a mininmum 4es szintet hozd az iskolában igazán nem nehéz(nekem megy)
Az én szüleim speciel nem tiltanak el semmitől pedig a suliban csak a 2-3-as szintet hozom... bár igaz hogy nekem igazából nem kell sokat tanulnom ahhoz a szakmához amit akarok, max olvasni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Láll, kegyetlen szülők. ^^ Asszem középsuli első osztályában engem a game-ektől tiltottak el, mert "véletlenül" arcondobtam tesómat egy papuccsal. XD Azóta jó gyerek vagyok. :P
Agresszív Zsolt agresszív? :) Ez nem létezik...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-27 19:29:40
(#475) jóhh, ez mind igaz, és már megnyugodtam...(visszakaptam a mangáimatXD)
én sem szoktam gyakran újraolvasni őket, ja és szinte minden időmet tanulással töltöm!!! (jóhh, nem föcivel, hanem matekkal törivel nomeg infóval...)
de akkor is kettes leszek, ez nem fog már változtatni rajta...jahh és úgysem akarom továbbvinni *nyehehe* (egyébként beismerem h vétkeztem...én vagyok a hibás blablabla...XD)
....na mind1, amíg a géptől nem tiltanak el, addig nincs baj!
én sem szoktam gyakran újraolvasni őket, ja és szinte minden időmet tanulással töltöm!!! (jóhh, nem föcivel, hanem matekkal törivel nomeg infóval...)
de akkor is kettes leszek, ez nem fog már változtatni rajta...jahh és úgysem akarom továbbvinni *nyehehe* (egyébként beismerem h vétkeztem...én vagyok a hibás blablabla...XD)
....na mind1, amíg a géptől nem tiltanak el, addig nincs baj!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."